Ali Tutkaç 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Arkadaşlar, Cam rüzgarlığı kullananlar tavsiyesi rica ediyorum. Yapıştırma olması zarar verir mi ? Memnun olanlar marka vs. tavsiye verebilirler mi ? Yorum bağlantısı
İbrahim Can 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Ben kullanıyorum gayet güzel bir eklenti.Yapıştırma olarak yapıldı ısı tabancasıyla üstünden ısıtıldı şimdilik bir sıkıntısı yok ama bazı araçlarda otobanda giderken kopup fırladığını duydum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Arkadaşım Jetta'sında kullanıyor. Ben de geçen haftasonu Ankara'ya gidiş gelişte test ettim. O da yapıştırma olarak yapmış. Kendi orjinal bantı oluyor yapıştırıyorsun diyor. Dururken baktım sağlam gibi ama sonuçta yapıştırma. Uzun süreli yolculuklarda uçup gidebilir. Camları az araladığımızda, rüzgarlık olmadığı durumdan daha fazla rüzgar sesi geliyor. Yağmurda falan ciddi avantajı var. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Ben de almayı düşünüyorum... Marka vs... tavsiye bende beklerim.... Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 arayıpta bir türlü bulamadığım şey fusiona uyumlu varmıdır arkadaşlar Yorum bağlantısı
Sami Yıldız 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 ben hiç mi hiç tavsiye etmiyorum...Genelde yapıştırma kullanılıyor :(KENDİ YAPIŞKANI YETERLİ OLMUYOR SLİKONLA BESLEMEK LAZIM) lakin aracı yıkadığınızda ve yağmurdan dolayı pek geçmeden yapışkanlar kendini bırakmaya başlıyor.Çok çirkin bir görüntü oluyor hareket halindeykende ses yapıyor.Tekrar söküyüm derseniz birde slikon kullandıysanız boyayı kavlatabiliyor.Ben kendi aracıma uyguladım hiç mi hiç memmun kalmadım. Yok ben illa ki taktırırım derseniz size cam rüzgarlığında marka olmuş PERFİLEX i önerebilirim... 2 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 yapıştırma ile tutturdu aksesuarcı gayetde sağlam oldu . focus için octavianın kide oluyordu 4 tanesini 40 tl ye almıştım montaj dahil . plastik malzeme sonuçta markanın sadece fiyata etkisi olur . işlev aynı . Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 (düzenlendi) ben hiç mi hiç tavsiye etmiyorum...Genelde yapıştırma kullanılıyor :(KENDİ YAPIŞKANI YETERLİ OLMUYOR SLİKONLA BESLEMEK LAZIM) lakin aracı yıkadığınızda ve yağmurdan dolayı pek geçmeden yapışkanlar kendini bırakmaya başlıyor.Çok çirkin bir görüntü oluyor hareket halindeykende ses yapıyor.Tekrar söküyüm derseniz birde slikon kullandıysanız boyayı kavlatabiliyor.Ben kendi aracıma uyguladım hiç mi hiç memmun kalmadım. Yok ben illa ki taktırırım derseniz size cam rüzgarlığında marka olmuş PERFİLEX i önerebilirim... Kesinlikle katılıyorum her kelimesine.Şu dörtlü mugen tarzı olanlara heves etmeyin derim ben.Alacaksanız orjinal bişeyler alın sadece ön iki cam perfilex gibi... 3 Aralık 2013 tarihinde Onur Yeşil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Eren 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Ben Focus'ta kullandım. Gayet memnundum. Yağmurlu havalarda camı hafifçe açmak güzel oluyor. Sigara içiyorsanız dumanın kolay dışarı çıkmasını da sağlıyor. Markalar hemen hemen aynı kalitede. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Sigara içmiyorum, bunada ihtiyacım olmuyor Yorum bağlantısı
Ali Eren 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Sigara içmiyorum, bunada ihtiyacım olmuyor Arabada ben de içmiyorum Ali abi, ancak camın buğulanmasını falan engellemek için de işe yarıyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Buğu için olur tabii, klimayı açtımmı buhar anında gidiyor, hem pencere açmaktan 2-3 kat daha hızlı ve kalıcı biçimde buğuyu hallediyor, açıyorum 1 dk. sonra kapıyorum iş tamam Yorum bağlantısı
Guest Ferhat Yılmaz 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Arabamda sıgara içmiyorum. Ayrıca araca hiç yakıştıramadığım bir aksesuar. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Değil arabamda, ömrümde içmiş değilim sigarayı Ama çocuklar etkilenir diye arabada klima açamıyorsanız, camı açamıyorsanız cam rüzgarlıkları birebir geliyor. Yapıştırmadan önce yapıştırılacak bölgeyi limon kolonyasıyla güzelce temizleyin. Kuruduktan sonra yapışkan etiketin koruyucu kağıdını sökün. Isı tabancası,saç kurutma makinası gibi ısı verebilen aletlerle yapışkan etiketi bir miktar ısıtın. Daha sonra güzelce yapıştırın. DİKKAT!!! sakın başka yapıştırıcı (silikon, japon, çin vb) kullanmayın. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Değil arabamda, ömrümde içmiş değilim sigarayı Ama çocuklar etkilenir diye arabada klima açamıyorsanız, camı açamıyorsanız cam rüzgarlıkları birebir geliyor. Yapıştırmadan önce yapıştırılacak bölgeyi limon kolonyasıyla güzelce temizleyin. Kuruduktan sonra yapışkan etiketin koruyucu kağıdını sökün. Isı tabancası,saç kurutma makinası gibi ısı verebilen aletlerle yapışkan etiketi bir miktar ısıtın. Daha sonra güzelce yapıştırın. DİKKAT!!! sakın başka yapıştırıcı (silikon, japon, çin vb) kullanmayın. Çocuk klimadan neden etkilensin canım (manuel klima olacak ama) kışın kaloriferi sıcağa alır ayrıca klimayıda açarsın= içeri sımsıcak ama kuru bir hava girer ve buğuda anında yokulur Yorum bağlantısı
Hami Erışık 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Ben kullanıyorum vede özellik,lede yagmur,lu havalarda çok işe yarıyor. Klima devamlı açık olmuyor,hem ses olarak,hemde sıcaklık olarak rahatsız ediyor Yorum bağlantısı
Atilla Atun 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Ne yaparsanız yapın ister silikonla ister japon yapıştırıcısıyla ıster matkapla del sabitle sadece şehir içinde güzel bir aksesuar ve yağmurlu havada sigara içinler vs vs. Şehirler arası yolda giderken sağ ön 140km hızda uçtu gitti .Sağ arka yine aynı şekilde uçmadan ben aldım . Sağ tarafta rüzgarlık yok sol tarafta var onlarda rüzgarın azizliğine uğramasını bekliyorum. Almak isteyen varsa görüntüsü için alınır ama Mugen olsun mutlaka şeffaf olmayacak . Yorum bağlantısı
Atilla Atun 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Aracı Babama teslime etmeden önce bunlardan sipariş edecem. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-fiesta-2008-4lu-mugen-tipi-cam-ruzgarligi-66571669/detay/ Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Ne yaparsanız yapın ister silikonla ister japon yapıştırıcısıyla ıster matkapla del sabitle sadece şehir içinde güzel bir aksesuar ve yağmurlu havada sigara içinler vs vs. Şehirler arası yolda giderken sağ ön 140km hızda uçtu gitti .Sağ arka yine aynı şekilde uçmadan ben aldım . Sağ tarafta rüzgarlık yok sol tarafta var onlarda rüzgarın azizliğine uğramasını bekliyorum. Almak isteyen varsa görüntüsü için alınır ama Mugen olsun mutlaka şeffaf olmayacak . Abi ben mügen fusion için bir türlü bulamadım fiesta için olan acaba fusiona uyar mı benim arkadaşımın corollası var o serviste taktırdı cam rüzgarlığını 4 kez ş.urfa d.bakır ve hataya gidip geldi hiçbir şekilde bir şey olmadı. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Çocuk klimadan neden etkilensin canım (manuel klima olacak ama) kışın kaloriferi sıcağa alır ayrıca klimayıda açarsın= içeri sımsıcak ama kuru bir hava girer ve buğuda anında yokulur Klima manuel zaten ama çocuklar alerjik :-( atmadığım takla kalmadı bunları takana kadar, şimdi rahatım :-) Yorum bağlantısı
Atilla Atun 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Abi ben mügen fusion için bir türlü bulamadım fiesta için olan acaba fusiona uyar mı benim arkadaşımın corollası var o serviste taktırdı cam rüzgarlığını 4 kez ş.urfa d.bakır ve hataya gidip geldi hiçbir şekilde bir şey olmadı. Sahibinden.com'da vardır bakman gerek . Şahinlere doğanlara mugen rüzgarlık yapanlar fusionlarada yapmıştır.(şaka şaka senin fusionu şahinle doğanla karşılaştırmıyorum yanlış anlama ) her araca her marka var demek istediğim. 1 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Sahibinden.com'da vardır bakman gerek . Şahinlere doğanlara mugen rüzgarlık yapanlar fusionlarada yapmıştır.(şaka şaka senin fusionu şahinle doğanla karşılaştırmıyorum yanlış anlama ) her araca her marka var demek istediğim. abi bir tane ilan var adam 100 lira istiyor takımına adam gibi bir fotoğrafta koymamış birde perfex var http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-fusion-europe-2002-2006-arasi-on-arka-cam-ruzgarligi-130883014/detay http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-fusion-cam-ruzgarligi-on-perflex-144631327/detay Yorum bağlantısı
Ebubekir Turan 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 2011 fiestama taktım. fakat üzerinde gelen bantlar 1-2 hafta sonra gidiyor. Siyah silikonla yapıştırırsanız hiç bi şey olmaz. 2 sene oldu hiç bi sıkıntı yok tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Bende yeni aldım mugen arka siyah ön arka takım halinde.Oldukça güzel ve kullanışlı.Daha önceki arabalarımda da kullanmıştım,hiç bir zararını da görmedim.. abi bir tane ilan var adam 100 lira istiyor takımına adam gibi bir fotoğrafta koymamış birde perfex var http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-fusion-europe-2002-2006-arasi-on-arka-cam-ruzgarligi-130883014/detay http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-fusion-cam-ruzgarligi-on-perflex-144631327/detay Taner bak şu linkte oldukça kalite bir ürün var senin araba için.. http://www.hizlial.com/z-tech-ford-fusion-onarka-set-cam-ruzgarligi-takimi/31.840.8305.4697 1 Yorum bağlantısı
Atilla Atun 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 2011 fiestama taktım. fakat üzerinde gelen bantlar 1-2 hafta sonra gidiyor. Siyah silikonla yapıştırırsanız hiç bi şey olmaz. 2 sene oldu hiç bi sıkıntı yok tavsiye ederim Fotosunu koyarsan Kardeşim çünkü Mugen in bile farklı versiyonları var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts