İçeriğe Yönlendir

Honda Accord - Mazda 6 - Mondeo - V.s.

Engin Deniz

Recommended Posts

Servet Aydın

Km ye göre fiyatı çokmuş abi . 2006 Makyajlı kasayı zor sattım 26 bin'e :)

Km var, Km var Ali :)

Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş
(düzenlendi)

Eski Mazda kullanıcısı olarak; malzeme kalitesi ve estetik olarak Mazda 6; ancak Türkiye şartlarında servis ağı ve satış kolaylığı düşünülürse kesinlikle Honda...Bu arada otomatik Mazda 3'lerin 4 ileri vites olması dezavantaj, Mazda 6'da durum ne bilmiyorum  :unsure2:  Tercih sizin...

tarihinde Emre Erdoğmuş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Bende Mazda'ya kilitlenmiştim :s  Sıkıntı sanırım tutulmaması zaten baktığımda sıfırı 120.000 2 sene sonra 60.000 e düşmüş. Aslında çok güzel araç.

Dediğim gibi güzel araba hoş araba, araba ilanlarına bakarken hep denk geliyorum, ama alınması bir dert satılması bir dert. Galerilerin hepsinde evladiyelik bir tane duruyor neredeyse :) Mazda bizim ülkemizde pek bir değer kaybediyor niyeyse..

tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Ford forumuna bak kimse Mondeo demiyor :D :D

Ama sanırım ben kendimi tutamayacağım ve Mondeo diyeceğim :)

Bugün aynı zamanda iş adamı olan hocamızın 2013 Mondeo ile gelişini gördüm, kocaman ST jantları gibi olan jantları, Ledleri, metalik gri rengi... Tank gibi geldi sertleşmiş karların üzerinden çatır çatır geçerek durdu. Sanırım araç en full modeli. Mondeo gözüme hiç bu kadar hoş gelmemişti şimdiye kadar :)

Benim sıralamam Mondeo>Accord>Mazda :) Ama Accord>Mondeo>Mazda derseniz de kimse bir şey demez kanımca :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...