İçeriğe Yönlendir

Forumun Yeni Yıldızı (Clk)

Ali Elöver

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Pedal hissim zayıf demek. 18"jant ve ekstra yükle Amasra dağları dahil 51lt ile 1130km. Yap görüşelim Abi :)

floresan 1600+ giderdi, arada da duman atarlara boy boy giderken :f1: 

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Hayırlı olsun abi , güzel duruyor hakkaten . Allah kaza bela vermesin :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Şenol

Gerçekten çok güzel bir tercih olmuş   :nazar: . Bana kalsa ömürlük bir araba ancak siz sık araç değiştiren biri olarak yine de bir 3 sene falan binersiniz gibi geliyor...   :biggrin:

Bu arada 60 binli km'leri Mercedes gibi bir markada sorun olarak görüp acaba mı diyorsunuz   :shok: , ben 150 - 200 bin arası temiz bir Tdci Mondeo bulursam öpüp başımın üstüne koyacağım..   :D  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Abi hayırlı olsun. Kendisi sanırım forumun en yakışıklı ve en gideri olan araç. Hayran oldum. Zaten bence Ali abi arabadan anlıyor. Bugüne kadar aldığı bütün araçlara hayranlıkla baktım. :):nazar: 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Altan Berkman

hayırlı olsun

keyifli sürüşler dilerim

en yakın zamanda bende katılmayı düşünüyorum yıldızlar kulübüne 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Elöver
(düzenlendi)

Malzeme kalitesi olarak bugünkü E serisinin de üzerinde olan CLK benim de favorilerimden, kazasız belasız güle güle kullanın, araba fıstıklı kaymaklı baklava kıvamında ekran sonradan bulunabiliyor ama bir de distronic olsaymış tam olurmuş.

Teşekkür ederim. Beni bu arabada etkileyen özelliklerden biri malzeme kalitesi ki, 2013 Mercedes C ve A serisinden daha iyi. 

Donanım güzel, ufak tefek 1-2 eksik var ama genelde Mercedes de eksik fazla olan araba sayısı, eksik az olan arabadan çok fazla.

Kendimi donanım, renk ve iç trim uyumu konusunda şanslı hissediyorum. 

Distronic güzel ama pahalı bir donanım sanırım, İstanbul da iyi olabilir. 

Bende mesaj istiyorum.

Attım. 

Hayırlı olsun abi , güzel duruyor hakkaten . Allah kaza bela vermesin 

Saolasın Alicim, amin cümlemize inşallah. 

Hayırlı olsun, güle güle kullan. 

Küçükken hep CLK plakalı CLK'am olsun isterdim. Soyismimden dolayı. CeLiK

Saolasın Sefa, CLK plakalı Mercedes çok var İstanbul da , özellikle bir önceki kasa W208'de. 

Gerçekten çok güzel bir tercih olmuş   :nazar: . Bana kalsa ömürlük bir araba ancak siz sık araç değiştiren biri olarak yine de bir 3 sene falan binersiniz gibi geliyor...   

Bu arada 60 binli km'leri Mercedes gibi bir markada sorun olarak görüp acaba mı diyorsunuz    , ben 150 - 200 bin arası temiz bir Tdci Mondeo bulursam öpüp başımın üstüne koyacağım..   

Evet araç ömürlük Mercedes'ler den ama ben 3 sene bile dayanamam :D  

Hoş klasik ve kolay kolay demode olmayacak bir dizaynı var, kalite yerinde ama insanoğlu doyumsuz, değişim iyi oluyor, taze kan. 

Km bir Mercedes için problem değil ama ben genelde düşük km araba aldığım için bana kadran biraz yüksek geldi. 

Araba dıştan ve içten bakınca 5.000 km de gibi maşallah :nazar: 

Abi hayırlı olsun. Kendisi sanırım forumun en yakışıklı ve en gideri olan araç. Hayran oldum. Zaten bence Ali abi arabadan anlıyor. Bugüne kadar aldığı bütün araçlara hayranlıkla baktım. 

Saolasın Mert, aman kırdıracaksın arabamı Ford'çulara :D Tenhada bulan levye çekip girişip CLK'dan B serisine çevirecek böyle en yakışıklı falan dersen  :D

Allah sana daha iyililerini nasip etisn inşallah. İltifatlar için teşekkür ederim, deneyim oldu biraz alt sat al sat, seçiciyim biraz da acele etmeden alıyorum. 

BMW ve Mercedes coupe için nerdeyse 6 ay oldu bakınıyorum ciddi ciddi ama aklıma yatanlar pahalı oldu, uygunları benim içime sinmedi alamadık. Kısmet bu mavişeymiş, şansa nerdeyse gırtlak dolu geldi. 

hayırlı olsun

keyifli sürüşler dilerim

en yakın zamanda bende katılmayı düşünüyorum yıldızlar kulübüne 

teşekkür ederim Altan Bey, buyrun bekleriz, sürüş keyfi bambaşka...

2013 sıfır km Opel, VW, Ford alacağıma, 2003-2007 model yılı C serisi ve CLK serisi Mercedesler çok daha fazla tatmin ve parasının karşılığı arabalar.

tarihinde Ali El&#246ver tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ee ne zaman inceliyoruz mincikliyoruz hayirli ediyoruz abi?

Valla bu hafta sonu katılamayacağım, gelecek hafta içi ocakbaşı olur, karşı tarafta olur ama gündüz olur ;) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Valla bu hafta sonu katılamayacağım, gelecek hafta içi ocakbaşı olur, karşı tarafta olur ama gündüz olur ;)

Ben de geleyim mi yoğurt kabı ile?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Kazasız, belasız ve de cezasız kullan Ali.İleride darısı başımıza...:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ben de geleyim mi yoğurt kabı ile?

Ayıp ettin, sensiz olur mu ?

Her zaman her yere bekleriz.

Kazasız, belasız ve de cezasız kullan Ali.İleride darısı başımıza...:)

Amin Cenk hocam, cumlemiz insallah.

Olur allahin izniyle, sifir 2013 cmax alacagina bundan al, hem bi suru para da cebine kalir ;)

Yorum bağlantısı

Ali abi ne deyim bilmiyorum. Temiz arabaya biniyordun ama bu temiz değil bambaşka birşey. Brunei prensi gibi olmuşsunuz abi, her sınıftan güzel bir araç var garajınızda. Allah kaza bela vermesin, maşallah, maşallah, maşallah, çok, çok güzel.

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ali abi ne deyim bilmiyorum. Temiz arabaya biniyordun ama bu temiz değil bambaşka birşey. Brunei prensi gibi olmuşsunuz abi, her sınıftan güzel bir araç var garajınızda. Allah kaza bela vermesin, maşallah, maşallah, maşallah, çok, çok güzel.

Tesekkur ederim Bilal kardeşim, daha iyileri sana nasip olsun insallah. Hepsini toplasan 1 tane 2013 bmw etmiyor ;) keza golf esimin.

Amin cumlemizi korusun rabbim kazadan beladan hastaliktan dertten.

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Abi bize araçların hepsi eşimin üzerine demiştin :p:fiuw:

Evet genelde oyle oluyor, bu sefer clk yi ustume aldim, spo da ustume zaten. Astra ve Golf esminin adinaydi ;) astra gitti zahir.

Yorum bağlantısı

Tesekkur ederim Bilal kardeşim, daha iyileri sana nasip olsun insallah. Hepsini toplasan 1 tane 2013 bmw etmiyor ;) keza golf esimin.

Amin cumlemizi korusun rabbim kazadan beladan hastaliktan dertten.

2013 bmw 3 tane süper araba etmez, edemez, etmemeli de zaten : )

Eşinize alıp kullanacağınız aracı şimdiden merak ettim abi : ) Eşinize(!) en beygirlisinden bir Evo yakışır : )

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
(düzenlendi)
2013 bmw 3 tane süper araba etmez, edemez, etmemeli de zaten : )Eşinize alıp kullanacağınız aracı şimdiden merak ettim abi : ) Eşinize(!) en beygirlisinden bir Evo yakışır : )
Yok bmw de cok guzel, benimkiler eski arabalar. Eşim Golf den memnun ve hiz sevmez, 2-3 sene kizim buyuyene kadar bineriz 36.000 km de daha. Hizli arabalara cok uzagiz :)
Abi eşinin üzerine kasko - sigorta yüksek olmuyormu ? Gerçi pek önemi varmı emekli adamsın sen :D
Mehmet abi de bizim 3 arabada , sag olsun ayarliyor ;) taksitle pek dokunmuyor bolup oduyoruz 10 ay. tarihinde Ali El&#246ver tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Duz vites e36 evo, guzel ama otomatik degil.

Benim hiz merakim kalmadi Erdem, yoksa clk yerine 2002-2003 e46 m3 coupe alirdim.

Konfor tek beklentim ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız günlerde inşallah. Mercedes araba değil başka birşey. Zaten içi-dışı bildiğimiz modellere benzemiyor ilginç bir biçimde. Öyle uzay tasarımı arayışı olmadan üstelik.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Duz vites e36 evo, guzel ama otomatik degil.

Benim hiz merakim kalmadi Erdem, yoksa clk yerine 2002-2003 e46 m3 coupe alirdim.

Konfor tek beklentim ;)

Daha çok erken senin için konfor merakı :) Bende 50 lerde başladı konforlu araç isteği  ..Şimdide ikisi ortası istiyorum güç+konfor yakması çok önemli değil ...

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Daha çok erken senin için konfor merakı :) Bende 50 lerde başladı konforlu araç isteği ..Şimdide ikisi ortası istiyorum güç+konfor yakması çok önemli değil ...

Yaş ile alakadan çok, her aracımın sert ayarli suspansiyonlu olmasindan oturu bu konfor istegi. Opel grubu kullandim sert, ford kullandim sert, spo baya sert ve konfor olarak sadece suspansiyon da degil, sessizlik, otomatik vites gecis kalitesi, donanim, lüks aksesuar ve giden değil akan araba hissiyati benim icin konforun sentezi.

Güç de yerli yerinde, ama zaten hiz merakim yok, gerektiginde ziyadesi ile 163 bg var pedalda keza o bile bir konfor detayi. Arabanin zorlanmadan, tedirgin etmeden hizlanmasi da bir konfor ve rahatlik veriyor surucusune :)

Yakmasinin onemi yok keza senede 10.000 km bile yapmam. O 10.000 i de max rahat huzur ve konfor icinde yapmak istiyorum maddi imkanlar dahilinde.

Yaşlılık fena :D

Yaşlilik ile alakasi yok androidoğlu kardeş, yukarda yazdim onlarca arabam oldu hep sert karakterli. Biktim İstanbul da cukurlarda lak lok tak tuk seslerden ;)

Ve konfor sadece suspansiyon ve direksiyon degil benim deger yargilarimda ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Arabadan gerçek anlamda zevk almanın en güzel tarifi işte budur.  :)

sessizlik, otomatik vites gecis kalitesi, donanim, lüks aksesuar ve giden değil akan araba hissiyati benim icin konforun sentezi.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

Sen zamanında şöyle bir şahaser almalıydın abi, ilk sahibinden kazasız 30-40 bin de ne güzel olurdu bu makina  :wub:

İlk sahibinden, kazasız, 30-40 binlerde E30 M3?? Böyle bir araba Türkiye de 1 tane ve el değiştirdi geçenlerde fiyatını söylesem kimse inanmaz. Tam 75.000€

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...