Serkan Toker 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 acaba doğru mu bulmuşum. Doğru bulmuşsunuz.. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Doğru bulmuşsunuz.. teşekkür ederim, Serkan Abi, inşallah fırsat olur da yeriniz de yakınsa tanışmak isterim. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 teşekkür ederim, Serkan Abi, inşallah fırsat olur da yeriniz de yakınsa tanışmak isterim. Doğru ama girişler o kapıdan değil, ön nizamiyeden. 60 evler mi ne var o taraftan, bilenler daha iyi tarif eder. Ben geleli 4 sene oluyo Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Doğru ama girişler o kapıdan değil, ön nizamiyeden. 60 evler mi ne var o taraftan, bilenler daha iyi tarif eder. Ben geleli 4 sene oluyo teşekkür ederim, binayı bulalım da içeri de bir şekilde gireriz herhalde Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 teşekkür ederim, Serkan Abi, inşallah fırsat olur da yeriniz de yakınsa tanışmak isterim. Benim yer epey uzakta, Bilkent Üniversitesinde...Cuma günü diye tahmin ediyorum gelişinizi, mesai günüm maalesef..Ancak akşama kalırsanız kahve çay yemek boynumuzun borcudur orası kesin... Plevne caddesinden giriş olabilir tam emin değilim ama sola dönüş yazsak levhasından sola dönünce evlerin arasından geçiş var... 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Benim yer epey uzakta, Bilkent Üniversitesinde...Cuma günü diye tahmin ediyorum gelişinizi, mesai günüm maalesef..Ancak akşama kalırsanız kahve çay yemek boynumuzun borcudur orası kesin... Plevne caddesinden giriş olabilir tam emin değilim ama sola dönüş yazsak levhasından sola dönünce evlerin arasından geçiş var... nasip diyelim o zaman abicim, tekrar teşekkür ederim, iyi akşamlar... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 teşekkür ederim, binayı bulalım da içeri de bir şekilde gireriz herhalde İki kapı arası baya uzak sanırım. Gitmeden bi arayın sorun o smsun yolu üzerindeki kapı'dan (sizin gösterdiğiniz) giriş var mı diye. Yoksa santral'e sorun Ankara'da indiğiniz yerden oraya nasıl ulaşırım diye. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 İki kapı arası baya uzak sanırım. Gitmeden bi arayın sorun o smsun yolu üzerindeki kapı'dan (sizin gösterdiğiniz) giriş var mı diye. Yoksa santral'e sorun Ankara'da indiğiniz yerden oraya nasıl ulaşırım diye. araçla gideceğim oraya, ama giriş için dediğiniz gibi aramak iyi olur, ekstradan gezmemiş oluruz, malum zaman az. teşekkür ederim ilginiz için Necati Bey. Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 26 Kasım 2013 Yazar Paylaş 26 Kasım 2013 Doğru ama girişler o kapıdan değil, ön nizamiyeden. 60 evler mi ne var o taraftan, bilenler daha iyi tarif eder. Ben geleli 4 sene oluyo hazır konusu varken ben de sorayım o zaman, aradığım adres bu, Anayurt Mh. Turgut Özal Blv. Mebs Okulu Ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Pk:06160 Mamak Ankara google maps ten bulduğumu tahmin ettiğim yerde burası acaba doğru mu bulmuşum. seninkini biliyorum ben ) boğaziçi şelalesini geçince sagda mamak taksi var onun dibinden köprünün altına gir alttan gec sagdan 3 caddeye gir rampanın sonu mebs 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Sizin B diye işaretlediğiniz yer birliğin en köşesi. Orda kapı yok. yaklaşık 200 m daha yukarıda. Morla işaretlediğim yer. Asıl giriş kapısı KOSGEB'in karşısında. paint terk oldu ama idare edin artık Ben bugün neden fotoğraf yükleyemiyorum anlamadım. Her zaman yaptığım şey. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 o kadar uğraşmışsınız ki, cin ali bile güzel görünürdü bu kadar uğraşmaya Yorum bağlantısı
Recommended Posts