İbrahim Şafak 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Arkadaşlar Kayseri'den geleceğim cuma günü yemin töreni için Ankara Beştepe Jandarma Genel Komutanlığına gideceğim. Ankaraya Mamaktan girdikten sonra ki yolu tarif edebilir misiniz.Google Maps de falan komutanlığı bulamıyor hangi cadde üstünde söylerseniz yine bakarım.Yardımlarınız için şimdiden teşekürler Yorum bağlantısı
Rifat Şeker 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 (düzenlendi) Tam emin değilim ama burası aradığınız yer olabilir mi ? https://maps.google.com/maps?expflags=enable_star_based_justifications:true&ie=UTF8&cid=15336603394388135740&q=Garanti+Jan.Beytepe+Ba%C4%9Fl%C4%B1+%C5%9Eb+Paramati%C4%9Fi&iwloc=A&gl=TR&hl=tr 25 Kasım 2013 tarihinde Rifat Şeker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Arkadaşlar Kayseri'den geleceğim cuma günü yemin töreni için Ankara Beştepe Jandarma Genel Komutanlığına gideceğim. Ankaraya Mamaktan girdikten sonra ki yolu tarif edebilir misiniz.Google Maps de falan komutanlığı bulamıyor hangi cadde üstünde söylerseniz yine bakarım.Yardımlarınız için şimdiden teşekürler Eğer açık adres 50. Cadde (İncek Bulvarı) şeklinde ise; Mamaktan girdikten sonra hiç sapmayın. Nata vega AVM'yi, Sporland'i geçeceksiniz. Sonra alt geçitten geçin devam edin, Panora'yı geçtikten sonra ışıklarda yol sola kıvrılacak, oradan da devam. İncek tabelasını takip edin, Anayasa Mahkemesini geçtikten sonra sağda. Yorum bağlantısı
Alaattin Zeki 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Arkadaşlar Kayseri'den geleceğim cuma günü yemin töreni için Ankara Beştepe Jandarma Genel Komutanlığına gideceğim. Ankaraya Mamaktan girdikten sonra ki yolu tarif edebilir misiniz.Google Maps de falan komutanlığı bulamıyor hangi cadde üstünde söylerseniz yine bakarım.Yardımlarınız için şimdiden teşekürler Merhaba, Adres konusunda bir karışıklık var sanırım. Ankara da Jandarma Genel Komutanlığı Beştepede değil Bakanlıklar Semtindedir. Sizin bahsettiğiniz yerin Beştepe değil de Beytepe olma olasılığı çok yüksek ama orda da Jandarma Genel Komutanlığı değil Jandarma Eğitim Komutanlığı vardır. ve sanırım yemin töreninden bahsettiğinize göre sizin gitmek istediğiniz yer BEYTEPE JANDARMA EĞİTİM KOMUTANLIĞI dır. ulaşımı da çok kolaydır google den aratırsanız hemen bulursunuz. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Eğer açık adres 50. Cadde (İncek Bulvarı) şeklinde ise; Mamaktan girdikten sonra hiç sapmayın. Nata vega AVM'yi, Sporland'i geçeceksiniz. Sonra alt geçitten geçin devam edin, Panora'yı geçtikten sonra ışıklarda yol sola kıvrılacak, oradan da devam. İncek tabelasını takip edin, Anayasa Mahkemesini geçtikten sonra sağda. Sanki İtalya da yer tarifi gibi. Hiç Türkçe isim yok Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Sanki İtalya da yer tarifi gibi. Hiç Türkçe isim yok Maalesef. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Sanki İtalya da yer tarifi gibi. Hiç Türkçe isim yok Türkçe mi ? O ne ki ... 3 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Türkçe mi ? O ne ki ... Sonu gelmeyen dipsiz kuyu olur bu konu Ayhan Abi Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Adresi tam olarak yazarsanız yanıltmamış oluruz. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Eğer Beytepe ' ye gelecekseniz Mamaktan Ankara' ya giriş yaptıktan sonra sağa sola sapmadan Aşti' ye kadar Konya tabelalarını takip ederek gelin...5M migrostan sonra yaklaşık 3 km. ileride Aşti var...Aştiyi geçer geçmez sağdan Eskişehir yolu ayrılır siz de oradan ayrılın...Solda kalıp anayola katılın ardından Odtü gelecek, Odtü' yü geçtikten sonra Bilkent/Atatürk Hastanesi tabelalarını göreceksiniz sağda köprüye doğru..Oradn köprüye dönün ve sağdan sayın, 3. sağa döneceksiniz... O yol doğruca Beytepe' ye gider... Yorum bağlantısı
Osman Bala 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Beştepe'de de Jandarma'nın yeri var. Orası olabilir. Hani çiftlikden gelip, Konya yolunda Alparslan Türkeş'in mezarına çıkan yolda sağda. Konya yolundan girince Atlı spor kulübünü, Aski tesislerini geçince sağda Devlet Mezarlığı'nın karşısı. https://maps.google.com/maps/myplaces?hl=tr&ll=39.924704,32.808834&spn=0.006171,0.013078&gl=TR&ctz=-120&t=m&z=17 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Önceki mesajımı dikkate almasınız daha iyi olur çünkü İncekten gelmek çok daha kolay, benim tarifle zor yetişirsiniz.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Eğer Beytepe ' ye gelecekseniz Mamaktan Ankara' ya giriş yaptıktan sonra sağa sola sapmadan Aşti' ye kadar Konya tabelalarını takip ederek gelin...5M migrostan sonra yaklaşık 3 km. ileride Aşti var...Aştiyi geçer geçmez sağdan Eskişehir yolu ayrılır siz de oradan ayrılın...Solda kalıp anayola katılın ardından Odtü gelecek, Odtü' yü geçtikten sonra Bilkent/Atatürk Hastanesi tabelalarını göreceksiniz sağda köprüye doğru..Oradn köprüye dönün ve sağdan sayın, 3. sağa döneceksiniz... O yol doğruca Beytepe' ye gider... 5M Migros nerede abi orda ? Benim bildiğim 2 tane 5M var birisi Ankamall birisi de Eryaman da ? Senin dediğin 3M dir.. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Tamam işte Ankamall dediğim... Hee tamam şimdi anlaşıldı Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 (düzenlendi) Angaralilara bak hepsi yanlis adres vermis Bestepede jandarmanin camli bir binasi var orasi. Akkopru migrosu gecince ogretmen evinin ordan bi yerden saga giriyosun oralarda olmasi lasim. Orda Ww nin bi yeri vardi sanki. Asti bulvarindan astiye dogru gelirken saga bestepe diye yol ayriliyor. Fatih hastanesine giden o yol uzerinde. Serkan abi senin tarif ettigin hacettepe tarafi beytepe j. Okullari. Merhaba, Adres konusunda bir karışıklık var sanırım. Ankara da Jandarma Genel Komutanlığı Beştepede değil Bakanlıklar Semtindedir. Sizin bahsettiğiniz yerin Beştepe değil de Beytepe olma olasılığı çok yüksek ama orda da Jandarma Genel Komutanlığı değil Jandarma Eğitim Komutanlığı vardır. ve sanırım yemin töreninden bahsettiğinize göre sizin gitmek istediğiniz yer BEYTEPE JANDARMA EĞİTİM KOMUTANLIĞI dır. ulaşımı da çok kolaydır google den aratırsanız hemen bulursunuz. Orasi ana bina arkadasin sordugu yer de var. Sanirim Ek bina. 25 Kasım 2013 tarihinde Necati Öner tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Bala 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Angaralilara bak hepsi yanlis adres vermis Bestepede jandarmanin camli bir binasi var orasi. Akkopru migrosu gecince ogretmen evinin ordan bi yerden saga giriyosun oralarda olmasi lasim. Orda Ww nin bi yeri vardi sanki. Asti bulvarindan astiye dogru gelirken saga bestepe diye yol ayriliyor. Fatih hastanesine giden o yol uzerinde. Serkan abi senin tarif ettigin hacettepe tarafi beytepe j. Okullari. Orasi ana bina arkadasin sordugu yer de var. Sanirim Ek bina. Ben demişim ya Necati Bey. Beştepe'de de Jandarma'nın yeri var. Orası olabilir. Hani çiftlikden gelip, Konya yolunda Alparslan Türkeş'in mezarına çıkan yolda sağda. Konya yolundan girince Atlı spor kulübünü, Aski tesislerini geçince sağda Devlet Mezarlığı'nın karşısı. https://maps.google.com/maps/myplaces?hl=tr&ll=39.924704,32.808834&spn=0.006171,0.013078&gl=TR&ctz=-120&t=m&z=17 Hatta harita bile var. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Serkan abi senin tarif ettigin hacettepe tarafi beytepe j. Okullari. Orasi ana bina arkadasin sordugu yer de var. Sanirim Ek bina. Ben en azından yakınından geçmelerini söylemişim, kalabalığı görüp ya bura olabilir mi diye bulma ihtimalleri de var... Ben demişim ya Necati Bey. Hatta harita bile var. Avatar da bile sol kulağını sağ elinle gösteriyorsun kardeşim... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Bence Ankara ekibi olarak arkadaşa bir navigasyon gönderelim Başka türlü olmayacak bu iş.. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Ben demişim ya Necati Bey. Hatta harita bile var. Seninkini sonra gordum abi Yorum bağlantısı
Osman Bala 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Ben en azından yakınından geçmelerini söylemişim, kalabalığı görüp ya bura olabilir mi diye bulma ihtimalleri de var... Avatar da bile sol kulağını sağ elinle gösteriyorsun kardeşim... Sesli güldüm, canım kardeşim. Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Ben de çok güldüm. Navigasyon şart! Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Hocam, kırmızı eczanesini unutmuşsun. Doğrusu şöyle Mamaktan girdikten sonra hiç sapmayın. Nata vega AVM'yi, Kırmızı Eczanesini ve Sporland'i geçeceksiniz. Sonra alt geçitten geçin devam edin, Panora'yı geçtikten sonra ışıklarda yol sola kıvrılacak, oradan da devam. İncek tabelasını takip edin, Anayasa Mahkemesini geçtikten sonra sağda. Yukarıdaki tarif sizin için doğru ise bekleriz O zaman şöyle olacak abi. Mamaktan girdikten sonra hiç sapmayın. Nata vega AVM'yi geçin. Kırmızı Eczanesinde muhabbet molası verdikten sonra Sporland'i geçeceksiniz. Sonra alt geçitten geçin devam edin, Panora'yı geçtikten sonra ışıklarda yol sola kıvrılacak, oradan da devam. İncek tabelasını takip edin, Anayasa Mahkemesini geçtikten sonra sağda. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 (düzenlendi) Verilen tüm adresler yanlış. Beştepede Ankara il Jandarma Komutanlığı ile Jandarma Bölge Komutanlığı vardır. Haritada görülmez. Mamaktan giriş şöyle; Detay; 26 Kasım 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 hazır konusu varken ben de sorayım o zaman, aradığım adres bu, Anayurt Mh. Turgut Özal Blv. Mebs Okulu Ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Pk:06160 Mamak Ankara google maps ten bulduğumu tahmin ettiğim yerde burası acaba doğru mu bulmuşum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts