Okan Tansel 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür şu sıkıntıyı yaşıyorum aracımda far dügmesini park konumundan sonra far konumuna getirdiğimde bir gıcırtı sesi başlıyor dügmeyi kapattımda kesiliyor açtığımda tekrar başlıyor seyir halindeyken farlar açık gicirtı bir süre sonra gidiyor bazen bir geliyor bir gidiyor far yükseklik ayarındanmı diye dügmesini konumlarında çevirdim ama ordanda kesilmiyor neden ola bilir sizce? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Aracınızda xenon varmı?Far anahtarının söketini bir konturol edin. Daha önce birkaç kişinin sis lambası söketi eridi sizdede bemzer bir durum oluyor olabilir. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 9 Aralık 2013 Yazar Paylaş 9 Aralık 2013 Aracınızda xenon varmı? Far anahtarının söketini bir konturol edin. Daha önce birkaç kişinin sis lambası söketi eridi sizdede bemzer bir durum oluyor olabilir. merhaba araçta xenon yok sis farıda yok ) Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Sis farı söketinde olduğu gibi kısafarın söketindede benzer durum olabilir diye söyledim. Bahsettiğiniz ses far anahtarının ordanmı geliyor? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 9 Aralık 2013 Yazar Paylaş 9 Aralık 2013 (düzenlendi) Sis farı söketinde olduğu gibi kısafarın söketindede benzer durum olabilir diye söyledim. Bahsettiğiniz ses far anahtarının ordanmı geliyor? tekrardan merhaba evet ama sankin elektirik kaça sesi degilde paslı iki parça bir birine sürtüyormuş gibi yada yasız iki dişil çalışması gibi 9 Aralık 2013 tarihinde Okan Tan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 16 Aralık 2013 Yazar Paylaş 16 Aralık 2013 ses gösterge tablosundan mı geliyor Merhaba ses direksiyon tarafındaki ön farın içinden geliyor bilfdiniz motor çaışma sesi gibib gicir gicir bir ses neden ola bilirki? Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Merhaba ses direksiyon tarafındaki ön farın içinden geliyor bilfdiniz motor çaışma sesi gibib gicir gicir bir ses neden ola bilirki? Kardeşim far ayar motoru devamlı çalışıyor duyduğun ses far ayar motorunun sesi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Aralık 2013 Yazar Paylaş 17 Aralık 2013 Kardeşim far ayar motoru devamlı çalışıyor duyduğun ses far ayar motorunun sesi Sabri ustam çözümü nedir.bir ara saten ustaellere uğrucam iş yoğunlundan fırsat bulamıyorum 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Sabri ustam çözümü nedir.bir ara saten ustaellere uğrucam iş yoğunlundan fırsat bulamıyorum Çözümü masraf olmasın dersen iki farda aynı hizaya gelir motor soketi çıkarılır içeriden far ayarı yapılamaz,Veya far motoru değişir Yorum bağlantısı
Okan Tansel 19 Aralık 2013 Yazar Paylaş 19 Aralık 2013 Çözümü masraf olmasın dersen iki farda aynı hizaya gelir motor soketi çıkarılır içeriden far ayarı yapılamaz,Veya far motoru değişir teşekkür ederim motor fiyatı palı olmasa gerek deştirriz sanırım Yorum bağlantısı
Recommended Posts