İçeriğe Yönlendir

Cam Rüzgarlığı

Ali Tutkaç

Recommended Posts

Taner Gündüz

Bende yeni aldım mugen arka siyah ön arka takım halinde.Oldukça güzel ve kullanışlı.Daha önceki arabalarımda da kullanmıştım,hiç bir zararını da görmedim..

Taner bak şu linkte oldukça kalite bir ürün var senin araba için..

http://www.hizlial.com/z-tech-ford-fusion-onarka-set-cam-ruzgarligi-takimi/31.840.8305.4697

uğur abi allah razı olsun senden sonunda aradığımı buldum hemen sipariş edicem.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebubekir Turan
(düzenlendi)

Fotosunu koyarsan Kardeşim çünkü Mugen in bile farklı versiyonları var.

Burdan bi arkadaşın tavsiyesi ile almıştım.çok memnunum 

2ihlelg.jpg

tarihinde Ebubekir Turan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

uğur abi allah razı olsun senden sonunda aradığımı buldum hemen sipariş edicem.

Rica ederim abisi.Güle güle kullan... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Oktay YÜREKLİ

önemli olan kullanılan bant 3M bant ve doğru montajla hiç bir sıkındı olmuyor defalarca uyguladığım bir kere bile şikayet almadım.

Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar

Valla ben arabayı alırken Ford bayisi kendisi takmıştı. Otobanda uçtu döndüm geri aldım bu sefer silikonlattım. Tamam bu sefer oldu dedim denizli Afyon yolunda 150 ile giderken önce Sol sonra sağ ikisi birden uçtu silikonkarda arabanın üstünde kaldı. Yani tavsiye etmiyorum...

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Faydalı olduğunu düşündüğüm ama görüntüsü hoşuma gitmeyen, o yüzden kullanmadığım bir aksesuar..  :rolleyes:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Atalay Bugra
Murat Ersel Çevik

Arkadaşlar,

Cam rüzgarlığı kullananlar tavsiyesi rica ediyorum. Yapıştırma olması zarar verir mi ?

Memnun olanlar marka vs. tavsiye verebilirler mi ?

Takılı olduğu müddetçe faydalı fakat tazyikli sudan yapışkanları etkilenip araç hareket halindeyken uçabiliyor.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Yeter

Ben de almayı düşünüyorum... Marka vs... tavsiye bende beklerim....

Abi bu arada biraz önce konuyu okudum burası konunun yeri değil ama başın sağ olsun. Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin.

Yorum bağlantısı
Misafir

ben hiç mi hiç tavsiye etmiyorum...Genelde yapıştırma kullanılıyor :(KENDİ YAPIŞKANI YETERLİ OLMUYOR SLİKONLA BESLEMEK LAZIM) lakin aracı yıkadığınızda ve yağmurdan dolayı pek geçmeden yapışkanlar kendini bırakmaya başlıyor.Çok çirkin bir görüntü oluyor hareket halindeykende ses yapıyor.Tekrar söküyüm derseniz birde slikon kullandıysanız boyayı kavlatabiliyor.Ben kendi aracıma uyguladım hiç mi hiç memmun kalmadım.

Yok ben illa ki taktırırım derseniz size cam rüzgarlığında marka olmuş PERFİLEX i önerebilirim...

İşte sırf bu korkumdan dolayı cesaret edemiyordum. Şimdi tamamen vazgeçtim :D

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Bende arabama arkalı önlü takım olarak taktırdım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.Üstelik Çeşme otobanında da hız yapmama rağmen

Yorum bağlantısı
Ersin Uslu
(düzenlendi)

ebubekir beyin paylaştığı fotodaki ruzgarliklardan bende de vardi. uzun süre önce şoför tarafı uçtu. bu akşam sunplex marka olanını taktım aralarda hiç boşluk kalmadan tam oturdu. eskilerini sokerken bantları tirnaklarimla kazidim baya zorladı. isteyen olursa sol arka sağ on ve arka duruyor gonderebilirim.

tarihinde Ersin Uslu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aral Destici

Bende de mugen modeli var ama maksimum 2.5 3 ayda bir söktürüp baştan yapıstırtıyorum.Fakat yağmurlu havada çok avantajı var. Özellikle yazın sıcaklarda araç park halindeyken 1 parmak camları indirip gitmişliğim bile oluyordu hava alması için

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...