İçeriğe Yönlendir

Silecek Suyu Isitma Nasil Devreye Giriyor

Ali Yazıman
Çözüme git Mehmet Ozyurek tarafından,

Recommended Posts

Bu sabah o cam rezistansi calisirken ve fiskiyeler isinirken:) Fiskiyelerin isittigi alan cok buz olmadigi icin bariz gozukmuyor ancak yine de bir erime sozkonusu. On camin da nasil cozuldugunu fotografra gorebilirsiniz.

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

On ve arka cam rezistans dugmeleri de asagida gozukuyor. Soldaki on cam icin, sagdaki arka cam.

Saygilarimla.

Gönderilen Resim

Bu da havanin genel durumu ve arabanin sabah mahmurlugu:)

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı

Zamaninda 2.0 fosus1 ghialarin bazilarinda vardi. Smaxte de var sanirim. Cmax'te titanium x pakette olabilir yeni kasalarda. Yeni focus3'te olan modeller vardi donanimda. Focus2'de de teknopakette olabilir. Fiesta ile Turkiyeye gelmedi ama olan modeller var yurtdisinda. Connectlerin de bazilarinda var miydi acaba hatirlayamadim?

Saygilarimla.

Ankara buz tutmuş yani.. :biggrin: Acaba bu özellikler C-Max tede varmı?

Bu sabah 7:00'de konya trenine binmek icin yarim saat daha erken kalktim. Sabah 6:00'daki durum buydu.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Araçları dulda dediğimiz bölgelere bırakırsanız buzlanma olmayacaktır. Açıkta kalan araçla yönü apartmana doğru bakan araçlar çok farklı oluyor sabahları. Motor da aşırı soğuk yememiş oluyor.

Yorum bağlantısı
Yusuf İlhan

2006 trend de yan ayna ısıtması var mı peki ? 

Bir de sormak istediğim, soğuk havada arka camın içeriden oluşan buğusunu çözmek için ne yapmak gerekir? Havalandırma ön ve yan camlarda buğu oluşmasını engelliyor malum ama arka cam çok buğu yaptığı için dikiz aynasından geriyi görmek problem oluyor. Ben arka cam resistansını açıyorum mecburen, buğu dağılıyor ama bunu sürekli kullanmak doğru mu acaba? Zira resistanın ama amacı buz çözmek bildiğim kadarıyla. 

Yorum bağlantısı
Serkan Danış

Arka camdaki buğuyu ben de sürekli arka cam resistansını açarak gideriyorum. Bir sakıncası olacağını sanmıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Arka camdaki buğuyu ben de sürekli arka cam resistansını açarak gideriyorum. Bir sakıncası olacağını sanmıyorum.

sürekli açık kalmaz ki 10 dak. gibi bir süre sonra ottomatik olarak kapanır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

2006 trend de yan ayna ısıtması var mı peki ?

Bir de sormak istediğim, soğuk havada arka camın içeriden oluşan buğusunu çözmek için ne yapmak gerekir? Havalandırma ön ve yan camlarda buğu oluşmasını engelliyor malum ama arka cam çok buğu yaptığı için dikiz aynasından geriyi görmek problem oluyor. Ben arka cam resistansını açıyorum mecburen, buğu dağılıyor ama bunu sürekli kullanmak doğru mu acaba? Zira resistanın ama amacı buz çözmek bildiğim kadarıyla.

Arka cam rezistansı ile beraber çalışır yan ayna ısıtıcıları. Hava yağmurluyken ya da aynada buğu varken anlayabilirsiniz. Su damlacıklarını kurutmak dikiz aynaland ben kullanırım rezistansı.öen kolay yol,çarka rezistansı açın, 5 dk sonra avuç içiniz ile dikiz aynalarınıza temas edin. Sıcaklık varsa ısıtma vardır. Bence olmama ihtimali yok. Aracınızın donanımı trend olabilir ama güvenlik anlamında ghia'dan farkı yoktur. Aracın orta-üst sınıf bir araç en nihayetinde.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Yusuf İlhan

Arka cam rezistansı ile beraber çalışır yan ayna ısıtıcıları. Hava yağmurluyken ya da aynada buğu varken anlayabilirsiniz. Su damlacıklarını kurutmak dikiz aynaland ben kullanırım rezistansı.öen kolay yol,çarka rezistansı açın, 5 dk sonra avuç içiniz ile dikiz aynalarınıza temas edin. Sıcaklık varsa ısıtma vardır. Bence olmama ihtimali yok. Aracınızın donanımı trend olabilir ama güvenlik anlamında ghia'dan farkı yoktur. Aracın orta-üst sınıf bir araç en nihayetinde.

Saygılarımla.

Teşekkür ederim, deneyeyim bunu hemen. 

Teşekkürler Çağlar Bey. Ben bilmiyordum ama otomatik kapanması güzel bir özellik, zaten ben de buğu çözüldükten sonra kapatıyorum uzun süre kullanılması aşırı ısınmaya yol açabilir endişesiyle ki bu durumda unutsak bile sorun yokmuş onu öğrendik sayenizde. 

Yorum bağlantısı
Serkan Danış

Sürekliden kastım buğulandığı zaman da gidermek için. yoksa tabiki otomatik kapatıyor. ama yine buğu yaptığında tekrar açıyorum. yani sadece buzlanmasını gidermek için değil kullanım amacım onu demek istedim Çağlar abi  :flowers:

Evren bey aracınızın orta havalandırma peteklerindeki kıskaca benzer şeyler ne ola ki? :)

Yorum bağlantısı

Arac parfumu Serkan Bey. Toka seklinde izgaralara yerlestiriliyor. Hafif bir esansi var havalandirma calismazken. Kalorferi izgaralara yonlendirince aracin icine daha hizli ve etkin yayiliyor. Kullanim suresi cok uzun. Etkisini kaybetse de aracin icinde bir etkisi hep oluyor.

Saygilarimla.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı

Dün sabah fıskiyelerin ucundaki su donmuştu. Ön cam ısıtmayı açınca fıskiyelerin olduğu yerde (kaput kısmı) bir etki gözlemleniyor ancak rezistans 3 defa otomatik kapandı ve ben tekrar açmama rağmen uç kısımda donan su çözülmedi. Ne işe yaradı şimdi bu? Sadece takılı olduğu zemini mi ısıtıyor?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

sürekli çalışması lazım camdan bağımsız olarak ki iş yapsın :) demek o modeller öyle.

Yorum bağlantısı

Sürekli çalışmasa da ben zaten sürekli çalıştırdım. Fıskiyenin ucundaki incecik buzu çözemedi. İğne yardımıyla 1 dk. da çözerdim ben o buzu da deneme amaçlı çözmedim.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

ön cam çalışıyor emmi, arada çalışmayan var galiba tren yolu gibi oluyor.  :D 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ön cam iki parça abi.. Tam ortada bir santimlik bir alan çözülmüyor yada geç çözülüyor.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...