Ali Eren 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Bal reklamlarının yayınlandığı kanalda reklam olmasaydı belki bir nebze inanabilirdim. Yok patenti bizde başka kimse bunu yapamaz falan diye konuşup duruyor. Bence aldatmacadan öte değil. Köpükten de pek farkı olduğunu düşünmüyorum. +1000 Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Başta da söylediğim gibi gerçekten işe yarayan bir şey olsa, o kanalda değil de izleyici kitlesinin daha fazla olduğu kanallarda çıkabilir pek tabi.Veyahut başka basın yayın organlarında. Çünkü gerçekten çok iddalı konuşuyorlar. Neden o kanallar harici reklamı yapılmıyor benim aklıma gelen ilk soru ? Bal reklamını da yapan aynı kanallar ve sonucunu biliyoruz ne olduğunu... Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 [quote name="Yiğitcan Coşar" post="2185425" timestamp="1387232616" Başta da söylediğim gibi gerçekten işe yarayan bir şey olsa, o kanalda değil de izleyici kitlesinin daha fazla olduğu kanallarda çıkabilir pek tabi.Veyahut başka basın yayın organlarında. Çünkü gerçekten çok iddalı konuşuyorlar. Neden o kanallar harici reklamı yapılmıyor benim aklıma gelen ilk soru ? Bal reklamını da yapan aynı kanallar ve sonucunu biliyoruz ne olduğunu... +1 Lastiğin iç yüzeyinde ne olduğundan emin olunmayan bir maddenin uzun süre bulunması tedirgin edici olabilir. Basit reklamlardan daha fazlası gerek... 1 Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Bunun reklamını yapan adam, "bir sürü profesörle uzun arge çalışması" sonucu gergedan boynuzundan hap üretip satan adam. Sesinden tanıdım. Birşey diyeceğim şimdi forum kapanacak 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts