Vasfi Gişten 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Arkadaşlar 2006 model dizel fiesta kullanıyorum arabanın ideal çalışma sıcaklığını merak ediyorum.Bana fazla ısınmıyormuş gibi geliyor.Fazlada yakıyor gibi hava yağ filtresi ve yağı yeni değişti.Birkaç resim paylaşayım daha ayrıntılı olsun.İlk 6 km yaptım ilk resimdeki yere geliyor.Daha sonra mazot alıp sıfırladım evim yokuşlu biryerde arabayı sıkıştırararak sürdüm fark etmiyor 75 dereceyi geçmiyor.Sonra park edip 5 dk bekledim 85 dereceye çıktı sabitlendi ve 2. resimdeki gibi oldu.2. resimdeki konuma gelmesi için ya çok dur kalk yapmam lazım anca ozaman görüyor ama az biraz yol açıldığında gene ısı düşüyor.Hatta çoğu zaman 69 70 derecede çalışıyor araba.Sizde durum nasıl? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Termostadın arızalı, açık kalmış sanırım, 1.4 tdci normal çalışma ısısı 82 derecedir ve hiç oynamaz, direk akünün yanında hava emiş borusunun altında olan termostada baktır bence. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 benimde iki sorum olacak o zaman, dün 900 km yol yaptım, hemen yukarıda ki resimlerle aynı benimki de o zaman benim termostatda sıkıntılı mıdır? ayrıca o dereceye nereden bakabiliyoruz, benim araçta 2006 ama incelemediğim yer kalmadı. Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 30 Kasım 2013 Yazar Paylaş 30 Kasım 2013 Araç comfort model guage test modunu acip oyle kullandim arabayi normal sartlarda o derece gozukmuyor arkadaslar.Ayrica ben cok uzun zamandir arabayi bu sicakliklarla kullaniyorum zarari olmusmudur acaba Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 (düzenlendi) Modeli önemsiz, tam ısınmış motor ısısı 82 derece civarı olmalı, dalgalanma varsa termostada bakılmalı öncelikle. Isı farkın çok düşük değerlerde değil, yani zararı olmaz ama aracın çok yakar ve performansı az daha düşük olur. 30 Kasım 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Reşat Uz 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 motor aşınmalarının en fazla olduğu zamanların ilk çalışmadan itibaren motorun ideal ısısına ulaşana kadar geçen süre olduğu bilgisi forum da çok ça geçiyor bu ideal ısı nedir ? yüksekokulların motor teknolojileri kitaplarında verilen bilgilerde, grafiklerde motor yanma odasında sıcaklıkların 1000*C ye kadar çıktığı, ve de 80-90*C ler deki soğutma suyunun, motoru ideal ısısında tutabildiği, bu sıcaklıklardaki silindirlere verilen yakıtın en verimli şekilde yakıldığı bilgisine ulaşıyoruz. 2 ay kadar önce soğ. suyu sıcaklığım 70*C ler de dolaşıyor daha yukarı çıkmıyordu termostat tan da kaçırma yaptığından termostadı söküp kontrol ettiğimde bir anormallik olmamasına rağmen aynı sıkıntı devam etti bunun üstüne termostadı değiştirdim ve problem ortadan kalktı artık ilk çalıştırmadan 3 km sonra sıcaklık 84*C a ulaşıp sabit değerde kalıyor termostatlar genellikle bir süre sonra hassasiyetini yitirip motorun daha soğuk çalışmasına neden olabiliyor 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Benim 2006 comford modeli,hararet göstergesi sürekli tam ortada duruyor.... Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Termostadın arızalı, açık kalmış sanırım, 1.4 tdci normal çalışma ısısı 82 derecedir ve hiç oynamaz, direk akünün yanında hava emiş borusunun altında olan termostada baktır bence. Hiç oynamasın olurmu Düz yol 70-90 km hızlarda 82 derece civarıdır. Yokuş çıkarken 90'a doğru gider. Yokuş çıkışlı ve virajlı dağ yollarında 90 derecenin üzerinede çıkar. Yokuş inişlerde 80 derecelere inebilir. 1 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 1 Aralık 2013 Yazar Paylaş 1 Aralık 2013 (düzenlendi) Cevaplar için teşekkür ederim ozaman ben en kısa zamanda şu termostada baktırayım zaten akününde değişmesi gerekiyor.Termostadın fiyatı ortalama ne kadardır acaba bilgisi olan varmı? 1 Aralık 2013 tarihinde Vasfi Gişten tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Cevaplar için teşekkür ederim ozaman ben en kısa zamanda şu termostada baktırayım zaten akününde değişmesi gerekiyor.Termostadın fiyatı ortalama ne kadardır acaba bilgisi olan varmı? http://www.onlinefordyedekparca.com/U171,92,termostat-govdesi-14-tdci-br-2s6q-8a586-ad-sogutma-ve-klima-grubu-2s6q-8a586-ad.htm http://www.onlinefordyedekparca.com/U662,92,devirdaim-br-3m5q-8591-ca-sogutma-ve-klima-grubu-3m5q-8591-ca.htm Vasfi kardeşim burdan bakabilirsin fiyatlara.. Yorum bağlantısı
Reşat Uz 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 Cevaplar için teşekkür ederim ozaman ben en kısa zamanda şu termostada baktırayım zaten akününde değişmesi gerekiyor.Termostadın fiyatı ortalama ne kadardır acaba bilgisi olan varmı? 2 ay önce 80 tl ye almıştım gates marka iyi araştırın Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 4 Aralık 2013 Yazar Paylaş 4 Aralık 2013 Bugün aküyü ve termostadı değiştirdim arkadaşlar sorun düzeldi artık 82c de çalışıyor 83-82 arası değişiyor. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Bugün aküyü ve termostadı değiştirdim arkadaşlar sorun düzeldi artık 82c de çalışıyor 83-82 arası değişiyor. Hadi geçmiş olsun bakalım kardeşim... 1 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 5 Aralık 2013 Yazar Paylaş 5 Aralık 2013 Hadi geçmiş olsun bakalım kardeşim... Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Hararet ibresi ne oldu? Hep ortada sabit mi kalıyor? Yorum bağlantısı
Samet Özel 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Aynı Sorun bende de var. Bende bir baktırayım termostada sonucu yazarım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 (düzenlendi) Hiç oynamasın olurmu Düz yol 70-90 km hızlarda 82 derece civarıdır. Yokuş çıkarken 90'a doğru gider. Yokuş çıkışlı ve virajlı dağ yollarında 90 derecenin üzerinede çıkar. Yokuş inişlerde 80 derecelere inebilir. İbre oynamaz, ısı 90 a falan tabii gelir ama anlık gelir ibre oynamaya fırsat bulamadan ıs dengelenir, ibrede oynamayı ancak çok dikkatli bakarsan görürsün, yani tam ortaya falan gelmez, test modunda ısı duruma göre değişiyor bu görülüyor zaten, ama ibre öyle 2-3 mm. kadar kıpırdamaz, kıpırdıyorsa sorun var demektir, bende normal yerine geldimi kilitleniyor, istediğin kadar sıkıştır, milim oynamaz ibre. : eğer ibren tam ortaya geliyorsa bir sıkıntı var demektir Ayhan. Hararet ibresi ne oldu? Hep ortada sabit mi kalıyor? Ortada 90 derecedir, tam ortaya çıkıyorsa sıkıntı vardır, önce radyatöre bak, ot çöp varmı, sonra fana bak güzel çalışıyormu, hepsi normal ama ibre ortadaysa ve kullanım esnasında oynuyorsa başka sıkıntı vardır, bu alet ısıyı çok dengeli şekilde ayarlayabiliyor çünki. Daha sonra sebebi bulmak için daha detaylı araştırmak lazım bence. Devirdaim den su kanallarına kadar. 6 Aralık 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Ortada 90 derecedir, tam ortaya çıkıyorsa sıkıntı vardır, önce radyatöre bak, ot çöp varmı, sonra fana bak güzel çalışıyormu, hepsi normal ama ibre ortadaysa ve kullanım esnasında oynuyorsa başka sıkıntı vardır, bu alet ısıyı çok dengeli şekilde ayarlayabiliyor çünki. Daha sonra sebebi bulmak için daha detaylı araştırmak lazım bence. Devirdaim den su kanallarına kadar. Benim arabada sorun yok yav. Ben termostat değiştiren arkadaşa sorum değişim sonrası ibre ne alemde diye. Resimdeki benim arabanın hararet ibresi, şartlar ne olursa olsun hep aynı yere gelip sabit duruyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 (düzenlendi) Benim arabada sorun yok yav. Ben termostat değiştiren arkadaşa sorum değişim sonrası ibre ne alemde diye. Resimdeki benim arabanın hararet ibresi, şartlar ne olursa olsun hep aynı yere gelip sabit duruyor. Oynamıyorsa iyi, yalnız yeri hatalı, o çizginin az altında olmalı, ısın 90 ın üstünde gözüküyor bu halde. Normali, alttaki resimdeki ibrenin yeri gibi olmalı. 6 Aralık 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Oynamıyorsa iyi, yalnız yeri hatalı, o çizginin az altında olmalı, ısın 90 ın üstünde gözüküyor bu halde. Normali, alttaki resimdeki ibrenin yeri gibi olmalı. Test etmediğim için kesin bir şey diyemiyorum. Ama şu var gördüğüm tüm arabalarda ibre hep tam ortada duruyor. Benim araba yarım milim kadar fazla gösteriyor. Temassız termometre alıp ölçeceğim detaylı. Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 23 Aralık 2013 Yazar Paylaş 23 Aralık 2013 Hararet ibresi ne oldu? Hep ortada sabit mi kalıyor?Artık hararet göstergesi hep 90 ın az altında oluyor ve bu konuma geldikten sonra hiç kıpırdama olmuyor.sabah hava 3 4 derece 16 17 km yol gidiyorum ve sıcaklık 60 ın biraz üstüne geliyor 61 62 gibi bu normalmi?yoksa bendedemi sıkıntı var?2. Paylaştığım resimdeki konuma gelmesi lazım 17 km uzun bir sure bence sizdede sorun var. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Evet benim arçtada son resimdeki gibi orta çizginin çok az altında.. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Evet bence bu termostatta bozuk.Zamanında açıp kapatmıyor demekki... Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Oynamıyorsa iyi, yalnız yeri hatalı, o çizginin az altında olmalı, ısın 90 ın üstünde gözüküyor bu halde. Normali, alttaki resimdeki ibrenin yeri gibi olmalı. Ali abi konuyla alakası yok ama 787 yi ilk defa gördüm:) kaç litre var abi burda son damlasına kadar fulletiyorum en fazla 35 litre alabildim 740'a kadar görebildim. İkinci sorum ise bu mazotla Şehir içi ne kadar km yapabiliyorsun? Yorum bağlantısı
Recommended Posts