İçeriğe Yönlendir

Giresun/karadeniz..

Safak Acar

Recommended Posts

Safak Acar

Hayırlı akşamlar cümleten,

Bugun memleketten iki cuval geldi cuval içeriğini görünce baya şaşirdim :D Babannem biraz abartmiş.. 

Cuvalın içine bir bakalim neler var.. 

birinci cuval..

v6utn.jpg

3 adet , tanesi 2 kiloya yakın tereyağ :D bi yıl yeter.. ve çökelik..

v6utp.jpg

ve süzme..

v6uts.jpg

10-15kg arası mandalin...

v6utu.jpg

Bol bol Karalahana (sarması ne lezetli olur) :D

v6uu1.jpg

Bol bol Maydanoz

v6uxt.jpg

v6uxv.jpg

ikinci cuval...

v6uxs.jpg

kış kabağı ve Patates.. 

v6uxn.jpg

Yorumlar size ait.. :D Kimyicek bunları yahu ..

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Oy oy maşallah ...

Gece gece karalahana sarması çekti canım şimdi :) giresun'un neresindensiniz ?

Yorum bağlantısı
Safak Acar

hangiköy :)

Doğancı köyü .

Oy oy maşallah ...

Gece gece karalahana sarması çekti canım şimdi :) giresun'un neresindensiniz ?

Tirebolu. Olsada yesek diyorum :D 

Yorum bağlantısı
Mahmut Guzel

Baba Aanne olmak işte böyle  hiç kıyamazlar onlar ellerinden ne gelirse yaparlar onlar  bizlerde ellerinden öperiz  allah basımızdan eksik etmesinler

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Patates ve lahana için adam fururum  :fiuw:

:D Yarın akşam birazını Fırına vercem  :fiuw:

Baba Aanne olmak işte böyle  hiç kıyamazlar onlar ellerinden ne gelirse yaparlar onlar  bizlerde ellerinden öperiz  allah basımızdan eksik etmesinler

Aynen abi  Amin cümlemizinkini.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

:D Yarın akşam birazını Fırına vercem  :fiuw:

Yapma yaaa, bari söylemeseydin bulan var bulamayan var

Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

bizim oralardan gelse gelse 42 numara çay kara lahana karadeniz ekmeği mısır kabak yağ çökelek gelir hocam mısır unu göremedim gözümdenmi kaçtı acaba :)

bende tireboluluyum ikimizde istanbuldayız galiba trafikte beni görürseniz selamlaşalım :)

plaka  34 DL 2828

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Yapma yaaa, bari söylemeseydin bulan var bulamayan var

Abi o değilde şimdi Kuzine sobası olcaktı coktan yapmiştim 3-5 tane ...

bizim oralardan gelse gelse 42 numara çay kara lahana karadeniz ekmeği mısır kabak yağ çökelek gelir hocam mısır unu göremedim gözümdenmi kaçtı acaba :)

bende tireboluluyum ikimizde istanbuldayız galiba trafikte beni görürseniz selamlaşalım :)

plaka  34 DL 2828

Plaka yakıyor... Denk gelirsek tanışırız.. Aynen mısır unu vardı önceki ay göndermişlerdi :D Çayıda Fındık bitiminde gelirken getirdik..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ayıpsın Şafak, gönder biz yeriz sıkıntı dert etme. FCTR bu günler için var :-D Bu arada avatarın hayırlı olsun sonunda..

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Yeme içme konusunda ne kadar nispetsever bir forumumuz var arkadaş.   :)  Afiyet olsun ne diyelim.  :yes:  :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Ayıpsın Şafak, gönder biz yeriz sıkıntı dert etme. FCTR bu günler için var :-D Bu arada avatarın hayırlı olsun sonunda..

:D :D  

Yeme içme konusunda ne kadar nispetsever bir forumumuz var arkadaş.   :)  Afiyet olsun ne diyelim.  :yes:  :good1:

Teşekkürler. Gelin beraber olsun.. Nispet değilde Karadeniz fırtınası :D 

Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

:D :D :D :D

Yorum bağlantısı
Ali Eren

:D :D

Teşekkürler. Gelin beraber olsun.. Nispet değilde Karadeniz fırtınası :D

Teşekkür ederim Şafak. Yemiş kadar oldum.  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Geçen bizimkilerde göndermişler.Karalahana çorbası yaptık,içine kuru fasülye koyup üstüne hakiki pul biber döktüm.Mısır ekmeği yanında nasıl güzel oldu.Vallahi canım çekti gece gece.2 haftaya gidicem memlekete inşallah.Köye çıkıp hamsi mangal yapıcam. :mangal: :mangal:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Geçen bizimkilerde göndermişler.Karalahana çorbası yaptık,içine kuru fasülye koyup üstüne hakiki pul biber döktüm.Mısır ekmeği yanında nasıl güzel oldu.Vallahi canım çekti gece gece.2 haftaya gidicem memlekete inşallah.Köye çıkıp hamsi mangal yapıcam. :mangal: :mangal:

Yapma abi hamsi deme :D  bide mangal... :exc1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Yapma abi hamsi deme :D  bide mangal... :exc1:

Kardeşim Ankara'da deniz yok ama çok şükür bir çok yere göre en taze balıkları yiyoruz.Ama limandan poşete hamsiyi doldurup direk köye çıkmak sonrada kar üstünde mangal yapıp ayaküstü onları mideye göndermek gibisi yok.Onun zevki bambaşka. :dribble:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Kardeşim Ankara'da deniz yok ama çok şükür bir çok yere göre en taze balıkları yiyoruz.Ama limandan poşete hamsiyi doldurup direk köye çıkmak sonrada kar üstünde mangal yapıp ayaküstü onları mideye göndermek gibisi yok.Onun zevki bambaşka. :dribble:

İki gün önce kar yağıyo diyodu kuzen, biraz tutmuş yerler bizim orda, Dedim 4 ceker bi jip olcak cıkıcan yaylaya :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Geçen gün babam çıkmış yaylaya.Kar vardı.Yükseklerde vardır elbet.Merkeze yakın yerler daha temizdir.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tirebolu :D

Hadiiii   :wub:

Bugun memleketten iki cuval geldi cuval içeriğini görünce baya şaşirdim :D Babannem biraz abartmiş.. 

Analık böyle bir şeydir... 

İki kabağı varmış birini göndermiş.. Yarım çuval patatesi varmış yarısını belki de fazlasını göndermiş... 

Ara ve teşekkür et... Ellerinden öptüğünü bildir... 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...