İçeriğe Yönlendir

Ceed-Auris-Octavia

Nuri Güngör

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

Bunlar aslında hoşuma gidiyor ama bildiğim kadarıyla devamı uretilmiyor.

üretim var ithalat yok
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bunlar aslında hoşuma gidiyor ama bildiğim kadarıyla devamı uretilmiyor.

Sizinle durumumuz o kadar benziyor ki. Babamla ortak kullanmak üzere bakıyoruz, bütçemiz benzer. Siz kriterlerinizi belirlemişsiniz, 2010 üstü ve 40.000 km altı. Sedan, hatcback tercihi yapmamışsınız. Alternatifleriniz arasında ilk motion c'eed'i tercih ederdim, hyundai sürmemiş olsam. Bomboş bir octavia'dan iyidir c'eed. Ama arkadaki yolcuların konforu önemliyse octavia öne çıkar. Seat exeo'da tercih edilebilecek bir araç, şehir içi benzin tüketimi 10 litre üstünde, lpg'de ne yakar bakmak lazım.

C'eed: + Pratik + Dizel + Atak + Donanım - Küçük - Hyundai kullanmış olmanız

Exeo : + Prestij + Konfor + Güvenlik + Donanım- Yakıt

tarihinde Bilal Nazlı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Akşam tekrar değerlendirme yaptık auris ve Octavia elendi ceed ix20 ve tekrardan i 30 öne çıktı. Bakalım hayırlısı

Yorum bağlantısı

Akşam tekrar ddeğerlendirme ve Octavia elendi ceed ix20 ve tekrardan i 30 öne çıktı. Bakalım hayırlısı

Şahsen aracımı satıp bırakın aynı modeli, aynı marka aracı ilk tercih olarak değerlendirmezdim. Dediğiniz gibi hayırlısı olsun. Hangisinin temizi denk gelirse o olacak sanki.

Yorum bağlantısı

Juke ye ne dersiniz

Arka koltukta oturanların kafası tavana değebilir. İlker KADILAR kullanıyor. Görüşmenizde fayda var.

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Arka koltukta oturanların kafası tavana değebilir. İlker KADILAR kullanıyor. Görüşmenizde fayda var.

Temiz bir tane var alacak gibiyiz Ilker beyin numarasını bilen var mı ki

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Nedir durum, juke oturdu mu? : )

İlker bey olumlu konuştu. Bir de yarın bayide babama aracı göstereceğim ona göre karar vereceğiz. Lpg ci ile de görüştüm sorun olmayacağını söyledi bakalım.

Yorum bağlantısı

İlker bey olumlu konuştu. Bir de yarın bayide babama aracı göstereceğim ona göre karar vereceğiz. Lpg ci ile de görüştüm sorun olmayacağını söyledi bakalım.

Babanızın juke'u beğeneceğini düşünüyorum. İnsan jipe binmek istiyorh haliyle aynı paraya. Hadi hayırlısı.
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

Konusu geçmiş, Juke almayında ;)

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Konusu geçmiş, Juke almayında ;)

Vazgeçtik zaten ceed megane bakınıyoruz belki benzinli Auris araç almak zor

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Vazgeçtik zaten ceed megane bakınıyoruz belki benzinli Auris araç almak zor

Kimisi tipini çok beğeniyor, başta bayanlar ama içine bindiğinizde görüş açısı, oturma pozisyonu ve tavan basıklığı tam bir facia bence. :)

Ceed tercih ederdim ben. Octi nereye gitti bu aradA?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Octavia yi pek tutmadilar annem ve eşim hb olsun diyorlar babam da çekimser kaldı bana kalsa sadece octavia bakacağım

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Octavia yi pek tutmadilar annem ve eşim hb olsun diyorlar babam da çekimser kaldı bana kalsa sadece octavia bakacağım

HB kullanan biri olarak gözüm hep sedanlarda :p Bagaj büyük nimet. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Bildiğim kadarıyla Octavia nın bagaji cogu sedandan geniş

Sınıfında hatta bazı üst sınıflarda bile bagajına no-frost buzdolabı sığan tek araç  ;)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bildiğim kadarıyla Octavia nın bagaji cogu sedandan geniş

Octi'nin bagajına Skoda Citigo bile sığar :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...