İçeriğe Yönlendir

Lpg Bakım Maliyeti

Yalçın Dağlıoğlu

Recommended Posts

Yalçın Dağlıoğlu

Öncelikle herkese iyi akşamlar bu gün lpg bakımı için tartarini servisine gittim. filtreler ve ayar yapıldıktan sonra ısı müşürü arızalı dediler. 100 tl ücret istediler.

**Öncelikle sizden ricam maliyet yüksek mi?

** ısı müşürü arızası nasıl belirtiler verir aracımda herhangi bir lpg sıkıntısı yoktu

** 60 tl bakım( filtreler+ ayar) + 40 tl ısı müşürü= 100 tl acaba yüksek mi 

Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Evet abi ya gırtlayacaktım bi de ısı müşürü bozukmuş onuda değiştirdik dediler ya sormadan dellendim resmen

Eray bey 2009 mondeo titanyum aracınız yakıt durumu nasıl ilerde bende düşünüyorum öyle bişey 2007-2009 aralığında dizele gücümüz yetmez lpg de ne yakar

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Yalçı bey bornova yolu üzerineki tartarini ye mi gittiniz mobilin yanı.Bir ara bende gitmiştim oraya adam bayağı ilgiliydi valla.İstenen fiyatta fazla değil gibi,

Yorum bağlantısı
Ünal Doğar
(düzenlendi)

Bu ara lpg fiyatları yüzünden montaj yok, adamlar nasıl para kazanacaklar.Müşür 10tl +5tl filtre 100 tl çok almışlar.Sisteminizde iki ısı müşürü var birisi gaz birisi su sıcaklık sorun olsa tekleme, durduk yerde gaz benzin geçişi, erken gaza geçme gibi sıkıntılar meydana gelirdi.

tarihinde Ünal Doğar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Benimde tartarini ben Lpg deki 10.000 bakımını yaptırdım 35 tL enjektör filtresi 15tL kesici filtresi 20 tl Lpg kalibrasyonu totalda 70 tL idi ben 40 tL verdim ve ayrıldım :) Sizde fazlasını vermesseniz iyi olur bu arasda ısı muşuru arızalı ise aracınız kendi kafasına göre lpg benzin geçişleri vs yapıyor muydu ve Garantisi varmı varsa garantiden isteyin para vs vermeyin.

Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Ata sanayide bulunan tartariniye gitmiştim uğur bey.

öyle kafasına göre benzine geçme durumu hiç olmadı bu zamana kadar ama benim hatam daha önceki aracımda da aynı servise gitmiştim.memnun kalmamıştım yine aynı yere gittim.

Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin

Garantisi var mı? Benim BRC ve garantisi olduğu için 40 tl filtreye beriyorum. Mecbur...

Yorum bağlantısı

Evet abi ya gırtlayacaktım bi de ısı müşürü bozukmuş onuda değiştirdik dediler ya sormadan dellendim resmen

Eray bey 2009 mondeo titanyum aracınız yakıt durumu nasıl ilerde bende düşünüyorum öyle bişey 2007-2009 aralığında dizele gücümüz yetmez lpg de ne yakar

Hocam son zamla beraber (2.92TL) 26-28 Kuruş  arası yakıyorum şuan

Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Hocam son zamla beraber (2.92TL) 26-28 Kuruş  arası yakıyorum şuan

Bende düşünüyorum ancak sorun çıkarırsa diye korkuyorum. Çetaş ford da var 125000de 1.6 titanyum 29900

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Biraz yüksek fiyat.. ısı müşürü denilen şey 10-15 tl.. filtrelerde piyasadan uygun fiyata bulunabiliyor. Sizin 100 tl içinde yarı fiyat işçilik.

Yorum bağlantısı

Bende düşünüyorum ancak sorun çıkarırsa diye korkuyorum. Çetaş ford da var 125000de 1.6 titanyum 29900

29.900 biraz düşündürücü bir fiyat, iyi bakmak lazım sağına soluna

Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

29.900 biraz düşündürücü bir fiyat, iyi bakmak lazım sağına soluna

aracın motoru değişmiş vazgeçtim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...