İçeriğe Yönlendir

Trafikte Kavga Nasıl Önlenir

Ali Gürsoy

Recommended Posts

Behram Doygun

Istanbul da işe yaramaz neredeyse taksiciler minibüsçüleri hatta söforlerde bile ufakda olsa birşeyler var katliam çıkartırlar bizimkiler...

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
(düzenlendi)

Istanbul da işe yaramaz neredeyse taksiciler minibüsçüleri hatta söforlerde bile ufakda olsa birşeyler var katliam çıkartırlar bizimkiler...

Eminmisin ?Sana keleş gösterseler bile devam edermiydin ? :)

tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Sanılanın aksine özellikle İstanbul' da taksici ve dolmuşçulardan herkes korkar. Oysa en az korkulması gereken onlar. Yalnızca kapı ve koltukları arasında sopaları var. Bazen de minibüsçülerin şoför camına taktıkları tornavida. Ama sivil arabalar...... Her türlü tabanca, tüfek, muşta delici kesici alet çıkabilir. Ben onun için taksiciler ve minibüsçülerden hiç korkmam. Sivil, ne olduğu belli olamayacak arabalardan daha çok çekinirim. Hele minibüsçüler. Arkamdan dat diri datdiri bağırıp duruyorlar. Neticede içeriden bir yolcu "müsait bi yerde" dedi mi sorgusuz sualsiz, kovalamacadan çekiliyorlar, ben uzuyorum.

tarihinde özgür özuysal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Eminmisin ?Sana keleş gösterseler bile devam edermiydin ? :)

Ali bey trafikte çok ciddiyimdir hiç bir hataya affım yoktur. Öyle bir şey yapılsa bana arabammış dinlemem takarım arkadan bir de o zaman göstersin bakalım...
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Ali bey trafikte çok ciddiyimdir hiç bir hataya affım yoktur. Öyle bir şey yapılsa bana arabammış dinlemem takarım arkadan bir de o zaman göstersin bakalım...

Konu mizah bölümünde ciddiye almana gerek yok . He baktın sen böyle yaparken , sana silah gösteren var . Sende firene bas . Daha gençsin yazık olmasın kardeşim ;)

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Bu sebepten her ihtimale karşı roket atar bulundurmak lazım araçta 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

hangi sıfatla?

bu çok yanlış bir düşünce.herkes hata yapabilir.

ya hatalı olan sizseniz-sizin hatalı olduğunuz durum hiç mi olmadı.

yazdığınız gibi yaşamaya kalkarsanız,söylemeye dilim varmıyor,sonuçları hiç iç açıcı olmayabilir.

Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Konu mizah bölümünde ciddiye almana gerek yok . He baktın sen böyle yaparken , sana silah gösteren var . Sende firene bas . Daha gençsin yazık olmasın kardeşim ;)

Yok abi ciddiye almak değil biraz ciddi gibi yazmışım ama trafikte saygılıyım ki videoda arkadakı araç hakkediyor yani ben ona gönderme yapmıştım sen beni ciddi sandın tabiki kavga en son karşıdaki çirkinleşirse kaçınılmaz da kimseye böyle bir şey başına gelmesin yani gereksiz. ^_^
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Behram Doygun

hangi sıfatla?

bu çok yanlış bir düşünce.herkes hata yapabilir.

ya hatalı olan sizseniz-sizin hatalı olduğunuz durum hiç mi olmadı.

yazdığınız gibi yaşamaya kalkarsanız,söylemeye dilim varmıyor,sonuçları hiç iç açıcı olmayabilir.

Elbette insanız hepimizin ufak tefek hataları olur benim deme sebebim videodaki arkadaki adamın yaptığı hareketi kesinlikle yapmam hatalı sollama bir bir diğeri ise hataya affım yok dememim sebebi öyle bir harekette geçerim öndeki arac ben olsam ve öyle yaptığını görsem geçerim önüne yol vermem. Demek istediğim bu yani.
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

daha 5 dakika önce yaya geçidinde yayaya yol verdim diye, arkadan korna çalıp selektör yapan saka su aracının şöförüyle akraba oldum, :D

daha samimi ortama girecektim fakat durmadı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Mesele göstermek değil.. Sen korkutmak için gösterirsin.. adam delinin tekidir çıkarır tek mermiyle indirir.. ;)  

Dün başımdan geçeni özetlim.. Allah tan olaysız atlattm.

Dün akşam ,iki tellide sağnak yağmur vardı göz gözü görmüyor , dörtlü yaktım geri  geri gelip arabayı musayit yol kenarına  çıkartmaya çalışıyorum..500m kadar uzaktan  halk otobüsü geliyor , durmadı geldi dibime kadar girdi, yol vermedi bende camdan bağırdım dörtlüyü göre göre ne girdin dibime diye. Halk otobüsü yandan geldi kapıma yakın bi şekilde durdu indi.Sen nasıl şöförsün felan konuşuyodu hadi ordan işine bak dedim,  tam elini içeri  uzattı vurmaya yeltendi, uzatırken gazladım öne aldım , tam ben inicektimki bindi gitti..

Ben arabanın içinde kapıyı acıp inmeme fırsat yokken ,araçtan inemezken artislik yapıyoda , neden ileri alıp inince kaçıyor? :dribble:

İyikide bindi gitti akşam trafiği o bunalımla, o sinir öfkeyle ya ben ona zarar verirdim ya o bana..

En iyisi bulaşmamak..  :music1:  Açıcaksın müziği küfür etse bile duymucaksın :D 

Tabi o anda bunları düşünemiyoruz sakinleşince bulaşmamanın en mantıklısı olduğu düşünülüyor.. :)

Bu dunyada delikanlılık eşit sartlarda olmalı ..  :p  

Yorum bağlantısı

Çok ciddi bir şey olmadığı müddetçe karşıyım trafikte kavgaya,Ama birkaç ciddi mevzum olmuştur karakolda biten.

Yorum bağlantısı
Nuri Tanır

ben videodaki olayın aynısını yaşadım :) Rahmetli babam ile efendi efendi 2.köprü yolunda 80-90 ile benim emektar reno 12 ile gidiyoruz, yıl sanırım 1997-8 falan, arkadaki kamyon nasıl taciz ediyor bizi, neyse ben sinyal verip adama yol verdim, bir sağ şeride geçtim, adam yanımıza geldi, camı açtı demediğini bırakmıyor, rahmetli babam çekti 14 lüyü, o baba yiğit ve koca kamyon bir anda iç dikiz aynasında geride kalan ufacık bir nokta oldu :D Bu arada Rahmetli Polis'ti :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Coluk cocugumuz icin sakin olmakta fayda var, bir anlik sinirle hayatimizi karartmaya gerek yok.

Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez

allah korusun keşke dememek için asla ve asla silahla oyun olmaz arkadaşlar .................

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...