İçeriğe Yönlendir

Focus III - Buzlanma Uyarı Lambası

Mahmut Guzel

Recommended Posts

Mahmut Guzel
(düzenlendi)

Selam arkadaşlar benim aracımda bugün Buzlanma uyarı lambası yandı. Ankara'da hava soğudu diye mi yoksa arıza lambasımı yandı? Sabahleyin bu lambanın rengi sarı idi şimdi ise kırmızı yanıyor.

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
Abi mesajlarımızı Türkçe imla kurallarına uygun ve kısaltma kullanmadan yazıyoruz :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi 4 derecenin altına düşünce sarı 0 derecenin altında kırmızı oluyor. Normal çalışıyor sorun yok.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Benim gibi Beşiktaş'lı iseniz sorun var demektir :D Onun dışında her şey olağan Mehmet Abinin dediği gibi :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mahmut Guzel
(düzenlendi)

peki bu lamba böyle yanması normalmi şu an ankarada -3 derece  havanın derecesine göre devamlımı yanacak tesekür ederim 

tarihinde Mahmut Guzel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali ÇAKIR

Hava sıcaklığı 4 derecenin üstüne çıkmadan yanması normal.Kafanıza takmayın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Batın Kırat

Selam arkadaşlar benim aracımda bugün Buzlanma uyarı lambası yandı. Ankara'da hava soğudu diye mi yoksa arıza lambasımı yandı? Sabahleyin bu lambanın rengi sarı idi şimdi ise kırmızı yanıyor.

abicim bu sabah hava Ankara Kazan civarında saat  07:18 de -3 derece idi. bilginize.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Ne güzel özellik işte bende yok böyle bir şey :) Daha doğrusu var da göstergede değil klima ekranında aracı çalıştırırken hava soğuksa "OUTSİDE TEMP ... C" şeklinde yanıp sönüyor. O da çoğu zaman dikkat çekmiyor, bilinçli şekilde bakmak lazım her seferinde...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Daha bende yanmadı, demekki İstanbul okadar soğumadı :D

İstanbul burası havası suyu herşeyi güzel :) Orası nire Angara taa uzaklarda bir yerde : :dribble:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kudret Şengül

peki bu lamba böyle yanması normalmi şu an ankarada -3 derece  havanın derecesine göre devamlımı yanacak tesekür ederim 

uyarı ışığının yanması çok normal. -3 derecede sürekli kırmızı olarak yanacaktır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

İstanbul burası havası suyu herşeyi güzel :) Orası nire Angara taa uzaklarda bir yerde : :dribble:

Demi abi herşeyi güzel İstanbul un  :keyifli:

Yorum bağlantısı
Sami Yıldız

focus 3 lerde normal bir durum 4 derece düşünce sarı renkte yanmaya başlar derece düştükce renk kırmızı olur,6 dereceye gelincede kendiliğinden kaybolur.

İşin özeti gayet NORMAL bir durum...

Yorum bağlantısı

Abi 4 derecenin altına düşünce sarı 0 derecenin altında kırmızı oluyor. Normal çalışıyor sorun yok.

+1

Yorum bağlantısı
Hakan Uçan

Bende bu uyarıyı ilk gördüğüm zaman bilmiyordum hatta E5 de yol kenarına çekip kitapçıkdan arıza nerde diye kitapçığın tüm sayfalarını okumuştum :) :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

işyerim kocaeli kartepe eteklerine yakın, 0 dereceyi ve o kırmızı kar tanesini gördük çok şükür.. :) kırmızı kar yağdı anlaşılan.. :D

Yorum bağlantısı

Bu sabah Eskişehir :) 15 km yol yaptım, motor tam ısınmadı :)

Bagaj açık olursa ısınır mı? Yel giriyor belli ki... :D

Yorum bağlantısı

Bagaj açık olursa ısınır mı? Yel giriyor belli ki... :D

Birde yakıt azalmış. Araç eko moda geçmiştir yakıt bitmesin diye motora çok yüklenmemiştir sistem  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Yakıt alacağım ama ışığın yanmasını bekleyeceğim. O kadar basmama rağmen 40 litre ile 80 km yakıt kaldığını gösterdiğinde 650 km yol yapmış olacağım :)

Bagaj açık olduğundan göremiyoruz  :tongue:  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...