Misafir 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Km ve devir saatinin olduğu bölgeden, aracı çalıştırmadan,marşa basmadan fakat anahtarı hafif çevirip gösterge ışıkları yanınca tiz bir ses geliyor.Ve bu ses araç çalıştıktan sonra azalıyor fakat kesilmiyor.Havalandırma sisteminden geldiğini zannetmiyorum. Zira çok yakın olmasına rağmen o bölgede ses yok. Ayrıca havalandırma kapalı iken de yapıyor. Ne olabilir fikri olan var mı? Araç 2005 Dizel Ghia Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Klima ısı ölçer fanını sesidir muhtemelen..Kontağın sağında 1 lira büyüklüğünde bir ızgara vardır sesi duyunca oraya yaklaşın bakalım durum ne.. ses oradan ise kafaya takacak bişey yok, kendi kendine keser sesi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Abdullah Bey; Kontrol edeyim, izlenimimi buraya yazarım. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Eğer ses çıkaran fan ise o fan sürekli çalışıyor. Klima sisteminin kanatları yönlendiren motoruda olabilir. Dızz dızt dızz diye ses yapıyor klima kapalı olsa dahi araç çalışmazken. Hatta bu ses kontağı kapattığınızda da bir süre devam ediyor. Sıkıntı yok. Araçtaki seslere alışmaya ve onlarla yaşamaya çalışın. Zamanla hoşunuza gidecek Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 bendede aynı kontağı açınca o 1 lira büyüklüğündeki ızgaradan sesi duyuyorum fan sesi geliyor,ama gelen ses tiz değil arkadaşın baksetiği farklı birşeyde olabilir.Bu arada bu c-maxı iyiki yapmışlar bu c-maxın silecek fiskiyesi benim scorpio ile uyumlu .Uyumlu olduğunu öğrenince hemen aldım taktım çifti 36 lira ısıtmalı. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Abdurrahman Bey, Ses, sizin dediğiniz yerden geliyor gibi.Problem yok diyorsanız dert etmemeye çalışacağım.Araç çalışınca fazla duyulmuyor zaten Eskiden benzinli-tüplü C-MaxTrend im vardı. Manuel klimalıydı, ses yoktu.Ne iyi, ne güzel bir araçmış. Dizelde genel olarak motor sesi falan biraz fazla. Ama performansa gelince tek kelime diyorum: SÜPERRRRRR miş. Rampa falan vızz geliyor, tırıs gidiyor. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Sıkıntı yok kullanmaya devam, sesin kendiliğinden kesildiğini göreceksiniz.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Klima ısı ölçer fanını sesidir muhtemelen..Kontağın sağında 1 lira büyüklüğünde bir ızgara vardır sesi duyunca oraya yaklaşın bakalım durum ne.. ses oradan ise kafaya takacak bişey yok, kendi kendine keser sesi Ordu da kar var, hava soğuk.Ses arttı.Aynen dediğiniz gibi bozuk para büyüklüğünde ki ızgara dan geliyor. Bir de hava yönlendiricinin içinden dızt dızzzzt diye seslerinde geldiğini fark ettim (Sanki yönünü yerini bulamıyormuş gibi düşünmeme sebep oldu). Ne komik araba. Otomobil mi, robot mu belli değil Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 (düzenlendi) Ordu da kar var, hava soğuk.Ses arttı.Aynen dediğiniz gibi bozuk para büyüklüğünde ki ızgara dan geliyor. Bir de hava yönlendiricinin içinden dızt dızzzzt diye seslerinde geldiğini fark ettim (Sanki yönünü yerini bulamıyormuş gibi düşünmeme sebep oldu). Ne komik araba. Otomobil mi, robot mu belli değil http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/251513-c-max-s%C4%B1rlar%C4%B1-c-max-kullan%C4%B1m%C4%B1nda-p%C3%BCf-noktalar%C4%B1/ Dünya dışı varlıkların eli değmiş araç : C-Max 13 Aralık 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/251513-c-max-s%C4%B1rlar%C4%B1-c-max-kullan%C4%B1m%C4%B1nda-p%C3%BCf-noktalar%C4%B1/ Dünya dışı varlıkların eli değmiş araç : C-Max Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Bu fan sesi kontagı calıstırma durumuna getirdiğimiz zaman geliyorsa bizde de aynı şekilde var. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Aralık 2013 Paylaş 19 Aralık 2013 Bu ses beni gıcık etti. Nasıl kesilir? Izgara gibi görünen yerden sprey mi sıksam ne yapsam? Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 19 Aralık 2013 Paylaş 19 Aralık 2013 Bu ses beni gıcık etti. Nasıl kesilir? Izgara gibi görünen yerden sprey mi sıksam ne yapsam? Çok az wd 40 tan bişey olmaz,sesi keser sanıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Yağ vs. de sıksam ses kesilmedi. Ben de gittim o sesi yapan otomatik klima ısı ölçer fanının fişini çektirdim. Şimdi klima ve kalorifer yine çalışıyor. Fakat manuel çalışıyor.Yani ısıyı ölçen bir şey olmadığı için ,klimanın ısıya bağlı olarak devreye girme ve devreden çıkma olayı iptal. Ben de daha önceden trend kullandığım için problem etmeden kullanıyorum. Şimdi siz neden yenisini almadın diyorsunuzdur diye yazıyorum.Yenisi 350 TL idi( İşçilik hariç). Ostim Yıldız da çıkmasına güvenemediğim için 150 TL dediler almadım(Sonuçta benim fanda çalışıyordu. Çıkmada ses yapabilirdi). Ayrıca arka kapılarda bulunan perdeler sorunluydu. Onları da değişeyim dedim. Orjinali, sıkı durun........ 1068 TL imiş (1 tanesi, bir düzinesi değil). Bu ford parçaları neden bu kadar pahalı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts