Mustafa Tüfekçi 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Açalım 93-2002 arası mercedes teknik doküman diye konu benden olur hahaha W202 w210 w124 w201 w140 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Saolasın Mehmet kardeşim, biraz eski ama olsun yine de kral harbiden. Daha iyisi sizlerin olsun... Sağol abi. ama aracı gören sen söylemezsen 2012-2013 model der. Maşallah. Amiral gemisi... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 (düzenlendi) Artık araba mok atılmaz forumda diye umuyorum, az yerlerde sürünmedi Insignia'm, Astra'm T-jet'im Ee sende arabaya binseyin kardeşim, .ok değil, hayatın gerçekleri yüzüne vuruldu o kadar 5 Aralık 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Aralık 2013 Yazar Paylaş 5 Aralık 2013 Kaç para? Msj attim Ee sende arabaya binseyin kardeşim, .ok değil, hayatın gerçekleri yüzüne vuruldu o kadar Di mi ? Insignia araba degildi yani Hele o Tjet, tokatlamadigi araba kalmadi forumda.... Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Hayırlı olsun.Otomobilin dibi sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Aralık 2013 Yazar Paylaş 5 Aralık 2013 Tesekkur ederim arkadaşlar. Aslinda çok pahali bir araba degil, Focus 3, astra j, Golf 7 parasi Hoş Koluman faturasi 80.000 euro ama tabi 2004 de. Loto bana ciksin 20.000.000 TL , bende sifir Ferrari alicam Mert Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Hayırlı olsun...güzel günlerde kullanın...maşallah ok gibi duruyor Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Hayırlı olsun Ali abi,güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Bu araç; forumun yeni açılacak "Mercedes Sorunlar ve Çözümleri" başlığına vesile olacak kadar övgüyü hakediyor. Sanırım forumda Mercedes sayısı bir hayli fazlalaştı. Değil forumun Mercedes arayan herkesin gözünü kamaştıracak ve böylesi olsun beş fazlası olsun diyeceği türden özellik ve temizliğe sahip. Hayırlı uğurlu olsun Ali Bey. Güle güle kullanın. Dikiz aynasına 3-5 tane nazar boncuğu takmadan yola çıkmayın:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Çok beğendim...hayırlı olsun...km yi dert etmedim demişsin çok güldüm yaaa.. 64 bin lem neyini dert edecen...hayret bişesin haa... 1 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Abi telefonda da dediğim gibi hayırlı olsun tekrardan. Kazasız belasız kullan. Mal boncuk Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Zamanınca 2000 model bir clk'a kullanıcısı olarak çok keyifli bir araç diyebilirim. 163 hp yetiyor bu araca ayrıca yakıt tüketimi oldukça iyidir. donanım avangarde sanırım . clk abisi e serisine göre daha sert süspansiyona sahip bu nedenle kesinlikle yaya gerek yok. bir takım amg jantı herşeye yeticek bence 3 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Maşallah güzel günlerde kullanın, herkesin dediği gibi NOKTA 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Hayırlı uğurlu olsun Ali, kazasız belasız kullanın. Maşallah bundan sonra mercedes över. 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Aralık 2013 Yazar Paylaş 5 Aralık 2013 Sağol abi. ama aracı gören sen söylemezsen 2012-2013 model der. Maşallah. Amiral gemisi... 2004 yılı 4. ay trafiğe çıkışlı, 2010 Insignia'dan sonra buna binince 2024 model Insignia anca bu kadar olur diyor insan içinden. Zamanının çok ötesinde araçlar yapıyor Mercedes, bana da demode gelen bir tarafı olmadı, eski tipli de değil. 2009 yılına kadar üretilmesi zaten kasayı güncel kılıyor. Tekrar teşekkür ederim. Bence aldığın en güzel araba abi, güle güle kazasız belasız kullan Saolasın Bahtiyar, en güzel araba GP Tjet di çünki tüm Focusları boy boy tokatladım Bunun performans iddası olması için arkasında CLK 320 , CLK 500 falan yazması lazım. Bu araç; forumun yeni açılacak "Mercedes Sorunlar ve Çözümleri" başlığına vesile olacak kadar övgüyü hakediyor. Sanırım forumda Mercedes sayısı bir hayli fazlalaştı. Değil forumun Mercedes arayan herkesin gözünü kamaştıracak ve böylesi olsun beş fazlası olsun diyeceği türden özellik ve temizliğe sahip. Hayırlı uğurlu olsun Ali Bey. Güle güle kullanın. Dikiz aynasına 3-5 tane nazar boncuğu takmadan yola çıkmayın:) Saygılarımla. Teşekkür ederim Evren Bey, bende Mercedes gibi arabalarda temziliğin ve orjinalliğin 3-5 den daha öenmli olduğunu düşünüp, yetkili servis bakımlı ve tam olaraka hakkıyla yapıldığı için düşünmeden aldım. Arabada ufak tampon çizikleri ve kapı gamzeleri gibi kozmetik sorunlar var ama hepsi uygun bir şekilde halledilir. Mekanik ve elektronik olarak hırpalanmış bir Mercedes'in sorun ve masraf kutusu olduğunu hep duyduk çevreden. Alırken bütçeme uygun en orjinal ve dolu modelini almaya çalıştım. Allahım nasip etti, inşallah şimdi de sağlıkla sıhhatle kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah. Evet boncuk şart, bol bol takmayı düşünüyorum Ferrari'yi Fiesta okumuşum iki saattir vay be diyorum He mazoşistim ben, bankada kuzu kuzu 20 milyon dururken Fiesta alacağım hatta FUN Vazgeçtim loto tutunca Veyron alıyorum, Ferrari Fiesta'yı çağrıştırıyorsa benim için bitmiştir o at armalı marka. Çok beğendim...hayırlı olsun...km yi dert etmedim demişsin çok güldüm yaaa.. 64 bin lem neyini dert edecen...hayret bişesin haa... Km baya fazla hocam, benim kabul şartlarımı aşıyor ama markaya saygıdan napalım dedim aldım. Donanım hangisi abi avantgrade, elegance, dinamik ? sahibinde çok seçenek var. Donanım Avantgarde, TR paketi + E2 paket + Bose Elegance konfor donanımlı, avatgarde sportif yürüyen ve aksesuarlı, dinamik bilmiyorum. Avantgarde da bile dolu opsiyon var, Merso da her şey para aynı BMW. Elegance var Avantgarde'dan dolu, tam tersi ve garip garip paketler. Benim arabam Command Navi hariç full gibi duruyor, malum Mercedes'in ön konsolunda ne kadar üstünde yazı olan düğme varsa o kadar makbul. Zamanınca 2000 model bir clk'a kullanıcısı olarak çok keyifli bir araç diyebilirim. 163 hp yetiyor bu araca ayrıca yakıt tüketimi oldukça iyidir. donanım avangarde sanırım . clk abisi e serisine göre daha sert süspansiyona sahip bu nedenle kesinlikle yaya gerek yok. bir takım amg jantı herşeye yeticek bence Yakıt tüketimi beni şaşırttı, karma 9 lt dur kalk köprü 11 oldu olmadı. Sakin kullanımla 10 lt ortalama İstanbul ş.içi çok rahat tutacak gibi. 18" jant düşünüyorum, zaten spor süspansiyon var Avantgarde da, AMG bulup yaza takmak, ve bunları da kışlıkla kullanmak çok mantıklı. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Guzel 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Maşallah maşallah çok güzel allah nazarlardan sakınsın allah güle güle binmek nasip eder inşallah 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Aralık 2013 Yazar Paylaş 5 Aralık 2013 Maşallah güzel günlerde kullanın, herkesin dediği gibi NOKTA teşekkür ederim Serhan Bey. Hayırlı uğurlu olsun Ali, kazasız belasız kullanın. Maşallah bundan sonra mercedes över. Saolasın Lokman Abi, aynen Ali Mersöver Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Aralık 2013 Yazar Paylaş 5 Aralık 2013 Maşallah maşallah çok güzel allah nazarlardan sakınsın allah güle güle binmek nasip eder inşallah Çok saolun, allah sizlere daha güzellerini nasip etsin inşallah. Ali abinin punto maceralarını Eskişehirde büyük keyifle dinledim. Fordclub ayaklanmasın diye bazı gerçekler saklanıyormuş .ben adı spor kendisi eco olan punto evo multijet alacağım birde cam tavan olursa süper olur Ali abi bulur artık bana en temizinden hehe, video lar dolu nette, Tjet ayırıp duruyor bacaklarından Focusları Mondi'leri Özellikle streetfire a bak tjet olarak. GP parasına göre güzel ve çok ekonomik. Safkan bir sürüş arabası değil ama donanım ile tüm açığı fazlasıyla kapatıyor. İnşallah, bakarız ayıp ettin. Hayırlı olsun Ali, Teşekkür ederim Fatih. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 (düzenlendi) "Vazgeçtim loto tutunca Veyron alıyorum, Ferrari Fiesta'yı çağrıştırıyorsa benim için bitmiştir o at armalı marka. " Heheheh, sana senelerdir söylüyorum, geç şu tırt italyanları diye, alamana döndün hidayete erdin, ayrıca benim Fiestada alaman, kardeş arabalara biniyoruz desene Not: Fiesta arabadır Merso da (tabii eskileri) benim arabayı satmayıp garajda saklayacağım, turşusunu kuracağım, sırf sana inat camekan içinde yer yapacağım, tabii arabayı takoza almak lazımki lastikleri bozulmasın, takoz olarak 2. el bir m-jet atarız takoz olur, zaten uzun yıllar dayanmayacağı için arada takozları değişiriz, nasılsa uyduruk araba çok fiatta Safkan sürüş arabası haa, yahu safkanla yakından uzaktan alakası yok, zaten değilde... bari ferro dede hadi bari diyim, t-jetmiş 5 Aralık 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Bu arabayı biliyorum canlı trafikte de gördüm ciddi manada çok temiz ve düzgün bir araba belli ediyor kendini. Donanımı da şahane. Soğutmanın tadı bambaşka. E46 ile kıyaslarsak BMW daha spor ve canlı kanlı bir araba. Merco ise daha bir grand coupe havasında ve daha ağırbaşlı bir araba. Özel değilse fiyatını söyler misiniz? İleride böyle birşey düşünebilirim eğer isterseniz pmleyebilirsiniz. Allah kazasız belasız keyifle sürmeyi nasip etsin inşallah. 2 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 İyi günlerde kullanın Ali bey gene güzel bir seçim yapmışsınız darısı bizim başımıza insallah... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts