İçeriğe Yönlendir

Honda Accord - Mazda 6 - Mondeo - V.s.

Engin Deniz

Recommended Posts

Engin Deniz

Otomatik olmak kaydıyla siz olsanız hangisini tercih edersiniz, yada bu sınıfta başka önerileriniz nedir? Accordla Mazda 6 arasında gidip geliyorum. Mondeonun düşük km.lisi yok. Ortalama bütçe 40.000 TL.

(not:benzer yada mevcut konu varmı bulamadım :p)

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Honda son kasa ise başka hiçbir şeye bakmam.

Yok hocam 2006 2007 anca

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

3'ü arasında tabii ki Accord.

Dizel otomatik olmaz mı?

Ne alcaz ? MK3 Mondeo. Altın gibi maşallah temizini bulmak çok zor.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Başka illere baktın mı? İstanbul mesela? Hem o paranın 3te1'i cepte kalır...

Yorum bağlantısı

Accord iyi güzel hoş ama hem km düşük bulmak zor. Hem yaş büyük hemde Vergi ve yakıt düşünülmeli.

Yorum bağlantısı
Halil Gümüş

Zaten passat kullanıyorsunuz, 1.4 tsi passatlar 40-45 aralığındaydı. 

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Zaten passat kullanıyorsunuz, 1.4 tsi passatlar 40-45 aralığındaydı. 

Yakıtı düşündürüyor. Birde TSİ FSI motorların ömrü düşündürüyor açıkcası.

Yorum bağlantısı
Fırat Şenol
(düzenlendi)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acilbayan-dan-sigara-icilmemis-bakimli-muayer-full-plusfull-141715065/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-mondeo-2.0-tdci-ghia-full-versiyon-sunroof-haric-tiptronik-144994278/detay/

Birkaç örnek, birkaç tane daha vardı listemde ancak ilan süreleri dolmuş. Biraz araştırırsanız mutlak denk getirirsiniz...   :yes:

Şu ilan yenilenmiş. Bence en derli toplu olan bu içlerinde;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-mukemmel-temizlikte-sifir-ayarinda-chia-hatasiz-mondeo-147211043/detay

Sıkı bir pazarlık ile 28500'e alınabilir, paranızda cebinizde kalır...   :)  ;)

tarihinde Fırat Şenol tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halil Gümüş

Yakıtı düşündürüyor. Birde TSİ FSI motorların ömrü düşündürüyor açıkcası.

Bu motorlar 2007 den beri var ve görünüşe göre epey bi süre daha olacak.  Yakıt konusuna gelince hem tüple uğraşmak var hem de 2.0 vergisi var. Yani çok büyük bi fark olmaz toplamda.

Bence temiz mk4 tdci bulunamazsa, passat eski kasa accord ve mazdaya tercih sebebidir.

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Bu motorlar 2007 den beri var ve görünüşe göre epey bi süre daha olacak.  Yakıt konusuna gelince hem tüple uğraşmak var hem de 2.0 vergisi var. Yani çok büyük bi fark olmaz toplamda.

Bence temiz mk4 tdci bulunamazsa, passat eski kasa accord ve mazdaya tercih sebebidir.

Halil Bey,  motor neyse ama DSG şanzıman için o kadar kötü örnekler var ki soğuk yaklaşmamın sebebi bu. 

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Ben accord'u nedense mondeo veya mazda 6 ile aynı klasmanda görmüyorum. Accord daha bir sportvari civic'in bir yükseği gibi duruyor. Mondeo ve Mazda6 daha daha ağır duruyor. Accord mondeo kadar geniş ve heybetli gelmiyor gözüme :)

Tercih sebebi önemli tabi ama mazda pek tutulmuyor her ne kadar iyi olsa da. Accord çok tutulan bir marka ve model keza mondeo'da öyle.

Ben kendi tercihimi söyliyim, kafadan Mazda'yı çıkarırım bunların arasından sonra da düşünürüm tarzıma mondeo mu daha uygun accord mu diye :) dediğim gibi ikisi ayrı yerlerde gözümde..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Accord tabikide :) Ama şu da bir gerçekki arka koltuk mesafesi oldukça dar . Ama problem çıkarmayan bir araç , benim sattım 360 bin km civarındaydı . Çok şükür problem çıkarmadı bana ve şimdiki sahibinede çıkarmaz . Ama 40 bin tl civarı accord veya bu araçlardan birine verilecekse çöpe atılmış bir para olacak . İnternette accord'lara bakıyorum 2006 model arabaya 35-40 tl yazılmış , alın 2 gün sonra acil işiniz olsun satmak isteyin galericiler 20 bin tl den fazla vermeyecekler . Ben 26 bin tl ye sattım . Arabayı da biliyordunuz .  O kadar para verilecekse mk4 dizel otomatik mondeo alın derim .

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
Engin Deniz

Ben accord'u nedense mondeo veya mazda 6 ile aynı klasmanda görmüyorum. Accord daha bir sportvari civic'in bir yükseği gibi duruyor. Mondeo ve Mazda6 daha daha ağır duruyor. Accord mondeo kadar geniş ve heybetli gelmiyor gözüme :)

Tercih sebebi önemli tabi ama mazda pek tutulmuyor her ne kadar iyi olsa da. Accord çok tutulan bir marka ve model keza mondeo'da öyle.

Ben kendi tercihimi söyliyim, kafadan Mazda'yı çıkarırım bunların arasından sonra da düşünürüm tarzıma mondeo mu daha uygun accord mu diye :) dediğim gibi ikisi ayrı yerlerde gözümde..

Bende Mazda'ya kilitlenmiştim :s  Sıkıntı sanırım tutulmaması zaten baktığımda sıfırı 120.000 2 sene sonra 60.000 e düşmüş. Aslında çok güzel araç.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
(düzenlendi)

Accord 2.4'ten başlar. Tek geçerim. ( komşumda var Engin ;) )

Abi eskidi artık 2.4 ler ve haddinden fazla para istiyorlar . Arabanın hakkı 23-25 arası adam yazmış 33 son fiyat diyor :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2009-honda-accord-2-4-excutive-147358703/detay

tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

ben 100 liraya karışık kullanım 300 km gidiyorum passat ile 1.4 tsi. 80 bindeyim. motorda pek sıkıntı çıkmaz. çıksa bile parça problemi pek yok aşırı kazık değil çıkması var her yerde.  DSG için tek söyleyeceğim manuel araç alabilirsiniz. Benimki manuel mesela.

2004 Eski kasa B5 passatınız temiz ise ve executive ise (en son çıkanlardan) bence o aracı korumanız lazım. Yeni nesil hiçbir araç öyle değil. kıymetini bilin. para bulunca ilerde ikinci araç alın bu eskisi kalsın.

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Deniz

ben 100 liraya karışık kullanım 300 km gidiyorum passat ile 1.4 tsi. 80 bindeyim. motorda pek sıkıntı çıkmaz. çıksa bile parça problemi pek yok aşırı kazık değil çıkması var her yerde.  DSG için tek söyleyeceğim manuel araç alabilirsiniz. Benimki manuel mesela.

2004 Eski kasa B5 passatınız temiz ise ve executive ise (en son çıkanlardan) bence o aracı korumanız lazım. Yeni nesil hiçbir araç öyle değil. kıymetini bilin. para bulunca ilerde ikinci araç alın bu eskisi kalsın.

Hocam passat 1.6 Trend. Çok memnunum ama bunu alırkende otomatik alacaktım denk geldi diye aldık hanım süremedi. Mecbur otomatik alacağım.

Benim komşunun aracı. Rakama bir şekil yapılır illaki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-masrafsiz-accord-138564277/detay

Güzel araç abi ama malesef büyük patronun KM takıntısı var :D  Acelemizde yok düşük denk gelirse bakacağız. Birde model yükseltelim diyoruz. 

Çıtayı baştan yükselttik. Passata binince küçük araçları beğenmiyor hanfendi :p  İlla bu ayarda olsun diyor. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...