Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Aksaray'da Sem Tuning'de sipariş üzerine 4 günde hazırlandı, boyandı, montajı da yapıldı; 140 TL KA'ya göre kolçak epey aradım ama tam ümidi kesmek üzereyken spoileri yaptırdığım mağazanın hemen yanındaki oto döşemeci aşağıdaki uygulamayı yaptı. Kolçak sürücü koltuğunun yan kısmına bir mil ile takıldı, yukarı aşağı hareket de edebiliyor. Bir aparatın kullanımda bu kadar konfor farkı yaratacağını hiç düşünmemiştim. Hazır foto çekmişken odb'li tableti de çektim, şimdilik geçici olarak aşağıdaki şekilde monte ettim, ileride daha uygun bir montaj yapıcam artık bi şekilde. Teybin arkasındaki cd çıkışına takılan converter sayesinde tableti aux çıkışından teybe bağladım, hem mp3ler hem de klipler gayet güzel çalışıyor, ses de kapı içindeki ufacık hoparlörlere rağmen gayet temiz Kapı içindeki hoparlörleri değiştiren var mı? En yüksek kaç watt'a kadar destekliyor acaba orjinal teyp? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Spoiler bir arabaya ancak bu kadar yakışır. KA'dan sonra maalesef kolay kolay spoiler beğenemez hale geldim. OBD için hangi program vardı? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Spoiler bir arabaya ancak bu kadar yakışır. KA'dan sonra maalesef kolay kolay spoiler beğenemez hale geldim. OBD için hangi program vardı? torque pro. Sizden almıştım hatta Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 torque pro. Sizden almıştım hatta Bendeki ekran görüntüsü bam başka? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Bendeki ekran görüntüsü bam başka? Tema seçeneği var yaklaşık 30 tane. Bir de aynı tabletin kendi ana ekranı gibi 4-5 farklı sayfa var kullanıma hazır boş. Gerekli gördüğüm değerleri ekledim sadece ve göstergelerin boyutlarını 5 farklı ölçüde seçip istediğin şekilde yerleştirebiliyorsun. . Yorum bağlantısı
Arda Bahadır 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Güle güle kullanın... Spoiler özellikle başarılı olmuş Yorum bağlantısı
Savaş Arslan 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 uygulama çok güzel bir uyum sağlamış gerçekten başarılı Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Gerçekten yakışmış güle güle kullanın...... Yorum bağlantısı
Emir Girit 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 obd için usb çıkışlı bir kablo/aparat nasıl temin edilebilir? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 obd için usb çıkışlı bir kablo/aparat nasıl temin edilebilir? Usb cıkışlı odb mevcut mu bilemiyorum. Ama varsa bile ancak dizüstü bilgisayara bağlanabilir sanırım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Usb cıkışlı odb mevcut mu bilemiyorum. Ama varsa bile ancak dizüstü bilgisayara bağlanabilir sanırım. Var ve dediğiniz gibi sadece pc'lere bağlanabilir. Yorum bağlantısı
Serkan Güvenç 27 Nisan 2014 Paylaş 27 Nisan 2014 Tableti oraya nasıl tutturdunuz acaba? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Tableti oraya nasıl tutturdunuz acaba? Samsung tablet için araç içi tutucuyu çift taraflı bantla sabitledim teybin hem üzerine. Yorum bağlantısı
alptekin sünnetci 2 Eylül 2014 Paylaş 2 Eylül 2014 Teybin arkasındaki cd çıkışına takılan converter sayesinde tableti aux çıkışından teybe bağladım, hem mp3ler hem de klipler gayet güzel çalışıyor, ses de kapı içindeki ufacık hoparlörlere rağmen gayet temiz Kapı içindeki hoparlörleri değiştiren var mı? En yüksek kaç watt'a kadar destekliyor acaba orjinal teyp? Burada kullanmış olduğun converterın tam olarak ismi nedir? Mevcutta bir link paylaşma imkanın var mı? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Eylül 2014 Paylaş 2 Eylül 2014 Burada kullanmış olduğun converterın tam olarak ismi nedir? Mevcutta bir link paylaşma imkanın var mı? Aldığım ürün: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-ford-ka-1996-2009-usb-sd-cevirici-audio-system-125607543/detay/ Yorum bağlantısı
Alper Sakalli 3 Eylül 2014 Paylaş 3 Eylül 2014 spoiler yakışıyor bu arabaya. kolçak da el freni çekmeyi ve emniyet kemeri takmayı büyük oranda zorlaştırıyor. dar ve küçük boyutlu kolçak yaptırmak lazım. ben de iki koltuk arası sürte sürte geçen bir kolçak aldım ama bu sebeplerden dolayı takmadım malesef. öylece duruyor Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2014 Paylaş 3 Eylül 2014 Benim taktırdığım kolçak el frenine engel değil ve çok rahat sığdı araya. Emniyet kemerleri için de benzincinin birinden kemer toka yükseltici bi parça buldum onu taktım. Emniyet kemeri de çok rahat takılıyor. Spoileri daha i gösteren bir de gündüz resmi olsun; Yorum bağlantısı
Alper Sakalli 3 Eylül 2014 Paylaş 3 Eylül 2014 Çok guzel olmuş çözümler de on numara. Cam filmleri yasak sanırım hala alternatif yollara gitmek lazım. Perde iş görecektir ancak araca özel perde bulamadım ben. Uygun kumaş ve silisyumlu demir çubuk ile yapmayı planlıyorum ben de. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2014 Paylaş 3 Eylül 2014 Ben de 2 numara film vardı ve 3 ay gezebildim o şekilde. Sonra bir çevirmede hem ceza yedim hem filmleri sökmem için 1 hafta süre verdiler. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2014 Paylaş 3 Eylül 2014 Ben de 2 numara film vardı ve 3 ay gezebildim o şekilde. Sonra bir çevirmede hem ceza yedim hem filmleri sökmem için 1 hafta süre verdiler. Focus olsa bırakırlardı,örneğini aksarayda gördün Yorum bağlantısı
Alper Sakalli 3 Eylül 2014 Paylaş 3 Eylül 2014 Ben de 2 numara film vardı ve 3 ay gezebildim o şekilde. Sonra bir çevirmede hem ceza yedim hem filmleri sökmem için 1 hafta süre verdiler. ben de lagunayla 1 hafta mühlet olayını yaşadım. bu yüzden film değil de araca uyumlu perde istiyorum. bulamadığım için de sanırım kendim yapacağım. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2014 Paylaş 3 Eylül 2014 Focus olsa bırakırlardı,örneğini aksarayda gördün Abi durduğunu gördüm de polisler nası saldı göremedim ne tür bir muhabbet döndü aranızda bilemiyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts