İçeriğe Yönlendir

Ford Focus Ön Göğüs, Konsol, Km Saati, Direksiyon, Full Söküm Videosu

Hasan Yılmaz Konya

Recommended Posts

Hasan Yılmaz Konya

Galip bey mademki sökmüşlüğünü var ozaman size bir sorum olacak

göğüsün ön cama birleştiği yerdeki plastik parçanın ucunda bulunan fitil kayıp bir kısmı açılmış onu düzeltmek ve açmışken de ses yapan yerleri izole etmek ayrıca ses yalıtımı da yapmak istiyorum. o parçayı ayrıca sökebilirmiyim. yoksa videodaki gibi komple indirmekmi lazım ? birde videoda bahsi geçmeyen yerleri yazarsanız bizde sökerken dikkat edelim. saygılar.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Gerçekten güzel paylaşım, teşekkürler.......

Yorum bağlantısı

mondeoda da keşke orta konsol o kadar kolay çıksa. Orta konsolu sökmek için el frenini lastikleri söküp boşaltmam gerekiyor :(

Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya

Geçen yaz taban halısı çok pis olduğundan canım sıkıldı 200 tlye temizlettim ama hoşuma gitmedi. ustalara sordum sökülmez abi dediler. inat ettim tam 2 günde 4 koltuk ve döşeme halısını komple söküp arabayı boşalttım. 4 koltuğu basınçlı su ile yıkayıp kuruttum. halıyı da yıkayıp geri taktım gören herkes (ustalarda dahil) inanmadı :).  bu yaz nasipse tavan döşemesi ve göğüsü söküp yalıtım yapmayı planlıyorum. sonrada davlumbazları söküp yalıtım düşünüyorum. orta konsolu söküp takmak kolay ama ön göğüsü bilemiyorum. her usta gibi bende 1-2 vida fabrika fazlası çıkardım tabi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...