İçeriğe Yönlendir

Forumun Yeni Yıldızı (Clk)

Ali Elöver

Recommended Posts

Ali Elöver

İlk sahibinden, kazasız, 30-40 binlerde E30 M3?? Böyle bir araba Türkiye de 1 tane ve el değiştirdi geçenlerde fiyatını söylesem kimse inanmaz. Tam 75.000€

Hastasi rahatça oder bu parayi. Koleksiyonerdir veya otomobil gurmesidir. Sonucta koleksiyon arabalari ayni zamanda yatirim araci. 40-50 yasinda eski model ferrari 12 milyon dolardan satildi diye hatirliyorum

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Sifiri daha pahalidir Erdem, E46 kasa M3 CSL mesela 150 bin euro falandi, e92 kasa M3 lerde

100 bin euro ustuydu sifir iken, yani her sartta beni fersah ile aşardı ;)

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

Hastasi rahatça oder bu parayi. Koleksiyonerdir veya otomobil gurmesidir. Sonucta koleksiyon arabalari ayni zamanda yatirim araci. 40-50 yasinda eski model ferrari 12 milyon dolardan satildi diye hatirliyorum

Evet alan kişi iyi bir koleksiyoner 75binde sorun değil onun için. CSL en başkası içlerinde ve şu an hala 100.000 € sınırında heö Türkiye'de hem Almanya'da. Bu arabayı sıfır alan şu an satsa kar eder en azından bindiği yanına kalır. CSL benim hayalim bambaşka mükemmel bir araba emiş sesine hastayım. Neyse konumuz w209 dağıtmayalım şimdi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Ne demişler : Dünyada iki çeşit araba vardır, Mercedes ve diğerleri...  :D

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Çok tesekkur ederim forumdaşlar, daha iyileri sizin olsun...

Amin cumlemiz insallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ali abi hani o muhteşem hesap makinesi canon ile fotoğrafları arabanın nerede :D

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

tekrar hayırlı olsun Ali.mercedesin (arabanın demiyorum bak :biggrin: ) kaç model olduğunu ben mi göremedim,yazmayı mı unuttuk acaba?

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ali abi hani o muhteşem hesap makinesi canon ile fotoğrafları arabanın nerede :D

Arabaya pasta cila yapilacak, ic doseme temizligi, sag taraftaki sayilari 10 u bulan kapi acma gamzesinin duzelmesi sonrasi resimlerim insallah. Tabi hava da musait olmali.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Arabaya pasta cila yapilacak, ic doseme temizligi, sag taraftaki sayilari 10 u bulan kapi acma gamzesinin duzelmesi sonrasi resimlerim insallah. Tabi hava da musait olmali.

cillop olacak desene :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

tekrar hayırlı olsun Ali.mercedesin (arabanın demiyorum bak :biggrin: ) kaç model olduğunu ben mi göremedim,yazmayı mı unuttuk acaba?

Tesekkur ederim, darisi tum yildiz severlerin basina. 2004 yili nisan ayi trafige cikisli, 9,5 senelik yani. Arada bir yerde yazdim sanirim :)

Bu arada FCTR de ne kadar çok Mercedes sever varmış hayret ettim. Ben bu modele karar

kilana kadar pek detayli incelememistim Mercedesleri.

cillop olacak desene :nazar:

İnsallah, belki yaza ertlerim pasta cila ve ic detayli temizligi. Malum kisin yine pislenecek. Zaten havalar duzelene kadar da fazla kullanmam, durur otoparkta.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Afferim, sonra buraya gelde bir test edeyim bari  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

Allah kaza bela vermesin, güzel günlerde kullanın, çok şık gerçekten, Mercedes başka... :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Bilici

maşallahh hayal ettigim araca sahip olmuşsunuz iyi günlerde kullanın kazasız belasız :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Tam bir emekli arabası, focus un bil spor modeli 17 jantlı bunun ki kaç ? 160hp bu kiloya çok hantal sağda solda karşıma çıkma Ali abi hiç affetmem, bunun motorunu da mı röngk yapmış :D Bu konu 3.30ci konusu olsa idi benden tam onay alırdı ama malesef sadece hayırlı olsun demek düşer artık 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Allah kaza bela vermesin, güzel günlerde kullanın, çok şık gerçekten, Mercedes başka... :nazar:

Cok tesekkur ederim Bahadir Bey, amin cumlemize insallah

Ali abi çok beğendim hayırlı uğurlu olsun..

Saolasin Sami ;) Bekledigime degdi.

gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır.

:D

maşallahh hayal ettigim araca sahip olmuşsunuz iyi günlerde kullanın kazasız belasız :)

Saolun Alper Bey, allah size daha yeni modelini nasip etsin insallah.

Amin cumlemiz...

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Tam bir emekli arabası, focus un bil spor modeli 17 jantlı bunun ki kaç ? 160hp bu kiloya çok hantal sağda solda karşıma çıkma Ali abi hiç affetmem, bunun motorunu da mı röngk yapmış :D Bu konu 3.30ci konusu olsa idi benden tam onay alırdı ama malesef sadece hayırlı olsun demek düşer artık

Tabiki bir fiesta bir focus degil :D

Çok fena tokatlarsın eminim, geçmişte de hep öyle olmuştu değil mi ?

3.30 e46 konfor ve kalite olarak rakibi degil CLK nin ;) Bu paraya e90 kasa 3.20 - 3.30 vs alabiliyordum ama tercihim Mercedes oldu. Ayrica basma gazlama tüm fordlari tokatlama gibi bir sıkıntım olsaydı, ayni paraya Subaru Impreza Sti alir gelen gideni yamulturdum Çakmaktaş kardeş ;)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Emekli oldukta alamadık Süha :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Tabiki bir fiesta bir focus degil :D

Çok fena tokatlarsın eminim, geçmişte de hep öyle olmuştu değil mi ?

3.30 e46 konfor ve kalite olarak rakibi degil CLK nin ;) Bu paraya e90 kasa 3.20 - 3.30 vs alabiliyordum ama tercihim Mercedes oldu. Ayrica basma gazlama tüm fordlari tokatlama gibi bir sıkıntım olsaydı, ayni paraya Subaru Impreza Sti alir gelen gideni yamulturdum Çakmaktaş kardeş ;)

Ali kıvırmayalım net olalım. Motoru reno mu :D

Emekli oldukta alamadık Süha :D

Mondeo daha üstün abim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Rifat Berber

Selamlar. Maşallah çok güzel araç. Uzun süre  temizini aradım fakat maalesef denk gelmeyince olmadı. Sonra hanımın isteğiyle yatırım olarak ev-arsa vs. olarak değerlendirdik elimizdekileri.

Çok yakın bir arkadaşımın 1998 yılından beri kullandığı 1991 model E200'ü 600.000 kmyi sorunsuz devirince ve hala - deyim yerindeyse - fısır fısır gidince gözümü mercedeslerden alamaz olmuştum. Fakat sonra temizini bulamayınca vazgeçtim.

Bana 2004 için 4.000 TL gibi bir kasko bedeli çıkartmışlardı. (İndirimsiz,pazarlıksız hali)  Siz kasko için fiyat aldınız mı / yaptırdınız mı? Ayrıca bazı alman forumlarında bakımı için 20.000 km aralığını uygun görmüşler kitapçıkta ne yazıyor?

Hayırlı olsun gerçek bir araba almışsınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...