İçeriğe Yönlendir

Samsung Tab 3 (8 Inç) Tablet İncelemesi

Misafir

Recommended Posts

xdpa.jpg

mkrg.jpg

Uzun süren tablet arayışımı 8 inçlik Samsung Tab 3 ile sonlandırdım. Onda V812 ile arasında çok kaldım ama bir tane daha çinli tablet kullanmaya cesaret edemedim. Daha önce almış olduğum HiLevel tableti ( 1.6 ghz çift çekirdek, 1 gb ram, 9.7 inç ) Servet abiye satmıştım. Özelliklerinin hakkını fiyatına göre veriyordu aslında ama multitask (çoklu uygulamada) olayında biraz kasma yapıyordu. Yani ne ka ekmek o ka köfte olayı :D

Gelelim Samsung Galaxy Tab3 8.0 özelliklerine ;

- 1,5 Ghz Çift Çekirdek 

- 1.5 Gb Ram

- 5 mp arka, 1,3 mp ön kamera (kamera performansı gayet başarılı)

- 16 gb hafıza

- Bluetooth ve Kızılötesi (evet kızılötesi de var :) )

- Android 4.2.2

Tablet ne büyük ne küçük. Belli olsun diye a4 kağıdının üzerinde çektim fotoğrafı. Yağ gibi akıyor. 2 saat kurcaladım %15 gibi pil azaldı. Sanırım 7-8 saat gidecek gibi. (Parlaklık yarıdan biraz az ama yeterli) Oyun incelemesi falan koymuyorum malum sitelerde var. Pek oyun yüklemeyi düşünmüyorum.

Fiyat olarak bana yaklaşık 450 liraya geldi. Üzerinde orjinal bookcover kılıfı ile. Tablet sıfır. Alınmış ve kullanılmamış. Faturası ve garantisi devam ediyor. 

Fiyat performans olarak çok tatmin edici. Telekom kampanyasından alıp sufur olarak satmak isteyenler var. 500 liradan başlıyor.

Bunun bir kardeşi Tab 2 7 inç Sıfırı 399 un altında. Gene malum kampanyadan alıp daha ucuza satanlar var.

Yine bir kardeşi Tab 2 10 inç olan ( 1 gb ram 1 ghz hız) 450 liradan başlıyor. 

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-sifira-yakin-faturali-garantili-samsung-galaxy-tab-2-10-1-145229261/detay

Linkteki ilanda herşey dahil 450 liraya veriyor. Ankara'da olanlar kaçırmamalı. Kılıf falan herşey var.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
(düzenlendi)

Hayırlı olsun. 7 inç olanı var bende, imkan olsa 8'e geçerdim.

9o9f.jpg

L9WRxao.png

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

3 ayda 2 adet çin malı noname tableti çöpe atıp bunu aldım

spec olarak yazılan süslü püslü hızlara , ekran özelliklerine, ramlere ben kandım siz kanmayın,

çin malları stabil değil, rom yüklenmesi baş problem, şu an açılmayanın bir sorunu o, daha üreticisi rom çıkarmamış, yekili servis işi bırakmış, ithalatçı telefonu açmıyor, satan da hepsiburada sitesi...

tab3 ve diğerleri

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Antutu hiç bir şey. Tırı vırı. Benim için hiç bir anlamı yok mesela.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

1.7 ghz 4 çekirdek, 2 gb ram note 2 18.000 lerde aldım. Gerisini siz düşünün artık.

necati abi :D bendeki son güncelleme ile 21 000 lerden sözediyolar dı bilemiyorum artes modeli

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ben yeri gelmişken yine söylemek istiyorum..Eğer gerçekten orjinal bir ONDA ya rastlarsanız mutlaka bir göz atın. Fiyatı da cazipse kaçırmayın alın. Başınızı ağrıtmayacak tek Çinli markadır kendileri :D

Yorum bağlantısı

Antutu hiç bir şey. Tırı vırı. Benim için hiç bir anlamı yok mesela.

Mutfakta Ali abi mi var? :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Cok merak ediyorum otg kablo yerine mini usb uclu mouse, klavye vb. kim uretecek ?

Üretirler hatta vardır belki de.. Ancak tabletlerde pek mouse ve klavye kullanılmıyor.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Kullanilmiyor mu, kullanilamaz mi ?.

Ben kullanmayi dusunuyorum da.

Bilgisayar için ayrı, telefon için ayrı fare taşımak bence mantıklı değil.

Aynı fareyi, klavyeyi gerektiğinde ufak bir kabloyla telefonda da kullanabilmek daha avantajlı. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

fare kullanacaksan akıllı dokunmatik ekranlı telefonu niye aldın diye sorunca cevap ne olacak? lgg2 al nirvana orada

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Aslında merak ettiğim bunlarda mkv filmler seyredilebilir mi? Arabanın kafalığına monte edilirse süper bir multimedia sistem olabilir. İnternet oyun film vs.

Yorum bağlantısı

Aslında merak ettiğim bunlarda mkv filmler seyredilebilir mi? Arabanın kafalığına monte edilirse süper bir multimedia sistem olabilir. İnternet oyun film vs.

MX player destekler mi bilmiyorum. Bir örnek gösterin mkv deneyeyim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

çok pahalı bir seçenek olur o iş için yarı fiyatına hazır kafalıklar var

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

MX player destekler mi bilmiyorum. Bir örnek gösterin mkv deneyeyim.

Necati Bey, mkv uzantılı harhangi bir film olabilir. Bende dersanenin verdiği bir casper 7 inch var. Bir film denedim ama ram düşük olduğundan kesik kesik gösterdi. Sanırım o da MX playerdı.

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

çok pahalı bir seçenek olur o iş için yarı fiyatına hazır kafalıklar var

Kafalıklarda sadece dvd ve mp4 izlenebiliyor sanırım. Kaliteli bir wi-fi si olan 8 inch tabletle internet, mkv (daha kaliteli görüntü için) film, müzik ve oyunlarla multimedya şeklinde düşünmüştüm. Uzun yolculuklarda türkcellin aylık paketinden alınca telefonumu modem olarak kullanabiliyorum. 3 cihaz sorunsuz bağlanabiliyor. Daha sonra da arabadan alıp ev ve işte tablet olarak kullanabilirim. Ama mkv için ram kapasitesi önemli olabilir.

Yorum bağlantısı

Necati Bey, mkv uzantılı harhangi bir film olabilir. Bende dersanenin verdiği bir casper 7 inch var. Bir film denedim ama ram düşük olduğundan kesik kesik gösterdi. Sanırım o da MX playerdı.

Mkvizle.com a girdim hemen acti valla.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Ekranı çok kaliteli bu tabletin. Enişte almıştı, biraz incelemiştim.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Cihan Yaşar

samsung tablet aldım.eula ve teşhis verisi yazıyor. kurulum yaparken bu sozlesmeyı kabul etmelımıyım?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...