Kemal Arslan 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Selam, Aracımın hava filtresinden sonraki hava sensörü ile turboya giden boruda yağ vardı. Sensörün olduğu kısıma kadar gelmiş ama filtrenin olduğu tarafa geçmemişti Güzelce temizledim ama normal midir bu durum yoksa bir soruna mı işarettir bilemiyorum ? Sizdeki durum nedir ? Normal midir yoksa bir an evvel bir ustaya mı göstereyim ? Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Turbo filtre arasında borunun boğumlarında yağ buharı az da olsa birikir..Sola eğimli bir park esnasında bu yağ hava filtresine akar .sıkıntı yok 2 Yorum bağlantısı
Kemal Arslan 6 Aralık 2013 Yazar Paylaş 6 Aralık 2013 İnşallah normaldir. Korktum başıma iş çıkaracak diye. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Orada yağımsı birikinti hep vardır olmasa iyide ama maalesef oluyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Karter buharı yağ katmanı bırakır emme hattında. Yorum bağlantısı
Kemal Arslan 6 Aralık 2013 Yazar Paylaş 6 Aralık 2013 Bir de eski aracım symbol dü onun turbo alt taraftaydı. Ford yukarı koymuş turboyu üstünü de yalıtmış. Altta olsa daha iyi olmaz mıydı bu merek ? Hava filtresinin hava alan kısmı nerede acaba ? Alt taraflarda mı ? Olur olur derin bir sudan geçmem gerekirse ona göre dikkat edeyim. Eski aracımla selin ortasında kalmıştık Bulancak 'ta 2011 de allahtan içinden geçip gittim dizel olduğu için araç. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Sol davlumbazın içinde beyin ile yanyana hava emiş yeri..derin suya dikkat..daha yeni modellerde ve focusta ön ızgaraya aldılar emiş yerini Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Su, lastik seviyesinin yarısını geçerse sonra büyük risk! Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Emin olmak için hava filtresini çıkarıp dikkatlice bakın. Derin su çok riskli!! Yorum bağlantısı
Kemal Arslan 10 Aralık 2013 Yazar Paylaş 10 Aralık 2013 Aklıma takıldı hazır buradan devam ediyorken bizim araçların yüksekliği benim eski araç olan 2003 symbol makyajlı kasalarla aynı mı az mı ? Arkadan bakınca aynı gibi, yandan bakınca az gibi. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Aklıma takıldı hazır buradan devam ediyorken bizim araçların yüksekliği benim eski araç olan 2003 symbol makyajlı kasalarla aynı mı az mı ? Arkadan bakınca aynı gibi, yandan bakınca az gibi. Baktın ki her sorduğuma cevap alıyorum bunu da sorayım dedin ohh..Yarın eline metre alıyorsun önce kendi aracını sonrada symbolü ölçüp yazıyorsun bizde öğrenmiş oluyoruz 1 Yorum bağlantısı
Kemal Arslan 10 Aralık 2013 Yazar Paylaş 10 Aralık 2013 . Ölçerim sorun değil de şu soğuklar bir geçsin en azından. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Aracın asvalttan yüksekliğini tartışıyoruz değil mi? Ben symbolün ve bir çok binek aracın özellikle de rönoların daha yüksek olacağını iddia ediyorum. Yorum bağlantısı
Kemal Arslan 10 Aralık 2013 Yazar Paylaş 10 Aralık 2013 Havalar düzelsin asfalta en yakın yerlerinden ölçeceğim. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 C max içerde otururken jip havasına sokar adamı ,yukarıdan bakarsın arabacıklara, lakin gerçekler öyle değildir Yorum bağlantısı
Kemal Arslan 10 Aralık 2013 Yazar Paylaş 10 Aralık 2013 Ölçmeden şu bilgilere ulaştım. Bakınca C-MAx öyle uçuk bir genişliğe sahip gözükmüyor ama çok konforlu ve genişlik hissi çok fazla. Bir de yerden yüksekliğini bulaydım tam olacaktı. Symbol C-Max Toplam Uzunluk : 4261 mm 4391 mm Yerden Yükseklik : 1439 mm 1588 mm Genişlik : 1410 mm 1825 mm Yüklü Halde Zemin Yük. : 140 mm bulamadım hiç bir yerde Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Genişlikten kasıt iki kapı arasındaki genişlik ise, iki araç arasındaki 41,5 cm.lik fark hatırı sayılır bir farktır. Bir de yüksek oturma pozisyonu eklenince ferahlık duygusu verir ki, bu duygu C-max bağımlılığı yaratır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts