Hasan Altıntaş 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Selam arkadaşlar, aracım lpg li yolda mola için durduğum zaman, aracı stop ettirmez isem lpg kokusu geliyor aracın içine, hareket halindeyken koku yok, acaba neden olabilir, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Rifat Gelve 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Dün benim araçtan da kaloriferi açınca geliyordu ustaya gittim lpg hortumunda delik varmış lpg kaçırıyordu hortum değişti koku gitti. Yorum bağlantısı
Hasan Altıntaş 12 Aralık 2013 Yazar Paylaş 12 Aralık 2013 Dün benim araçtan da kaloriferi açınca geliyordu ustaya gittim lpg hortumunda delik varmış lpg kaçırıyordu hortum değişti koku gitti. Teşekkürler bende bir kontrol ettireyim hiç aklıma gelmemişti bu durum. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Kaçak vardır bir yerde..hareket halinde rüzgarın etkisiyle dağılıyordur koku o yüzden gelmez. Kaçak kontrolü yaptırın filtre kenarlarından yada kelepçeler gevşediyse oralardan kaçıyor olabilir. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 şamandıraya baktırın, araç durunca genelde oradan koku gelir. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 gaz beynine baktırın genelde sorun oradan çıkıyor beynin içindeki diyafram kauçuk sertleşince bu sorun çıkıyor Yorum bağlantısı
Hasan Altıntaş 13 Aralık 2013 Yazar Paylaş 13 Aralık 2013 gaz beynine baktırın genelde sorun oradan çıkıyor beynin içindeki diyafram kauçuk sertleşince bu sorun çıkıyor teşekkürler arkadaşlar, gazcının yolu gözüktü bize.. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 teşekkürler arkadaşlar, gazcının yolu gözüktü bize.. çünkü aynı sorun bende vardı leş gibi gaz kokuyodu sorun zor bulundu kaloriferi açıncada geliyo du bende Yorum bağlantısı
Recommended Posts