Mustafa Ekin 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Arkadaşlar gecen ay Lastıklerı Komple sıfırladım mıchelin 205 55 16 aldım Dun Ters ıstıkametten gelen kısıye sırf rampada dıye yol verırken lastık azbırsey kaldırıma temas ettı bırden FOSs ındım baktım Serce Parmak gırecek Kadar yırtılmıs hemen 100 m ılerde lastıkcıye kadar stepne taktık gıttık Yama olurmu dedım Olur dedı 50 TL ye Yama yaptı Ön Lastıgı Arkaya taktı ve yamalı tarafı ıc tarafa baktırdı sımdı Bu yama ılerde atar mı? Hazır Lastıkler Yenıyken gıdıp yenı bır Lastık mı almalıyım? Yorum bağlantısı
Akın Demir 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 öncelikle geçmiş olsun. sıfır lastik aldıysanız garanti belgesi mutlaka vardır. bence müşteri hizmetlerine şikayette bulunursanız lastiğinizi yenileyeceklerdir. ancak yama ile lastiği tamir ettirmiş olmanız lastiği garanti kapsamından çıkarır mı bilmem. Yorum bağlantısı
Akan Belen 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Yapacak birşey yok geçmiş olsun.Lastikleriniz yeniymiş zaten.1 tane aynısından alın en iyisi bu Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Yama yaptımayıp aldıgınız yere gitseydiniz belki değiştirebilirlerdi,ama şuanda yama var işlem yapılmış derler klasiktir.Yanaktaki yama her zaman risklidir araç yüklü ve yüksek sürette sıkıntı yaratır aklınız orda kalır,en iyisi sıfır bir tane daha almak,bunlardan sonra da mıchelin i tercih etmeyin derim,başka marka olsa yırtılmaz dı.geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Mustafa Ekin 9 Aralık 2013 Yazar Paylaş 9 Aralık 2013 ya anlayamadıgım anıden ursam yada sert bır vurus olsa tamam kaldırıma degdıgını bıle hıssetmıyecek hafıfılıkte bır dokunsuta serce paramgım gırecek kadar delık oldu Tamırcı burayı 50 TL ( Buda çok yuzek bır Fiyat) yaparım hcıbrısye Olmaz Dedı Lastıklarle Daha 740 Km yaptım Garanti veya Kasko Kasrsılar mı? Yorum bağlantısı
Mustafa Ekin 9 Aralık 2013 Yazar Paylaş 9 Aralık 2013 Ama Bırdaha Asla Mıchelin Almayacgaım Sanırım Bu Lastık Sadece Avrupa Yolları ıcın Tasarlanmıs Türkiye ıcın degıl Önceki Bristone du taş gıbıydı Mecburen Yenisini alacagım ama Lastıkçi en azından Kardesım Bu yama Olmaz deyseydı Boş yere 50 TL de gıtmezdı 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Ekin 9 Aralık 2013 Yazar Paylaş 9 Aralık 2013 Şimdi yıne aynı Marka Almak zorundayım degıl mi? Yorum bağlantısı
Safak Acar 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Ama Bırdaha Asla Mıchelin Almayacgaım Sanırım Bu Lastık Sadece Avrupa Yolları ıcın Tasarlanmıs Türkiye ıcın degıl Önceki Bristone du taş gıbıydı Mecburen Yenisini alacagım ama Lastıkçi en azından Kardesım Bu yama Olmaz deyseydı Boş yere 50 TL de gıtmezdı Lastikçi bu para kazanmak için herşeyi yapar.. (vicdanlı Allah korkusu olanlar hariç.) Geçmiş olsun, michelin bildiğim kadarıyla yanak yapısı cok yumusak bir lastik.. Siz yeni lastik talebi yerine vaktiniz varsa dava açın. tabi önce şikayet edin. Tamir ettirmişiniz felan derseler (yoldamı bekleseydim ne yapsaydım diye üste cıkın.) Alttan almayın lastik konusu cok önemli üstünde can var. Örnek Yolda 100km suratta gidiyorsunuz , lastik aniden bir cukura denk geldi patladı devamında kaza.. Allah korusun ama sadece kücük bir örnek... Sıfır bir adet lastik alıp takmanız, hem can güvenliğiniz için hemde kafanızın rahat olması için uygundur. Yorum bağlantısı
Turgut Ünal 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Güvenlik söz konusu olduğunda bence değiştirmek en mantıklısı. Yorum bağlantısı
Mustafa Ekin 9 Aralık 2013 Yazar Paylaş 9 Aralık 2013 Allah Korkusu Olan Bir TAmırcı Bulmak Çok Zor Geçen Haftada ÇArşamba Gunude Akum Bıttı Navıgasyon Kontaga baglanmamıs oda akuyu bıtırmıs Mecbur Sabah Baska Brı ARabadan Şarj Ettırdık Aksam Kafamda kalmasın dıye Akücüy eGittim Bana akün Ölmüş degiştir dediler Arac 2011 daha 2 senelık akü dedım bıtmıs abi dedi 225 TL ye Varta akü Taktı akabinde Lastik Hayırlısı dıyorum ne dıyeyım el vıcdan Mecburek Yenısını alacagım kaldırımda sert sivri bir yer vardır yavaşta vursanız olabilecek bir durum, benim kanaatimce lastik yanağına yama yapılmaz, Michelin lastiklerinin zaten hamuru yumuşak olası bir durum. Bu durumdada garanti kapsamına gireceğini sanmam. Michelin kaliteli bir lastiktir tamamen sizin şansızlığınız olmuş ya sivri bi yere ters bir yere denk gelmiştir. Geçmiş olsun. Lastikler sıfır ise, aynı lastikten tekrar yenisini almanızı öneririm. Ayrıca, Michelin marka aldığınız 4 lastikte michelin size 1 yıl yol yardımı veriyor, aracınız lastik hususunda yaşanan her türlü olayda, 1 yıl boyunca ücretsiz çekici ile gelip alıp en yakın michelin bayiine götürüp lastiğinizi ücretsiz olarak onarıp yola devam etmenizi sağlıyorlar. Dolayısıyla sıfır lastik aldığınınzda bu yol yardımı olayı bayii ye danışın. Bilginiz belki vardır belki yoktur bilemiyeceğim. Lastikçiye boşa para vermemiş ve hiç uğraşmamış olurdunuz. Bu Konuda hıc bır Bılgım yoktu Maalesef:( Sayenızde Ögrendım Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Geçmiş olsun. Yan taraftan hasarlı bende de bir çift lastik var. Yeni aldığımın 5 günü birisi yandan yırtıldı. Lastikçiler tamir ederiz dediler ancak güvenli değil. İç tarafa doğru çevirmiş olmasını anlayamadım. Herhalde balon falan yaparsa görmeyesiniz diye.. Yorum bağlantısı
Mustafa Ekin 9 Aralık 2013 Yazar Paylaş 9 Aralık 2013 acaba diyerekten Kaskoyu Aradım Karşılarız Dedıler Hasarsızlıgı Bozar ama dıyede belırttıler Acaba kaskodan degıstırsem mı? 220 TL Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Garantiden değişim yapmıyorlar, kabul etmiyorlar. Daha önce arkadaşın başına gelmişti. 300 km yol yapmış sıfır Corsa lastiği yarılmıştı. Ne Opel servisi nede lastikçi garantiye sokmadı. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Garantiden değişim yapmıyorlar, kabul etmiyorlar. Daha önce arkadaşın başına gelmişti. 300 km yol yapmış sıfır Corsa lastiği yarılmıştı. Ne Opel servisi nede lastikçi garantiye sokmadı.Geçen yıl, petlas Snowmaster W651 kış lastiğimiz taban kauçuğundan kopmuştu. Petlas bayine gidip, şikayette bulunduk. 1 hafta sonra, Petlas Genel Müdürlükten biri aradı. Öncelikle özür dileyerek, sonrasında yeni lastiğinizi aynı bayiden alabilirsiniz dedi.. Yenisi ile değiştirdiler Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Geçen yıl, petlas Snowmaster W651 kış lastiğimiz taban kauçuğundan kopmuştu. Petlas bayine gidip, şikayette bulunduk. 1 hafta sonra, Petlas Genel Müdürlükten biri aradı. Öncelikle özür dileyerek, sonrasında yeni lastiğinizi aynı bayiden alabilirsiniz dedi.. Yenisi ile değiştirdiler İnceleme sonrası üretim hatası olduğuna kanaat getirmişlerdir. (Sizden kaynaklı bir deformasyon yada darbe vs yoktur) Arkadaş sürtmüş lastiği.. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Yukarıda Conti için 2 yıl garantili ve yırtılma dahil yazıyor.. Ozaman iş değişir de Mustafa Ekin in lastik michaelin marka? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 İnceleme sonrası üretim hatası olduğuna kanaat getirmişlerdir. (Sizden kaynaklı bir deformasyon yada darbe vs yoktur) Arkadaş sürtmüş lastiği..Lastiği incelemediler bile, resim çektiler Üstelik benim yırtılmaya karşı garantde yoktu Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Lastiği incelemediler bile, resim çektiler Üstelik benim yırtılmaya karşı garantde yoktu Şans diyelim ozaman senin olayına. Ama dediğim gibi forumda da daha önce konusu geçmişti benzer bir yırtılma olayı, bende fotoğraflarını filan koymuştum ama kabul olmadı, garantiye girmedi.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts