İçeriğe Yönlendir

Bu Telefon Alınır Mı?

Burak Güngör

Recommended Posts

Burak Güngör

herkese selamlar facede bu reklamı gördüm alan arkadaşlar varmı acaba yada telefondan anlıyan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi acaba bu cihaz nasıldır bu paraya alınırmı

almaya değermi

http://note3magaza.com/

Yorum bağlantısı
Cem Işık

O paraya ,gelen kutudan çakıl taşı ile 5 tl'lik plastik saat çıkar ancak..

Sakın ola almayın, ne olduğu belli değil, çakmanın da çakması,SAR değeri vs allaha emanettir..

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Samet Daş

Yazanların hepsi yalan. Alet beş para etmez. parana yazık olur. Bende sattım bu 179 luk cihazlardan birkaç tane  :fiuw:  Ondan diyorum  :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Uyduruk bi site..Uyduruk bir telefon gönderecekleri çok bariz belli.. Gönderdikleri telefon bile olmayabilir hatta :) Uzak durun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ben bir kere çin malı telefon aldım, aynı gün geri verdim, Allahtan iade aldılar. Bundan sonra sıfır 3210 alırım ama çin malı almam.

Yorum bağlantısı

aman haa,sakın ,uzak dur,yaklaşma,hatta arkana bakmadan kaç :)

Ömrü 3 ay :)

abi içinden genellikle telefon çıkmıyor.ya boş çıkar,ya sadece kapak çıkar.

Yorum bağlantısı

Amaan aman sakın böyle bir şey yapma,siteyi görmüyormusun ne iletişim bilgisi var ne bir telefon.arkadaşımın basına geldi aynısı 600 tl dolandırdılar.

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy
(düzenlendi)

Samsung note3 2200 tl. siz 179 tl ye almayı düşünüyor musunuz yani? Bu tür reklamlara rağbet edildikçe dolandırıcılar bayram edecektir.  :D

tarihinde Fikret Özsoy tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Burak Güngör

herkese teşekkürler herkes olumsuz düşünüyor bende vazgeçtim şimdi

Çin malı bir telefon note3 le alakası bile yok tabiki ve en fazla ömürleri 2-3 ay sonra bozuluyor. sakın almayın.  

Hatta böyle bi siteden çin malı dahi olsa telefonun geleceği şüpheli

vayy be, gear ı da kopyalamışlar ya..

Kesinlikle uzak durun , kırmızı alarm       

Samsung note3 2200 tl. siz 179 tl ye almayı düşünüyor musunuz yani? Bu tür reklamlara rağbet edildikçe dolandırıcılar bayram edecektir. 

Uzak durun paranıza yazık.

Amaan aman sakın böyle bir şey yapma,siteyi görmüyormusun ne iletişim bilgisi var ne bir telefon.arkadaşımın basına geldi aynısı 600 tl dolandırdılar.

aman haa,sakın ,uzak dur,yaklaşma,hatta arkana bakmadan kaç

abi içinden genellikle telefon çıkmıyor.ya boş çıkar,ya sadece kapak çıkar.

Ömrü 3 ay

Ben bir kere çin malı telefon aldım, aynı gün geri verdim, Allahtan iade aldılar. Bundan sonra sıfır 3210 alırım ama çin malı almam.

Uyduruk bi site..Uyduruk bir telefon gönderecekleri çok bariz belli.. Gönderdikleri telefon bile olmayabilir hatta Uzak durun.

Yazanların hepsi yalan. Alet beş para etmez. parana yazık olur. Bende sattım bu 179 luk cihazlardan birkaç tane   Ondan diyorum 

O paraya ,gelen kutudan çakıl taşı ile 5 tl'lik plastik saat çıkar ancak..

Sakın ola almayın, ne olduğu belli değil, çakmanın da çakması,SAR değeri vs allaha emanettir..

herkese teşekkürler herkes olumsuz düşünüyor bende vazgeçtim şimdi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

179 tl yi oraya vereceğinize bir fakire verin en azından sevabını kazanırsınız.

Böyle reklamlara kanıp alan var mı gerçekten diye düşünüyordum :unsure2:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Atilla Atun

Bu tür siteleri becerebilsem kapatırdım bi nevi hacklemek yani.

Ama kimse ses çıkarmadığı için bu hırsızlara devam ediyorlar.

Yok mu aramızda hacker macker f....... :biggrin:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

yerel tv kanallarında her 10 dakikada bunun gibi telefon reklamı yapılıyor.

örnek mmc kanalı 2 şarkı yarım saat telefon reklamı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bi ara babam sipariş vermiş bu tarz s3 mini radyodan.. fiyatını hatırlamıyorum ama kapıya geldiğinde kargoyu geri göndermiştim.. Alınmaz böyle aletler..

Şimdi turkcell den t40 aldı paşa paşa kullanıyor..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Bi ara babam sipariş vermiş bu tarz s3 mini radyodan.. fiyatını hatırlamıyorum ama kapıya geldiğinde kargoyu geri göndermiştim.. Alınmaz böyle aletler..

Şimdi turkcell den t40 aldı paşa paşa kullanıyor..

Ben de kardeşime T20 vermiştim gitmiş arkadaşıyla değiştirmiş, S4'ün birebir çakmasını almış. Baya bir inceledim gerçek sandım. Baya da hızlı meret T20'yi falan sollar yani :D 

Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın

Sakın bulaşmayın.Para tuzağı TV'de satılanlar bile sahte onun yerine T40 Veya Galaxy S3 Alın ama samsungun mağzasından vodafone nun filan vb. yerlerden alın daha iyi Sahibinden.com dakiler bile çakma  sahte almayın. :yes:

Onun yerine fakirlere filan verin sevabını alırsınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Bir ara revaçta olan ' çıplak gösteren gözlük' sipariş edenlerin hepsine kuşburnu ve adaçayı göndermişlerdi :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek

facebook reklamlarından gelen sitelere kesinlikle güvenmeyiniz. Yanımda çalışan arkadaşa parfum istemesine rağmen, paslı eski ve çalışmayan rado marka saat ile 1 adet falım sakızının ambalajı geldi. sakızı bile esirgemişler:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...