Mücahit Fatih Uçar 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Evet arkadaşlar arabamı ilk aldığımda çektiğim fotorafım bu ; İlk iş olarak 16inç Vossen Marka Jant Aldım (4 tanesi 700tl) .Petlas Marka kışlık lastık aldım (4 tanesi 750 tl); 2. iş olarak camlara film çektirmek oldu bütün camlara 140tl ye film çektirdim; Son olarakda yeni plaka ve Body kit yaptırdım(500tl tuttu) Arka Tampon ve Yan Marşpiyerlere ; Arabamın hakkını verebilmişmiyim yorumlarınızı bekliyorum.Daha fazla ne yapabilirim yada iyi kötü eleştirilerinizi bekliyorum. Saygılar 2 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Özellikle body kit güzel duruyor. jantı farklı bir seçim olabilirmiş sanırım.. Yorum bağlantısı
Mücahit Fatih Uçar 30 Kasım 2013 Yazar Paylaş 30 Kasım 2013 Hoşuma bu gitti hocam ama teşkürler Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Sis farı ve bi-xenon mercek lazım ön tarafa Far karartması sanki sonradan farın üstünden filimle yapılmış gibi duruyor, bu nasıl bir tasarım yaa. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Hoşuma bu gitti hocam ama teşkürler Jantlara göbek ayarlarsan daha hoş durabilir Yorum bağlantısı
Guest Ferhat Yılmaz 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Hayırlı olsun kazassız belasız işnşallah ST spoiler'de takılsa fena olmaz hani Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Ufak modifiyeler bunlarsa büyükleri merak konusu. Maşallah. Gündüz ledli far olsa daha güzel olur bence. Yorum bağlantısı
Haluk Karahan 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Güle güle kullanın. İlk haline göre çok daha cezbedici olmuş görüntüsü. Benim kafamda da jant değişimi hariç ve ekstra olarak ST spoiler eklemesi olacak şekilde hemen hemen benzer şeyleri yapmak var. Body kit montajı ne kadar zaman alıyor? Yorum bağlantısı
Mücahit Fatih Uçar 30 Kasım 2013 Yazar Paylaş 30 Kasım 2013 Body kit hazırda bulursan 15 dk sürmüyor montaj ama fiber oldugu için 3 gunde falan kalıba döküyor boyuyor sonra 3 4 günde tamamdır. Farlarda karartma yok o gece çektiğim için öle durmuştur. Spolier düşünüyorumda bakalım biraz dursum şimdilik teşkürler Yorum bağlantısı
Haluk Karahan 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Ön tampon altı yaptırılmadı mı peki? Fotoğraftan anlaşılmıyor o kısım pek. Body kit hazırda bulursan 15 dk sürmüyor montaj ama fiber oldugu için 3 gunde falan kalıba döküyor boyuyor sonra 3 4 günde tamamdır. Farlarda karartma yok o gece çektiğim için öle durmuştur. Spolier düşünüyorumda bakalım biraz dursum şimdilik teşkürler Yorum bağlantısı
Mücahit Fatih Uçar 30 Kasım 2013 Yazar Paylaş 30 Kasım 2013 Yok hocam ön tampona elletirmedim ztn ön tampon makyajlı Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Bence böylece kalsın, tam tadında... Yorum bağlantısı
Hami Erışık 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 bencede jant hariç digerleri çok güzel. Yorum bağlantısı
Mücahit Fatih Uçar 30 Kasım 2013 Yazar Paylaş 30 Kasım 2013 AKL tüp taktırdım o yüzden biraz sıkıştım para yönündenİlk iş olarak St spoiler taktırcamSonra Zenon far yaptircam. Mercek taktırcamBide rüzgarlıkla tamamlıcam hepsini... Yorum bağlantısı
