Taner Gündüz 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Bu arabayı biliyorum canlı trafikte de gördüm ciddi manada çok temiz ve düzgün bir araba belli ediyor kendini. Donanımı da şahane. Soğutmanın tadı bambaşka. E46 ile kıyaslarsak BMW daha spor ve canlı kanlı bir araba. Merco ise daha bir grand coupe havasında ve daha ağırbaşlı bir araba. Özel değilse fiyatını söyler misiniz? İleride böyle birşey düşünebilirim eğer isterseniz pmleyebilirsiniz. Allah kazasız belasız keyifle sürmeyi nasip etsin inşallah. + deri olucaksa koltuk soğutma olucak arkadaş bir eksiği keylesgoo olmuş geri kalanı full. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Maşallah. Mutluluk getirsin. Bir toplantıda filan rastlaşsak da fotoğraf çektirsek Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Hayırlı olsun Ali abi güzel günlerde kullanman dileğiyle. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 8 Aralık'ta piste girecek mi, girmeyecek mi biri söylesin hele Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Bu tür olaylardan ilk benim haberim oluyor.. e abi, arabayı alıp önce kasko yaptıracak,sigorta yaptıracak sonra tatil düşünecek.önce seni arayacak tabi Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 8 Aralık'ta piste girecek mi, girmeyecek mi biri söylesin hele Pist iptal. Ali hayırlı olsun, güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Pist iptal. Ali hayırlı olsun, güle güle kullan hani, dropbox ? Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 hani, dropbox ? işler yoğun kusura bakma o kadar uğraştın da ben kuramadım halen. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 rengi ruhsatta ne olarak geçiyor Sayın YIldızöver? orjinal kullanım kitapçığı mevcut mu? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Aralık 2013 Yazar Paylaş 5 Aralık 2013 alamana döndün hidayete erdin, ayrıca benim Fiestada alaman, kardeş arabalara biniyoruz desene Not: Fiesta arabadır Merso da (tabii eskileri) benim arabayı satmayıp garajda saklayacağım, turşusunu kuracağım, Hehehe, Merso ile Fiestayı da kanka yaptın ya helal olsun Hep alman a bindim ki, Insignia, 3 Astra, Corsa, 2 sport trend, Audi a3, polo, golf şimdi de bu. Arada fransızlar oldu, genelde almancıyım zati. Bu arabayı biliyorum canlı trafikte de gördüm ciddi manada çok temiz ve düzgün bir araba belli ediyor kendini. Donanımı da şahane. Soğutmanın tadı bambaşka. E46 ile kıyaslarsak BMW daha spor ve canlı kanlı bir araba. Merco ise daha bir grand coupe havasında ve daha ağırbaşlı bir araba. Özel değilse fiyatını söyler misiniz? İleride böyle birşey düşünebilirim eğer isterseniz pmleyebilirsiniz. Allah kazasız belasız keyifle sürmeyi nasip etsin inşallah. Araç 8 sene Ankarada, son 1,5 senedir de Tarabya da ikamet etmiş. Benim yolum düşmediği için o taraflara ilk kez görünce beğendim , hızlı bir operasyon ve pazarlıkla aldım. Almam da en önemli neden, hep yetkili servis bakımlı olması ve 1 yıl önce komple triger zincir ve kasnak değişimi 5.000 küsur + 1 ay önce yıldızlı 4 disk ve balata değişimi 2200 tl ağır masraflarının yapılmış olmasıydı. Saolsun aracın sahibi beyefendi de 70.000 TL'den baya baya indi ve düz e yakın bir fiyata anlaştık. Alırken bakım masraflarından kazandım, 4 yaz lastiği yeni, 4 de kış lastiği 2 senelik geldi, çok fazla zorlamadım fiyatı. Kelepir değil ama bakımlı ve orjinal araç aldım, bmw işin sportif yanı, mercedes konfor ve prestij yanında. e46 veya e92 almadığım için gerçekten memnunum. Viraj delisi araba değil, konfor ve akar gibi giden araba daha keyif veriyor bu dönem bana. Çok teşekkür ederim, amin inşallah. Bakımlı ve orjinal bulursanız kesinlikle tavsiye ederim, araba buram buram kalite ve iyi işçilik. Bu yaştaki BMW'ler daha yıkık ve dökük, özellikle iç trimlerde sarkma potlaşma vs fazla. İyi günlerde kullanın Ali bey gene güzel bir seçim yapmışsınız darısı bizim başımıza insallah... Teşekkür ederim, amin cümlemize inşallah. Biraz bekledim ama değdi sanırım. güle güle kullan abi Saolasın Hitler kardeş. + deri olucaksa koltuk soğutma olucak arkadaş bir eksiği keylesgoo olmuş geri kalanı full. Evet, keyless go yok vites üstünden marş. Command Navi olmaması iyi malum arabayı parçalıyor eşkiyalar. Hayırlı olsun Ali abi güzel günlerde kullanman dileğiyle. Saolasın Serdal kardeşim, amin inşallah. 8 Aralık'ta piste girecek mi, girmeyecek mi biri söylesin hele Yok Servet Abi, pist de maymun olur bu Touring arabası, keyifle aç camları direksiz gez eski amerikanlar gibi. Öyle attraksiyona gelmez yamulturlar bunu pistte. Hayırlı olsun abi. Biraz bin de, alayım bunu senden. Olur, aynısı eşim de söyledi Sanırım kazanan o olur... Yakında bir Golf sahibi olabilirim. rengi ruhsatta ne olarak geçiyor Sayın YIldızöver? orjinal kullanım kitapçığı mevcut mu? Çağlar Abi, metalik iyolit mavi. Orjinal kitapçık, orjinal evrak çantası, medkit, fatura vs vs herşeyi duruyor. Sahibi çok derli topluymuş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 orjinal kitapçıkta ekonomik kullanım ömrü olarak ne yazıyor Sn. MErsoöver? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Aralık 2013 Yazar Paylaş 5 Aralık 2013 orjinal kitapçıkta ekonomik kullanım ömrü olarak ne yazıyor Sn. MErsoöver? Bilmem, daha açıp okumadım 10 sene ise de, senede 20.000 km ortalama yol yaptığını varsayar üretici. Demek ki ekonomik olarak 200.000 km hizmet eder. benim araba 65.000 de desek, 135.000 km daha ekonomik ömrü var, ben senede 8-10.000 km yapıyorum yani 13-15 sene daha binilir ekonomik olarak. ne de olsa bir mercedes, vw'in imitasyon merdiven altı markası seat cupra değil Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 varsayımlar ve direksiyon hisleri, bu ara çok seyahat ettiniz mi ? uçağa falan? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Hehehe, Merso ile Fiestayı da kanka yaptın ya helal olsun Hep alman a bindim ki, Insignia, 3 Astra, Corsa, 2 sport trend, Audi a3, polo, golf şimdi de bu. Arada fransızlar oldu, genelde almancıyım zati. opel i geç, alamanın en tırt aracı, golf ondan daha iyi, harbi alman olarak bindiğin araçlar sadece Audi ve şimdi Merso, gerisi bunların yanında fiat kalır ve özellikle opel denen marka asla almayacağım doğuştan özürlü bir markadır Fiesta ile Merso tabikide kanka, araba ikiside ne sandın tabii yeni mersoları saymam, onlar gitsin renoyla kanka olsun Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Aralık 2013 Yazar Paylaş 5 Aralık 2013 Loto yalan oldu Zühürt tesellisi hayal kurmaya devam Gitti Veyron desene varsayımlar ve direksiyon hisleri, bu ara çok seyahat ettiniz mi ? uçağa falan? Leyleği havada gördüm, ama kalite belli ediyor kendini iyonosferde bile. Boşuna dışkı atmayalım, şimdi anket açarım forumda 2004 CLK mı 2011 Cupra mı diye, sıfıra yakın skor çekersin Çağlar Abi 270 cdi ve 320'lere çok baktım da cesaret edemedim henüz. Bu yarışmada benim şansım yok, ben önümüzdeki maçlara bakayım en iyisi şimdiden. 320 ben de almam, TR'de satması zor ama gerçek mercedes o. Bu kompressorler 4 silindirli ve bizim gibi vergi ve benzin düşmanı ülkelerde var. Yalandan bir motor, allahtan mercedes ve sağlam. Yoksa kasanın hakkı en az 320, ABD de hep 500 var, olmadı AMG, arabaya onlar biniyor. Eşim latife yapıyor, o arabasından memnun, sevmez zaten tek kapı araba. 270 de pahalı ve temizi düşük km si yok gibi. Hayırlı olsun octavia yapmışsın, şimdi gördüm. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 10 yılda kaç punta oynamıştır yerinden kaç otoparkçı gazlamıştır bunu Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Aralık 2013 Yazar Paylaş 5 Aralık 2013 opel i geç, alamanın en tırt aracı, golf ondan daha iyi, harbi alman olarak bindiğin araçlar sadece Audi ve şimdi Merso, gerisi bunların yanında fiat kalır ve özellikle opel denen marka asla almayacağım doğuştan özürlü bir markadır Fiesta ile Merso tabikide kanka, araba ikiside ne sandın tabii yeni mersoları saymam, onlar gitsin renoyla kanka olsun Valla aynı araba gibi ha Fiesta 68 Bg ha CLK 200, ben kapı sayısından ayırt ediyorum o kadar yakınlar birbirine. Helal olsun Merso yu da harcadın reno yaptın Neyse allahtan sonunda sana bir araba beğendirebildim, olmuş mu şimdi bu ? Bineyim mi 1-2 sene allah nasip ederse ve sen onaylarsan ? Yarın öbür gün tırt mırt deme bak dolu masraf yaptım paralar bitti araba alıcaz derken... Yoksa ben de mi Fiesta alam, senle bir örnek gezem, Oliver ile Hardi gibi. 10 yılda kaç punta oynamıştır yerinden kaç otoparkçı gazlamıştır bunu Puntolar hep atmıştı ben bu sabah uhu ile tutturdum birçoğunu. Otoparkçılar gazlamamış ama paso üstüne bam güm kapı açmış, sağ tarafta 8-10 gamze var hem gazlasa ne yazar, seat kupra mı bu, dsg si patlasın, motoru yağ yaksın erisin piston komple sandık motor gelsin ? Bişiy olmaz, merso bu. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Aralık 2013 Yazar Paylaş 5 Aralık 2013 üreten, ömür olarak ne yazmış? Kullanıma bağlı 500.000 km. DSG lilere ne yazmışlar ? 1 yıl veya 20.000 km de patlar mı Olmadı yağ yakar, yokuşta park etmeyin, olmadı önce el freni çekin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Halk arasında derler ya 1 milyon km abi ne kadar doğru bilemem his veya tabir ile bakım tamir tadilat yapılmaz mühendislikte Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Aralık 2013 Yazar Paylaş 5 Aralık 2013 (düzenlendi) Halk arasında derler ya 1 milyon km abi ne kadar doğru bilemem o kadar gitmez de , 300-350 bine kadar sorunsuz dayanabilir, sonra hep masraf yıkım bu arabalar. Mercedes orjinal yedek parçası pahalı... his veya tabir ile bakım tamir tadilat yapılmaz mühendislikte Bunu seat çılara sormak lazım, neden patlayan şanzıman, benzin ile 1/4 orantılı yağ yakan yakan en sonunda eriyen motor yapıyorsunuz diye. 5 Aralık 2013 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Kullanıma bağlı 500.000 km. DSG lilere ne yazmışlar ? 1 yıl veya 20.000 km de patlar mı Olmadı yağ yakar, yokuşta park etmeyin, olmadı önce el freni çekin. elvis hala yaşıyor yazmışlar 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Valla aynı araba gibi ha Fiesta 68 Bg ha CLK 200, ben kapı sayısından ayırt ediyorum o kadar yakınlar birbirine. Helal olsun Merso yu da harcadın reno yaptın Neyse allahtan sonunda sana bir araba beğendirebildim, olmuş mu şimdi bu ? Bineyim mi 1-2 sene allah nasip ederse ve sen onaylarsan ? Yarın öbür gün tırt mırt deme bak dolu masraf yaptım paralar bitti araba alıcaz derken... Yoksa ben de mi Fiesta alam, senle bir örnek gezem, Oliver ile Hardi gibi. Puntolar hep atmıştı ben bu sabah uhu ile tutturdum birçoğunu. Otoparkçılar gazlamamış ama paso üstüne bam güm kapı açmış, sağ tarafta 8-10 gamze var hem gazlasa ne yazar, seat kupra mı bu, dsg si patlasın, motoru yağ yaksın erisin piston komple sandık motor gelsin ? Bişiy olmaz, merso bu. Yeni mersolar harbiden gözümden düştü, özelliklede alt seriler, e250 ve üstü idare eder, tasarruf yacapağız diye bozdular güzelim aleti, hemde reno motoruyla mındar ettiler, gitti gül gibi merso, neyse bizde Audi alırız artık ne yapalım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts