Mustafa Metin 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Herkese Merhaba, 2013 model connect silverım var düz yolda giderken direksiyonu düz tuttuğumda araç sola doğru gidiyor, hafifçe 1 cm kadar sağa kırınca direksiyonu araç düz gidiyor, sıkıntı olmuyor. Bu problemi nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz? Aracım daha 1500 km de. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Merhaba, Aracınıza önce bi rot ayarı yaptırmanız gerekiyor. %99 çözülecek. Çözülmez ise tekrardan görüşelim 2 Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Merhaba, Aracınıza önce bi rot ayarı yaptırmanız gerekiyor. %99 çözülecek. Çözülmez ise tekrardan görüşelim Aynen Abi rot yaptırsın Yorum bağlantısı
Mustafa Metin 6 Aralık 2013 Yazar Paylaş 6 Aralık 2013 İlginiz için teşekkür ederim. Rot ayarı garanti dışı mı ve sıfır araca zarar verir mi? bu konuda biraz cahilim de Bu ayarsızlığa ne sebep olmuştur? Dikkat etmem gereken noktalar ne? Yorum bağlantısı
Mahmut Guzel 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 servise gidin ve şikayetinizi sölerseniz sanırım garantiden yaparlar 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 (düzenlendi) Garantiyle ilgisi yoktur (garantiyi bozmaz yani) rot ayarınız servis yapmaz genelde, alet edevatı yoktur çünki, bu ayarın zararı değil faydası vardır. 6 Aralık 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Serviste yaptırmanız yararınıza olacaktır en azından ücret vermezsiniz, bu arada lastiklerde sökme takma yada sert bir yere vurma olayınız oldu mu? Yorum bağlantısı
Mustafa Metin 6 Aralık 2013 Yazar Paylaş 6 Aralık 2013 Bilgileriniz için teşekkürler. İyi ayar için kullanım tavsiyeniz vat mı? Serviste yaptırmanız yararınıza olacaktır en azından ücret vermezsiniz, bu arada lastiklerde sökme takma yada sert bir yere vurma olayınız oldu mu? bu arada lastiklerde sökme takma yada sert bir yere vurma olmadı. Yorum bağlantısı
Can Çeralp 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Aynı sorun bende de vardı. Arabanın gidişinde herhangi bir sorun yoktu, sağa-sola çekme/dalma da yoktu. Sadece elimi direksiyondan çekip aracın düz gitmesine izin verdiğimde direksiyon hafif sola kırık gibi duruyordu 1 cm kadar. Eletkronik olduğu için kalibrasyon sıkıntısı olabileceğini söyledi servis (tabi bunu, beni hatalı ve yanlış yönlü lastik takmakla suçlayıp, ben lastikçiden düzgündür onayı alıp şikayet ettikten sonra söylediler ) Sonra rot-balans yaptılar, bir de üstüne direksiyon ve dinamik çekiş kontrolü kalbirasyonu yaptılar. Direksiyonu istediğim şekilde durdurup "uygundur" dedim, gerekli ayarları yaptıktan sonra bilgisayarda bir programlamaya girdi ve tüm tork dağıtım verilerinin yeniden kalibre edilmesini bekledik. Toplamda yarım saate iş çözülmüş oldu.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Rot ve başans ayarı yapamayan servis varsa, kapansın. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 İlginiz için teşekkür ederim. Rot ayarı garanti dışı mı ve sıfır araca zarar verir mi? bu konuda biraz cahilim de Bu ayarsızlığa ne sebep olmuştur? Dikkat etmem gereken noktalar ne? Lastiğinizi kaldırıma sürttünüz mü? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 %99 Rot balans ayarıyla sorun çözülecek. Aracınızı yeni aldıysanız aldığım günden beri bu sorun var diyin ücretsiz hallederler. Yorum bağlantısı
Mustafa Metin 7 Aralık 2013 Yazar Paylaş 7 Aralık 2013 Servise gittim 5 dakikada bir ayar yaptı aracı kaldırıp araç aldığımızdan beri böyleymiş kullanıcı hatası degil deyip küçük bi rot ayarı yaptı sorun çözüldü ben de zaten aracın ayarını bozacak şekilde kullanmamıştım geç farketmisim sadece şimdi herşey normal umarım ilerleyen zamanlarda sıkıntı olmaz. Ilgilenenlere teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mustafa Metin 7 Aralık 2013 Yazar Paylaş 7 Aralık 2013 Tamam sadık bey niye böyle birşey önerdiniz 50 km kontrol ettim şimdilik bariz birşey yok araç normal Yorum bağlantısı
Recommended Posts