Safak Acar 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Maşallah Güzel olmuş.. Beyaz arabaya flimde ayrı bir yakışıyor.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 hayırlı olsun kazasız belasız değişimlere nacizane fikrim fordun fiastalarındaki orjinal alaşımlı jantları daha bir hoş ola bilirdi. badi kitler güzel durmuş vee üzülerek söylüyorum tahminen yakında o filimler yüzünde ceza yeme olasılınız yüksek )) Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Fiber olmasaymış Çok güzelmiş. Tıklamamaya dikkat! 1. St Spoiler 2. güzel bi egzoz 3. Farlara ve sis olayına el atılmalı (Tit x Gündüz farlı olan farlar çok hoş duracaktır.) 4. Jantlar Daha farklı olabılırdı ama jant işi zevk işi. 5. Yay lazım. Güle güle kullanın allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Mücahit Fatih Uçar 30 Kasım 2013 Yazar Paylaş 30 Kasım 2013 Fiber olmasaymış Çok güzelmiş. Tıklamamaya dikkat! 1. St Spoiler 2. güzel bi egzoz 3. Farlara ve sis olayına el atılmalı (Tit x Gündüz farlı olan farlar çok hoş duracaktır.) 4. Jantlar Daha farklı olabılırdı ama jant işi zevk işi. 5. Yay lazım. Güle güle kullanın allah kaza bela vermesin EVET HOCAM İNŞ BU DEDİKLERİNİZİ TEK TEK YAPARIM AMA BİRAZCIK PARA LAZIM BU İŞLER İÇİN BAKALIM KISMET Yorum bağlantısı
Mehmet YILDIRIM 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Araban çok güzel duruyor güle güle bin, Allah kaza bela vermesin. Fakat ön tampona dokundurmamışsın bence yandan çekip bir foto koyarsan gözle görülür bir aksaklık olduguna eminim. Niye dersen ön yüksekte kalmadımı yanlara göre? Görüntü dengesizligi olabilir. Varsa foto paylaşabilirmisin. Yorum bağlantısı
Mücahit Fatih Uçar 30 Kasım 2013 Yazar Paylaş 30 Kasım 2013 Araban çok güzel duruyor güle güle bin, Allah kaza bela vermesin. Fakat ön tampona dokundurmamışsın bence yandan çekip bir foto koyarsan gözle görülür bir aksaklık olduguna eminim. Niye dersen ön yüksekte kalmadımı yanlara göre? Görüntü dengesizligi olabilir. Varsa foto paylaşabilirmisin. evet birazcık yukarıda kalıyor ancak buna uygun ön tampon bulamadım ztn makyajlı tampon , eskıler dumduz ama bu yanlardan çıkık oyuzden yanı bıraz yukarıda da kalsa iyi aslında Yorum bağlantısı
Mücahit Fatih Uçar 1 Aralık 2013 Yazar Paylaş 1 Aralık 2013 Araban çok güzel duruyor güle güle bin, Allah kaza bela vermesin. Fakat ön tampona dokundurmamışsın bence yandan çekip bir foto koyarsan gözle görülür bir aksaklık olduguna eminim. Niye dersen ön yüksekte kalmadımı yanlara göre? Görüntü dengesizligi olabilir. Varsa foto paylaşabilirmisin. evet yeni resimimiz geldii. 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Gerekenler söylenmiş zaten.. Jant göbekleri takarsanız daha güzel görünür.. Merakımdan soruyorum.. Aynalar neden farklı renk Yorum bağlantısı
Mücahit Fatih Uçar 1 Aralık 2013 Yazar Paylaş 1 Aralık 2013 Aldıgımda istanbulda çaldılar 5 dk part ettık sokup almışlar sonra bizde çıkma aldık bi boyatırmak nasip olmadı. Gerekenler söylenmiş zaten.. Jant göbekleri takarsanız daha güzel görünür.. Merakımdan soruyorum.. Aynalar neden farklı renk Aldıgımda istanbulda çaldılar 5 dk part ettık sokup almışlar sonra bizde çıkma aldık bi boyatırmak nasip olmadı. BİDE göbek war amasiyah VOSSEN YAZİYOR AMA UZAKTAN BELLİ OLMUYOR ben sisleri tamamlamak istiyorum fakat fiyatini bilmiyorum taktıran varmıdır 2013 e ? Yorum bağlantısı
Mücahit Fatih Uçar 1 Aralık 2013 Yazar Paylaş 1 Aralık 2013 abi baktımda bulamadım ya 2013 kazalı yok o kötü oluyor işte bi parça lazım olunca servise muhtaç oluyorsun o kötü Yorum bağlantısı
Mücahit Fatih Uçar 1 Aralık 2013 Yazar Paylaş 1 Aralık 2013 tamam abi saolasın daha düşünmüyorum lpg taktım sıkıntı oldu bana Evet bugün Lpg denemesi yaptım.Fulledikten sonra 2 günde şehir içi 100 km yapmışım ve depoyu fulleyim dedim 19.70 TL ye fulledim.Çalışırken yaktığı benzini saymassak 19 20 kuruş yakıyor Kaç kuruş benzin yakmıştır tahminen ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts