Ali Elöver 3 Ocak 2014 Yazar Paylaş 3 Ocak 2014 Ali kıvırmayalım net olalım. Motoru reno mu Sen kıvır istedigin kadar, binlerce dansöz var da, bana göre degil genç. Benim araba özel Doğan Slx motorlu, yeni seriler renö motorlu Yorum bağlantısı
Ali Elöver 3 Ocak 2014 Yazar Paylaş 3 Ocak 2014 Selamlar. Maşallah çok güzel araç. Uzun süre temizini aradım fakat maalesef denk gelmeyince olmadı. Sonra hanımın isteğiyle yatırım olarak ev-arsa vs. olarak değerlendirdik elimizdekileri. Çok yakın bir arkadaşımın 1998 yılından beri kullandığı 1991 model E200'ü 600.000 kmyi sorunsuz devirince ve hala - deyim yerindeyse - fısır fısır gidince gözümü mercedeslerden alamaz olmuştum. Fakat sonra temizini bulamayınca vazgeçtim. Bana 2004 için 4.000 TL gibi bir kasko bedeli çıkartmışlardı. (İndirimsiz,pazarlıksız hali) Siz kasko için fiyat aldınız mı / yaptırdınız mı? Ayrıca bazı alman forumlarında bakımı için 20.000 km aralığını uygun görmüşler kitapçıkta ne yazıyor? Hayırlı olsun gerçek bir araba almışsınız. Teşekkür ederim Rıfat Bey, insallah siz de aradiginiz gonlunuze gore bir Clk bulup alirsiniz. Ben 6 ay boyunca bakindim, clk-c-e46 coupe-e90 3.20 ama istedigim gibi olanlara ya cok para istediler ya da problemleri olan araclardi. Saolsun Mehmet abi 1400 tl gibi bir rakam cikardi ama %65 hasarsizlk, yek surucu indirimi vs vs de var buna etki eden. 3000 tl normal hali idi ama buna 10.000 Tl degerinde ekstra aksesuar dahil ettik. 68.000 tl arac kasko + 10.000 tl aksesuar dahil 3.000 lira oldu. Bakim kitapcikta 20.000 km ama bu araba her 10.000 km de Koluman da bakima girmis, Tr de 1 yil veya 10.000 km kurali isliyor. Km si dolmadan da senesi doldugu icin bakim da yapilmis araca. Insignia 1.6 turbo 180 hp almistim 1,5 sene evvel. Keske daha o zaman yeni araba alacagima bir kac yaş eski ama gercek araba olan Mercedes alsaymisim pismanligi oldu. Darisi tez zamanda basiniza insallah. 6 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 (düzenlendi) Arabaya bak arbaya Mercedes-Benz CLA45 AMG Telefona bak telefona, bu alete de anca Number ONE yakışırdı zaten En iyi araba+en iyi akıllı telefon+en iyi yazılım 9 Ocak 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 9 Ocak 2014 Yazar Paylaş 9 Ocak 2014 Arabaya bak arbaya Telefona bak telefona, bu alete de anca Number ONE yakışırdı zaten En iyi araba+en iyi akıllı telefon+en iyi yazılım Araba direkt apaçi işi olmuş bu mat boya ile. Yakiştiramadim mercedes e. İsterse 500 km yapsin, hizli arabalar ilgi alanim degil. Zaten eskisi gibi de kaliteli araba yapmiyor mercedes artik HaTiCe'nin uretimi bitmedi mi hala ? Alan satan var miymis hayret 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Arabaya bak arbaya Mercedes-Benz CLA45 AMG Telefona bak telefona, bu alete de anca Number ONE yakışırdı zaten En iyi araba+en iyi akıllı telefon+en iyi yazılım Hiç kimse Türkiye'de A serisi mercedes'in sporuna 450.000 TL vermez abi, 2.000 cc 360 BG. Giderim mis gibi CLS alırım. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 (düzenlendi) Insignia 1.6 turbo 180 hp almistim 1,5 sene evvel. Keske daha o zaman yeni araba alacagima bir kac yaş eski ama gercek araba olan Mercedes alsaymisim pismanligi oldu. Darisi tez zamanda basiniza insallah. Gerçek araba haa, ha şöyle,aklın başına gelmiş sonunda Hiç kimse Türkiye'de A serisi mercedes'in sporuna 450.000 TL vermez abi, 2.000 cc 360 BG. Giderim mis gibi CLS alırım. Vermesin canım, ama aletin tipe bak yahu, merso. O para olsa bende vermezdim, 2. el falan E63 AMG 100 kaada kadar buunsaydı keşke... Aaa varmış, ne durumdadır bilmem ama bak fiyat süper. Bu alete 58 kaat yazmış, vardır bir bit yeniği, yoksa 58 kaada E63 olurmu yahu... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-durmazoglu-otomotiv-148517716/detay Bu ise tam benlik, yerim clk yı Banada yakınmış, gidip alayım bari, hafta sonları CLK tokatlama da kullanırım artık 6.300 cc V 8 MOTOR 550 hp http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2010-mercedes-e-63-amg-plus-bayii-nigdeliler-otomotiv-1389-144761953/detay Araba direkt apaçi işi olmuş bu mat boya ile. Yakiştiramadim mercedes e. İsterse 500 km yapsin, hizli arabalar ilgi alanim degil. Zaten eskisi gibi de kaliteli araba yapmiyor mercedes artik HaTiCe'nin uretimi bitmedi mi hala ? Alan satan var miymis hayret Sen dalga geç bakalım, merso bitti haticede bitti... Yav He heheheh .... 9 Ocak 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 http://www.youtube.com/watch?v=R2-OwSqr3k8 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 Ooo Daçya mi alican Çakmaktaş, iyi sevindim adina, kurtul o eski pd arabadan. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Ooo Daçya mi alican Çakmaktaş, iyi sevindim adina, kurtul o eski pd arabadan. inaılmaz kararsızım Ali abicim, dacia mı alsam mercedes mi alsam diye düşünüyorum. Nasıl olsa aynı teknoloji Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 inaılmaz kararsızım Ali abicim, dacia mı alsam mercedes mi alsam diye düşünüyorum. Nasıl olsa aynı teknoloji Hiç düşünme, direkt Daçya al. Mercedes sana gelmez keko arabasi. Sen hayrani oldugun daçya dan vazgeçme kardeş, baksana her yere videosunu koyuyorsun. Ayni teknoloji evet, mal bu mercedes alan enayiler. Para fazla gelmis yildizli diye merso almislar. Senin gibi ustun teknoloji bilgili gurme ler bu tuzaga dusmez ve 10 da 1 i parasina Daçya almali. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Hiç düşünme, direkt Daçya al. Mercedes sana gelmez keko arabasi. Sen hayrani oldugun daçya dan vazgeçme kardeş, baksana her yere videosunu koyuyorsun. Ayni teknoloji evet, mal bu mercedes alan enayiler. Para fazla gelmis yildizli diye merso almislar. Senin gibi ustun teknoloji bilgili gurme ler bu tuzaga dusmez ve 10 da 1 i parasina Daçya almali. reno kangoo veya mercedes gitan mı citan mı ne fazla söze gerek yok gerçekler değişmez Ben hayranı değilim gerçekçiyim 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 reno kangoo veya mercedes gitan mı citan mı ne fazla söze gerek yok gerçekler değişmez Ben hayranı değilim gerçekçiyim Çok haklisin, senin düz mantigina göre sinif siralamasi da; Mercedes A serisi = Daçya Logan Mercedes B serisi = Daçya Lodgy Mercedes C serisi = Röno Fluance Mercedes E serisi = Röno Latitude Mercedes G-ML serisi = Daçya Duster Mercedes CLK ve E&C coupe serisi = Röno Megane Coupe Mercedes S serisi = Röno Velsatis :D Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 (düzenlendi) Çok haklisin, senin düz mantigina göre sinif siralamasi da; Mercedes A serisi = Daçya Logan Mercedes B serisi = Daçya Lodgy Mercedes C serisi = Röno Fluance Mercedes E serisi = Röno Latitude Mercedes G-ML serisi = Daçya Duster Mercedes CLK ve E&C coupe serisi = Röno Megane Coupe Mercedes S serisi = Röno Velsatis :D E63 AMG= FİESTA oluyor bu durumda tabii 1.25 benzinlisinden anca.... 5 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 E63 AMG= FİESTA oluyor bu durumda tabii 1.25 benzinlisinden anca.... Doğru söze ne hacet Fiesta bu , ultra hiper super insan taşıtı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts