Hasan Yılmaz Konya 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 https://www.youtube.com/watch?v=ym4VwsUjadU ford focus ön panelin tamamen sökümünü anlatan video 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 çok faydalı bir link. teşekkür ederiz. Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 26 Kasım 2013 Yazar Paylaş 26 Kasım 2013 Galip bey mademki sökmüşlüğünü var ozaman size bir sorum olacak göğüsün ön cama birleştiği yerdeki plastik parçanın ucunda bulunan fitil kayıp bir kısmı açılmış onu düzeltmek ve açmışken de ses yapan yerleri izole etmek ayrıca ses yalıtımı da yapmak istiyorum. o parçayı ayrıca sökebilirmiyim. yoksa videodaki gibi komple indirmekmi lazım ? birde videoda bahsi geçmeyen yerleri yazarsanız bizde sökerken dikkat edelim. saygılar. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Ben bunu sökerim de geri toplayamam.. Videoyu sondan başa izlemek lazım birde 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Gerçekten güzel paylaşım, teşekkürler....... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 mondeoda da keşke orta konsol o kadar kolay çıksa. Orta konsolu sökmek için el frenini lastikleri söküp boşaltmam gerekiyor Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 26 Kasım 2013 Yazar Paylaş 26 Kasım 2013 Geçen yaz taban halısı çok pis olduğundan canım sıkıldı 200 tlye temizlettim ama hoşuma gitmedi. ustalara sordum sökülmez abi dediler. inat ettim tam 2 günde 4 koltuk ve döşeme halısını komple söküp arabayı boşalttım. 4 koltuğu basınçlı su ile yıkayıp kuruttum. halıyı da yıkayıp geri taktım gören herkes (ustalarda dahil) inanmadı . bu yaz nasipse tavan döşemesi ve göğüsü söküp yalıtım yapmayı planlıyorum. sonrada davlumbazları söküp yalıtım düşünüyorum. orta konsolu söküp takmak kolay ama ön göğüsü bilemiyorum. her usta gibi bende 1-2 vida fabrika fazlası çıkardım tabi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts