İçeriğe Yönlendir

Forumun Yeni Yıldızı (Clk)

Ali Elöver

Recommended Posts

Önder Özcan

hayırlı olsun

Ali konuyu kendisi açsa daha iyi olmaz mıydı acep  :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

Aynen Abi.

1.8 163ps

Hayırlısı olsun bu motoru çok sevicek. kazasız belasız.  :nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Çok pis tokatlarım bunu, hem kapılarıda eksik, heleki jantlara bak, birde bana diyorsun, bu küçücük triportör jantları çıkmacıdanmı aldın, kesin tüplüdür bu şimdi  :D  :D  :D  :tongue:

Şaka bir yana,hayırlı olsun kardeş, sonunda harbi arabaya terfi etmişsin, güle güle kullan, Edremit' e gel benim Fiesta' yı tokatla, yalnız bir tur attırmazsan acımam hacamat ederim, merso falan dinlemem ona göre  :D  :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ali abi bence forda binmez artık :)

Ford dan sonra binilecek tek arabaya binmiş, doğru yolu bulmuş, bence yine biner Ford a  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çok pis tokatlarım bunu, hem kapılarıda eksik, heleki jantlara bak, birde bana diyorsun, bu küçücük triportör jantları çıkmacıdanmı aldın, kesin tüplüdür bu şimdi  :D  :D  :D  :tongue:

Şaka bir yana,hayırlı olsun kardeş, sonunda harbi arabaya terfi etmişsin, güle güle kullan, Edremit' e gel benim Fiesta' yı tokatla, yalnız bir tur attırmazsan acımam hacamat ederim, merso falan dinlemem ona göre  :D  :p

Valla özellikle konuşmuştuk Ali ile.. Senin yorumunu çok ciddi merak ediyorduk :D

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Valla özellikle konuşmuştuk Ali ile.. Senin yorumunu çok ciddi merak ediyorduk :D

Hadi yaaa  :D

Bu araca lafım yok, Nokta.

Merso hemde yenileri gibi tırtta değil, artık böyle arabalar yapmıyorlar, gerçekten sevdiğim bir modeli almış, tekrardan hayırlı olsun diyorum, buralara nasılsa gelir o, detaylı inceleriz artık :)

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Böyle üst segmentte araba aldıkları yetmiyormuş gibi bir de o arabalarını burada sergileyen üyelerin silinmesini talep ediyorum...
İki nokta üst üste aç parantez aç parantez..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Amma modlanır bu şimdi, önce motoru halledelim :) 306 hp olsun. 163 az, tokadı yer bu haliyle  :D

2006-mercedes-clk-class-14_600x0w.jpg

Farlar zaten böyle sanırım

2006-mercedes-clk-class-10_600x0w.jpg

Sonra düdük jantları atıyoruz, bunu takıyoruz

2006-mercedes-clk-class-2_600x0w.jpg

Döşemeyide hallettikmi çok fena olur

2006-mercedes-clk-class-12_600x0w.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 8
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim, allah sizlere daha iyilerini, yeni modellerini nasip etsin inşallah...

Konuyu açan Mercedes İlteber kardeşime de teşekkür ederim, saolsun Mehmet Abi konuyu birleştirdi.

Aracın resimlerini ilk post a ekledim, İlteber de ki resimlerden daha detaylı, ama araba pis henüz temizletemedim iç dış temizlik ve cila istiyor.

Temizleyip, cilalayıp güzel resimlerini eklerim inşallah. Yapılması geren ufak kapı açma gamzeleri bol, Maslak MTC Oto'dan minor göçük düzeltmesi yapılacak o zaman daha iyi olacaktır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ali abime hayırlı olsun 41 x :nazar: , kafasına göre bulmuş demekti, ama ilk bana haber verecekti ünlem işareti

Furkan arabayı ilk sen gördün Eskişehir'de ;) Koşturmadan, eksper - noter - banka inan anca fırsat oldu.

Eskişehir'e gelince kapışırız artık seninki ile ama bana 20 araba boyu avans ver :p 

Hayırlı olsun çok şık, beygiri 163 tane olandanmı.?

Teşekkür ederim, evet 1800cc 163 bg yeni tip motor. Tüketim çok güzel karma 8,5 lt dur kalk sıkışık köprü trafiği 11,6 lt max.

Ben daha fazla bekliyordum, ama arabayı sıkıştırmadım hiç, sakin kullanım değeri. 

Sümbül'ü unutuyorsun. Akrabamın diye kakalamaya çalışıyor, inanma :p

Valla akrabamın :) 

Hayırlı olsun.. :nazar:

Koleksiyona Ford ne zaman gelecek Ali Abi 

Saolasın Sercan, ilk Ford 2003 de geldi ve sayfa 2009 da 3 adet sonrası kapandı. 

Artık kafa yapım değişti, bana hitap eden bir Ford modeli şimdilik yok. 

Eski olsun 3-5 yaş Merso olsun kafasındayım 

Çok pis tokatlarım bunu, hem kapılarıda eksik, heleki jantlara bak, birde bana diyorsun, bu küçücük triportör jantları çıkmacıdanmı aldın, kesin tüplüdür bu şimdi 

Şaka bir yana,hayırlı olsun kardeş, sonunda harbi arabaya terfi etmişsin, güle güle kullan, Edremit' e gel benim Fiesta' yı tokatla, yalnız bir tur attırmazsan acımam hacamat ederim, merso falan dinlemem ona göre  

Hadi yaaa  

Bu araca lafım yok, Nokta.

Merso hemde yenileri gibi tırtta değil, artık böyle arabalar yapmıyorlar, gerçekten sevdiğim bir modeli almış, tekrardan hayırlı olsun diyorum, buralara nasılsa gelir o, detaylı inceleriz artık :)

Yavaş tokatla. Tabiki bir Fiesta TDCi 68 bg+abs değil ama bu da iy, kendi çapında.

Tüplü olur mu şirket patronunun hanımının arabası ? 

163 bg ilk kalkış anında hantal ama sonrasın , uzunda fena değil gidiş, bana hızlı bile geldi. 

Zaten yarış yapacak adamın alacağı araba değil, konfor için aldım.

Saolasın Android kardeş, geçek Mercedes kokusunun ve malzemesinin olduğu bir seri bu CLK.

Yeni kasa C serisinde bu keyfi alamadım, eski ama güzel bir araba. 

İstediğin kadar tur at ama dikkat et bir Fiesta değil, virajda kayar savrulur gider.

Neyse aldığım bir şeyi beğendirebildim sana :D 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

:D  bilirim bunları, şirkette benzinli eski kasa S500 var, kışın kullanılmıyor, gaza basınca direk arkadan kaymaya başlıyor, harbiden virajda savruluyor, tabii bu benim için çok hoş bir özellik  :D kışın bizim patron yeni 4matic olanını kullanıyor, düğmeye basınca cip moduna geçiyor alet, yükseliyor sürüş modu değişiyor vs. ama eski S500 ün sürüş zevki yok, o apayrı gerçekten.

Tekrar hayırlı olsun, yıkat parlat, çok fena olacak gerçekten  :good1:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ali'cim, hayırlı olsun kardeşim. Gider mi bu? :p Kazasız, belası, cezasız inşallah. :D

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

Çok güzel gözüküyor, yine yapmışsın yapacağını, bulmuşsun o paranın alabileceği en güzelini :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi güle güle kullan harbiden arabanın kralı bu. :)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ali'cim, hayırlı olsun kardeşim. Gider mi bu? :p Kazasız, belası, cezasız inşallah. :D

Hodjam çok teşekkür ederim, senin havalı lepiska saçların kadar olmasa da var biraz gideri ;)  Maksat konfor ve güvenlik.

Amin cümlemize inşallah, sağlıkla sıhhatle...

Çok güzel gözüküyor, yine yapmışsın yapacağını, bulmuşsun o paranın alabileceği en güzelini :)

Saolasın Ceyhun, neler geldi gitti değil mi ? Senin 2002 beyaz XS'in konusu da dün gibi aklımda. 

Baya kısmet, biraz araştırma ve sabır ;) 6 aydır bakıyorum anca buldum aklıma ve bütçeme göre...

Abi güle güle kullan harbiden arabanın kralı bu. :)

Saolasın Mehmet kardeşim, biraz eski ama olsun yine de kral harbiden.

Daha iyisi sizlerin olsun...

Artık araba mok atılmaz forumda diye umuyorum, az yerlerde sürünmedi Insignia'm, Astra'm T-jet'im :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Buna yay, far, jant ve sağına soluna orasına burasına led lazım. :p

İki kapısı daha olanı yok muydu bunun?

Hayırlı olsun Ali. :good1: Gelince bindirirsin artık. :)

Jant valla lazim, 18" amg style iyi gider.

Yay konforu azaltir, yol tutusu artirir, sanirim bu yastan sonra tercihim hep konfordan yana.

Led şart, altina ustune mavi led takicam 2f2f gibi dolanicam caddelerde.

2 kapisi daha olan E serisi oluyor, ona hem yaşim var, hem de tip olarak bu daha yakisikli.

Ayip ettin her zaman ;) Eskişehir'e gelince bol bol kullanirsin, ama Furkan'in yer ucagi gibi bekleme bu yavaş

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Hayırlı olsun abi. :nazar: darısı başıma

Saolasin Mustafa, amin insallah ;)

Çoğalmak lazim, MB bölümü açtıralım...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...