Ömer Tuncay 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Arkadaşlar, bu soğutma suyu sıcaklığını ekrandan nasıl gördüğünüzü biraz açarak anlatabilir misiniz? Ayrıca benim aracımda ısınınca ibre 90°C'nin az altında sabit kalıyor. Ancak motor çok zor ısınıyor. Sabah hava sıcaklığı yaklaşık -6ºC iken çalıştırıyorum, 2-3 dakika hareket etmeden rolantide çalıştırıyorum. Sonra fazla sıkıştırmadan 2000 devire yaklaşırken vites değiştiriyorum. Fabrikaya vardığımda 60ºC civarlarında oluyor. Akşam dönüşte de durum aynı. Evimle fabrika arası 11km kadar. Biraz yüksek devirli kullanırsam daha hızlı hararet yükseliyor. Bu durum sizce normal mi? Dizel motorlar biraz geç ısınır derler ama 11km'lik bir mesafede 90ºC'ye yaklaşması lazım gerekir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 27 Aralık 2013 Paylaş 27 Aralık 2013 -6 derecede çalıştırılmış bir fiesta 2000 devirler devirlerde vites değiştiriliyorsa 11 km'de anca 60 derecelere çıkar. Malesef geç ısınıyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Aralık 2013 Paylaş 27 Aralık 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar, bu soğutma suyu sıcaklığını ekrandan nasıl gördüğünüzü biraz açarak anlatabilir misiniz? Ayrıca benim aracımda ısınınca ibre 90°C'nin az altında sabit kalıyor. Ancak motor çok zor ısınıyor. Sabah hava sıcaklığı yaklaşık -6ºC iken çalıştırıyorum, 2-3 dakika hareket etmeden rolantide çalıştırıyorum. Sonra fazla sıkıştırmadan 2000 devire yaklaşırken vites değiştiriyorum. Fabrikaya vardığımda 60ºC civarlarında oluyor. Akşam dönüşte de durum aynı. Evimle fabrika arası 11km kadar. Biraz yüksek devirli kullanırsam daha hızlı hararet yükseliyor. Bu durum sizce normal mi? Dizel motorlar biraz geç ısınır derler ama 11km'lik bir mesafede 90ºC'ye yaklaşması lazım gerekir diye düşünüyorum. Geç ısınır evet, ısınması için yol kolay, çalıştır, biraz sür, baktın ısı ibresi 2-3 mm kalktı, ısının 60 olmasına gerek yok, devri 2500 ü geçmeyecek şekilde aracı sıkıştır, seri şekilde hızlandır, turbo sayesinde anında ısınacaktır, 1-2 kere seri hızlanma yap gaza asıl bak nasıl ısınıyor, hep tırıs gider ısının 60 a gelmesini beklersen zor ısınır, ibre biraz kalktımı bas gaza, merak etme birşey olmaz, ama ibre mutlaka azıcık kalkmalı, yoksa motoru sıkıştırma. 27 Aralık 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ömer Tuncay 27 Aralık 2013 Paylaş 27 Aralık 2013 -6 derecede çalıştırılmış bir fiesta 2000 devirler devirlerde vites değiştiriliyorsa 11 km'de anca 60 derecelere çıkar. Malesef geç ısınıyor. Geç ısınır evet, ısınması için yol kolay, çalıştır, biraz sür, baktın ısı ibresi 2-3 mm kalktı, ısının 60 olmasına gerek yok, devri 2500 ü geçmeyecek şekilde aracı sıkıştır, seri şekilde hızlandır, turbo sayesinde anında ısınacaktır, 1-2 kere seri hızlanma yap gaza asıl bak nasıl ısınıyor, hep tırıs gider ısının 60 a gelmesini beklersen zor ısınır, ibre biraz kalktımı bas gaza, merak etme birşey olmaz, ama ibre mutlaka azıcık kalkmalı, yoksa motoru sıkıştırma. Çok teşekkür ederim bilgiler için. Durum normal demekki. Devamlı benzinli araç kullandığım için biraz yadırgamıştım açıkcası. Zaten şunun şurasında 2 ay sonra havalar ısınmaya başlayacak o zamana kadarda alışırız zaten. Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 2 ay önce 80 tl ye almıştım gates marka iyi araştırın 2 ay önce iyi almışsın hocam. ben alalı 2 ylıdan fazla oluyor, (konusu da var burada) 150 tl vermiştim. Yorum bağlantısı
Uğur Öztürk 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Arkadaşlar ben de anlatılanları dikkate alarak Gauge test menüyü açarak resimdeki ısı konumunu buldum.Yukarıda 60,80 ve 90 derecelerden bahsedilmiş ama benim aracım hareket ettikten 20 dakika sonra test menüye göre anca 8 dereceye ulaştı.Saat 17.00'da yola çıktım,normal bir trafik vardı. Acaba ben Gauge test menüde yanlış bir yere mi baktım yoksa benim aracın da mı termostatı bozulmuş? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Göstergen doğruda o, 008 C yazan başka şey sanırım. Yorum bağlantısı
Uğur Öztürk 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 (düzenlendi) Göstergen doğruda o, 008 C yazan başka şey sanırım. Teşekkürler Ali Bey.O halde Gauge tets menüde motor suyu sıcaklığını gösteren doğru yeri bulup bakmam gerekiyor.Ya da bu sıcaklık ölçümünü harici olarak yapmam gerekiyor.Ama nasıl? 13 Ocak 2014 tarihinde Uğur Öztürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Berk 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Merhaba, bugün benim ısı göstergesi de çalışmamaya başladı. Termostad ısısı 90'nın biraz üstünde sabit kalıyor araç soğuk yada sıcak olsa da. Rölantide biraz beklerken de fan açıyor. Kaloriferi denemedim acil işim olduğu için çok fazla kullanmadım. Kendim birşeyler yapabilir miyim? Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 12 Ağustos 2014 Paylaş 12 Ağustos 2014 Merhabalar, Geçen ay arabanın bakımını yaptırdım, bakım sonrası sıcaklık üstteki resimdeki gibi kalıyor. Mazot filtresini pejo ve citroende kullanılan delhi marka taktılar. Mazot filtresinin müşürlü yada müşürsüz olması böyle bir probleme sebep olabilir mi ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts