İçeriğe Yönlendir

Connect Direksiyon Simidi Vinleks Deri Kaplama

Okan Tansel

Recommended Posts

Okan Tansel

Merhaba sayın fordclup üyeleri aracımda direksiyonda geçme şeklinde bir kılıf vardı lakin kullanımı hoş değil hem direksiyonu kavrama hemde görsel olarak sıkıntılıydı bu nedenle bir kaplama yaptım resimleri ekliyorum yorumlara açığım ;))))

ESKİ KILIFIYLA

TndAKDd.jpg

vg6PcgL.jpg

KILIFSIZ HALİ aslında bu hali iyide deforme olmasın diye çözüm

djgpTCv.jpg

ZX85T5w.jpg

DİKİM AŞAMASI ( SONLARA DORU ÇEKTİM

oEEtv1I.jpg

1dvQ9zR.jpg

VE BİTMİŞ HALİ

dNkVgMS.jpg

2efVDHh.jpg

W58pEFi.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

:bravo: Kendiniz mi yaptınız? Eğer öyle ise gerçekten çok profesyonelce olmuş. Renk siyah olaymış iyiymiş. Kollarda kaplansa daha da hoş durabilirmiş..

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

:bravo: Kendiniz mi yaptınız? Eğer öyle ise gerçekten çok profesyonelce olmuş. Renk siyah olaymış iyiymiş. Kollarda kaplansa daha da hoş durabilirmiş..

Merhaba evet kendim yaptım Aldım sitede sepete siyah ve giri renk olara eklemiştim siyahı alacaktım yanlışlıkla giriyi seçip ödeme yapmışım gıri geldi bende degiştirmedim konsol ve ön göğüslük le hemen hemen bu renge yakın bütünleşti gibi geldi bana ;)) bu arada 2 saat 10 dk sürdü ;))

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Orjinal derinin yerini tutmuyor. Siyah - gri hatası kötü olmuş :(

Bence profesyonel bir yerde deri kaplatın komple.

Bu arada kaç km'de araç? Pedal lastiklerinin de zamanı gelmiş :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Bizim kasalarin rengine benziyor iscilik gercekten guzel siyah daha guzel olabilirdi.Gule gule kullanin.

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Güzel olmuş elinize sağlık, ayrıca kendiniz yapmışınız o da ayrı bi güzellik katmıştır, istediğiniz gibi özenerek yapmışınız :bravo:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Orjinal derinin yerini tutmuyor. Siyah - gri hatası kötü olmuş :(

Bence profesyonel bir yerde deri kaplatın komple.

Bu arada kaç km'de araç? Pedal lastiklerinin de zamanı gelmiş :)

Mutlak dedinizgi orjinal deri gibi olmuyor kalıbını çıkardım deri alıp hazırlıcam bigün ;) Araç 142000 km de dediniz gib pedal lastiklerine el atmam gerekli ;)

Sanki eski kılıf daha güzelmiş gibi ama  :unsure2:

Nitelik olarak olasılık var ama çok kalın oldu için el kavramıyor direksiyonu sanki kamyon kullana hissi veriyordu ;)

Bizim kasalarin rengine benziyor iscilik gercekten guzel siyah daha guzel olabilirdi.Gule gule kullanin.

Teşekkür ederim evet siyah tercihimdi tabi alımda yanlış seçim yapınca böle oldu

Güzel olmuş elinize sağlık, ayrıca kendiniz yapmışınız o da ayrı bi güzellik katmıştır, istediğiniz gibi özenerek yapmışınız :bravo:

teşekkür ederim  :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Mutlak dedinizgi orjinal deri gibi olmuyor kalıbını çıkardım deri alıp hazırlıcam bigün ;) Araç 142000 km de dediniz gib pedal lastiklerine el atmam gerekli ;)

Nitelik olarak olasılık var ama çok kalın oldu için el kavramıyor direksiyonu sanki kamyon kullana hissi veriyordu ;)

Teşekkür ederim evet siyah tercihimdi tabi alımda yanlış seçim yapınca böle oldu

teşekkür ederim  :)

142bin için direksiyon iyi dayanmış. Bu direksiyonlar 100binde pütür pütür oluyordu.

Kolları da unutmayın kaplamayı mutlaka. Airbag'i sökmeniz gerekecek.

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Siyah direksiyona gri kılıf olmamış olmasına rağmen güzel işçilik olmuş. İpi kılıf altından değilde çağraz gelecek şekilde orjinale yakın dikseydiniz daha hoş olurdu. Emeğe saygı. :good1:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

142bin için direksiyon iyi dayanmış. Bu direksiyonlar 100binde pütür pütür oluyordu.

Kolları da unutmayın kaplamayı mutlaka. Airbag'i sökmeniz gerekecek.

tavsiyenize uycam teşekkür ederim

Siyah direksiyona gri kılıf olmamış olmasına rağmen güzel işçilik olmuş. İpi kılıf altından değilde çağraz gelecek şekilde orjinale yakın dikseydiniz daha hoş olurdu. Emeğe saygı. :good1:  :nazar:

Bidakine bende siyah düşünüyorum haklısınız bu konuda  çapraz denemek lazım ola bilir birdakinde onuda denicem teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...