Oğuzhan Han 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 İyi akşamlar arkadaşlar; Dün gece acele olarak geri geri çıkarken bir demir parçasına vurdum ve sağ arka stop lambasının camı büyükce kırıldı.Sorunlarım şunlar; Acaba sadece camını bulabilirmiyim? Eğer sadece camı bulamassam sağ stopları yeniden alsam sol stopla renk farkı olurmu? Çıkmamı yoksa sıfır mı almalıyım? Eğer çıkma veya sıfırsa nereden temin edebilirim? Bunların yanında dünkü hasardan sonra sesli park sensörü taktırmaya karar verdim. Hangi marka ve mdelini tavsiye edersiniz , tepkimesi iyi olsun istiyorum ve sadece sesli ikaz yeterli olur... Yardımlarınızı bekliyorum ustalarım... "Aracım 2009 ford focus titanium aytozu gri sedan " Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 soldakinde sararma felan yoksa sağdaki sırıtmaz bence Yorum bağlantısı
Oğuzhan Han 13 Aralık 2013 Yazar Paylaş 13 Aralık 2013 Sararma var mı yok mu çok anlayamıyorum. Benim old. ilçede bu tür bir parça bulup test etme şansım da yok... Yorum bağlantısı
Metin Çilo 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Hemşerim hangi ilçedesin??? Far komple satılır sadece cam bulamazsın çıkma olabilir. İstanbul'da Dağdelen Ford çıkmacısı var onlarda he türlü çıkma parça var. Telefonla sipariş verebiliyorsun. Park sensörü önceleri cyclone marka aldım bin pişman oldum biraz pahalı ama cenmax tavsiye ederim taktırdığımdan beri inan geri dönüp bakmıyorum neredeyse. Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Parçacılarda sadece cam olarak bulunmaz. Çıkmacılara bakmak lazım. Çok bi renk farkı olacağını sanmam. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Han 13 Aralık 2013 Yazar Paylaş 13 Aralık 2013 afşin hocam siz neresindensiniz? Dağdelen ford çıkmacısının sağlam ve orjinal çıkma old. Nasıl anlayacağz,cenmax hangi model tavsiye edersiniz Yorum bağlantısı
Safak Acar 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Cıkma orjinal iş görür diy tahmin ediyorum, toolmax markalı genelde bim mağzalarında satılan sesli park sensörü işinizi görebilir. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 14 Aralık 2013 Paylaş 14 Aralık 2013 sadece cam bulunmaz. Çıkma veya Sıfır 1 adet olun.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Aralık 2013 Paylaş 14 Aralık 2013 Öncelikle geçmiş olsun...tonlama farkı olursa iki stop arası ve bu sizi rahatsız ederse,iki adet sıfır alıp takmak daha mantıklı....forum sponsorumuza bir danışın isterseniz...park sensörü içinde size cenmax'ı tavsiye ediyorum. Yorum bağlantısı
Metin Çilo 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Hemşerim ben Pazarcık'tan. Dağdelenle konuşun orijinal çıkma seri numaraları olur üzerlerinde ona göre sipariş verin ve ürün elinize ulaştığında numarayı karşılaştırın.. Park sensörü dediğim gibi cenmax 4117 aldım ama şimdi düşünüyorum neden geri görüş kamerası almadım diye bence sende araştır geri görüş kamerası alabilirsin. Cenmax daha önce bende bilmezdim arakadaş renaulttan araç aldı park sensörü cenmax takılıydı ve hakikaten kalite başka bir şey. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Han 15 Aralık 2013 Yazar Paylaş 15 Aralık 2013 Hemşerim orjinal stop lambalarının üzerinde seri numaraları mı var? Yorum bağlantısı
Behram Doygun 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Evet plastik kısmının üstünde bakın ford logosunun altında yazar bir de tavsiye vereyim sakın yan sanayi almayın ton farkı fazla ayrıca beyaz kısmı sinyalle geri vites lambası olduğu kısım 6 ay sonra sararıp iğrenç bir hal alıyor. Orjinali ise yine beyaz kısmı çok açık oluyor ton farkı ondada var ben çıkma araştırıyorum aynı modelden çıkma bulursam ton farkı yaşamam ama daha hiç bakamadım havalar soğuk diye. Yorum bağlantısı
Sertaç Şen 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 Focus 2013 hatchback sağ stop lambası lazım. Orjinalinin fiyatına Ford bayisi 780tl dedi. Çıkma bulsam üzerinde benim aracımdaki seri numarası olmayacak. Ford bayii üzerinden değilde bu orjinal stop lambasını daha uygun fiyatla başka yerden alma şansım var mıdır? Ben takıntılı biri olduğum için yan sanayide almak istemiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 Focus 2013 hatchback sağ stop lambası lazım. Orjinalinin fiyatına Ford bayisi 780tl dedi. Çıkma bulsam üzerinde benim aracımdaki seri numarası olmayacak. Ford bayii üzerinden değilde bu orjinal stop lambasını daha uygun fiyatla başka yerden alma şansım var mıdır? Ben takıntılı biri olduğum için yan sanayide almak istemiyorum Ankaradan çıkma bakabilirsiniz hem orjinal olur yan sanayide olmaz. Yorum bağlantısı
Sertaç Şen 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Güvenilir bir firma önerebilir misiniz? Ankara'ya gitmeden çözebilir miyim yani? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Forumda Serkan Toker abimiz var kendisi Ankarada ikamet ediyor iletişime geçerseniz size yardımı olacaktır. istanbulda Reda otomotiv vardı şimdi Sakarya ya taşındı . Güvenilir firmadır . İstanbulda iken yerlerini parça ararken ziyaret etmiştim. Tolga bey var telefonla iletişime geçin bir şansınızı deneyin derim. 0532 465 29 12 Yorum bağlantısı
Recommended Posts