İçeriğe Yönlendir

Ceed-Auris-Octavia

Nuri Güngör

Recommended Posts

Sanırım yeni kasa Octi lerde lift back tarzı bagaj yok ama  :unsure2:Komple arka camla birlikte açılmalı motoru sokmak isterseniz  :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Sanırım yeni kasa Octi lerde lift back tarzı bagaj yok ama  :unsure2:Komple arka camla birlikte açılmalı motoru sokmak isterseniz  :D

Var var :p

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Toyota konusunda danışmak istediğim bir şey var. toyotanın tüm vvt-i benzinli motorları lpg ye uyumlu mudur ?

Bildiğim kadarıyla uyumlu

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Halil Yavuz42

Octavia yi pek tutmadilar annem ve eşim hb olsun diyorlar babam da çekimser kaldı bana kalsa sadece octavia bakacağım

Araba işi ne oldu Nuri Bey. Aldınız mı?

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

biraz geç oldu ama ben de octavia alın derim şahsen. babam 2013 mayısta sıfır aldı yeni kasalardan kalite ve sağlamlığını biliyorum.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Nuri Güngör

2013 i30 style otomatik alarak araç işini halletmis olduk

Yorum bağlantısı
Misafir

2013 i30 style otomatik alarak araç işini halletmis olduk

:bravo: Başlıkta olmasada güzel bir seçim. Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Şöyle güzel, bol fotoğraflı bir tanıtım yaparsınız artık..

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

:bravo: Başlıkta olmasada güzel bir seçim. Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Şöyle güzel, bol fotoğraflı bir tanıtım yaparsınız artık..

Hayırlı olsun hocam gdi  mi ? crdi mi ? Dayımda crdi aldı çok güzel fakat yakıt fazla.

Teşekkür ederim focusu tanitamadik ama bunu tanitalim insallah

Arac dizel evet yakit biraz fazla ama idare edeceğiz artık :)

Yorum bağlantısı
Misafir

hayırlı olsun, kazasız , belasız kullanın, aracın tanıtımını bekliyoruz, özellikle şanzıman.

:nazar:

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

hayırlı olsun, kazasız , belasız kullanın, aracın tanıtımını bekliyoruz, özellikle şanzıman.

:nazar:

Teşekkür ederim daha önce kısa süreli kullanmıştım bildiğim kadarıyla klasik 6 vitesli bir sanzuman yakıt haricinde bir sorun olacağını düşünmüyorum. Hafta sonu uzun yol yapacağım izlenimleri yazarım

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Nuri Güngör

Focusu kıramayacagım bir akrabamın istemesi üzerine satarak 2011 kia ceed aldım dizel 40000 km de beyaz bir araç

Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Butceniz yuksek olsaysi 2012 2013 ceed ve 2013 aurisi onerirdim size cok iyi araclar ikisine tanidiklarimda var akrabalarimda var ceed in yakisi sizi memnum edecektir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Hayırlı olsun. Kaça mal oldu acaba?

Teşekkür ederim 35500 e aldim

Yorum bağlantısı

Focusu kıramayacagım bir akrabamın istemesi üzerine satarak 2011 kia ceed aldım dizel 40000 km de beyaz bir araç

Hayırlısı olsun Nuri Bey. Güle güle kullanın..

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Hayırlısı olsun Nuri Bey. Güle güle kullanın..

Teşekkür ederim bugün aracı getirirken uzun yol yaptım memnun kaldım araçtan

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Bizde i30 baktik hyundai forumlarinda felan takildigim icin kronik sorunlarini ve yakitini biliyorum ceed daha iyi sorunsuz denilebilecek bir arac :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...