İçeriğe Yönlendir

Fiesta 1.4 Titanyum Ve 1.25I Arasında Kıyaslama

Bünyamin Dedeoğlu

Recommended Posts

Bünyamin Dedeoğlu

Arkadaşlar merhaba bende 2010 model 1.25i var araç 68kw = 90 beygir, yakıt konusunda ise şehir dışı 250 kurus şehir içi 340 kurus veriler yakalıyorum aracı değişip titanyum almak mantıklımı kendi aracımın üzerine 2 bin lıra vercem fikirleriniz benim için çok önemli özellikle 1.4 titanyumlar kaç beygir kaç tork yani çekişi gidişi nasıl ? 2010 1.25i yi çok iyi biliyorum kendi aracımı ama dizel hakkında bilgim yok teşekkürler. Birisi lütfen dizel 1.4 titanyum için beni aydınlatabılırmı kıyaslama ile

Yorum bağlantısı
Atilla Atun

Büyamin bey

Bende 1.4 tdci tit xp var 68hp .

Araç harika ama forumda konuşulmuştu 1.6 mı yoksa 1.4 mü diye bi arkadaşımız sormuştu.

Ben 1.4 den çok ama çok memnunum (şehir içi şu anda 5.1lt ki havalar soğudu önceleri dahada iyi değerdeydim) ama 1.6 olsa elbette tadından yenmez.Bence 1.6tdci tit olsa daha iyi olur gibime geliyor.

Bayiide veya bir arkadaşında deneme şansın varsa kesinlikle kaçırma dene derim.

:)

Yorum bağlantısı
Bünyamin Dedeoğlu

1.4 benzinlide var ayrıca o kac beygır ?

tork mu güçmü daha iyi hangisi performanslı ? 1.4 dizel mı  ? 1.25 benzınlımı ? 1.4 benzınlımı ?

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

96beygir 1.4 olanı. 1.4 en seri hızlı olanı. 1.4 dizel kalkışta biraz hantal hissettirir ama normal kullanımda iyidir, yokuşlarda rahat hissettirir. Benzinlilerle karşılaştırılmayacak  kadar az yakar. Fakat uzun vadede  enjektör , turbo vs masraflı olabilir. 1.25 vergisi düşük. :)

Yorum bağlantısı
Bünyamin Dedeoğlu

1.4 verilerine baktın hakkaten cok düşük hocam su an 1.4 tdci lerin

Yorum bağlantısı
Bünyamin Dedeoğlu

2010 125i yi verip hangisini secerdiniz 1.4 titanium mu ? yoksa 1.4 titanium tdci yi mi ?

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Ersin Karaman

1.4 e hiç binmedin fakat imkanın varsa 1.6 al ve farkı hisset

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...