İçeriğe Yönlendir

Ford C-Max Mı Toyota Verso Mu?

Misafir

Recommended Posts

Celalettin Süğürtin

Bir Ford tutkunuyum ama,  tipi, konforu, müşterisinin arkasında duran bir Toyota vizyonu beni verso demek zorunda bırakıyor. C Max kullanırken ikinci el, benimkinden daha da eski bir modelini almıştı bir arkadaş. Bir ona baktım, bir benimkine baktım, büyüksüüün diye taktir etmek zorunda kaldım o arabayı.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Beklentinize ve de marka sevginize göre değişir. Verso 7 koltuklu olduğu için tercih sebebi olabilir,ama tabi artık C-Max içinde7 koltuklu var. Bence fiyat, 2.el, servis vb. gibi kriterler göz önüne alınarak değerlendirme yapılmalı. Ben C-max derim. :) 

Yorum bağlantısı

birazdan c-maxcılar doluşur. :D soruyu yanlış yere sormuşsunuz :D işin esprisi tabi bu ama alacağınız cevap tabi ki c-max olacak. ama bi sebep isterseniz şöyle bir trafiğe çıkın ve bakın.kaç tane verso , kaç tane c-max göreceksiniz? bu kadar insanın bir bildiği vardır herhalde.ayrıca versonun dizelleri 2.0 d4d diye biliyorum.c-max da 1.6. vergi yönünden yakıt yönünden konfor yönünden yine c-max önde bence. bu düşüncelerimi de sıfır modelleri için söylüyorum.2. el alacaksanız hangi kasaları kıyaslıyorsunuz o da önemli tabi.gerçi sonucun değişeceğini de pek sanmam. :)

Yorum bağlantısı

İkisi de çok güzel araçlar. Fiyatına ve eğer kısa zamanda satmayı düşünüyorsanız ikinci eline göre karar vermelisiniz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Benim tercihim C-max olurdu, geçenlerde 2013 full donanımlısına bindim de inmek istemedim yani... :D 

Yorum bağlantısı
Murat Kavuk

Versonun 1.6 dizeli yakındı galiba. O zaman tekrar dusunulebilir. Ama bugün cmax hem donanım, hem kasa, motor ve hatta fiyatı ile versoya göre açık ara önde. Esasında bu sınıfta şu anda tek rakibi c4 picasso, lodgy yi saymazsak tabi

Yorum bağlantısı

Versonun 1.6 dizeli yakındı galiba. O zaman tekrar dusunulebilir. Ama bugün cmax hem donanım, hem kasa, motor ve hatta fiyatı ile versoya göre açık ara önde. Esasında bu sınıfta şu anda tek rakibi c4 picasso, lodgy yi saymazsak tabi

Lodgy değilde Scenic belki diyelim biz ona  :tongue: Lodgy yanından bile geçemez bence C-Max in..

Yorum bağlantısı
Murat Kavuk

Lodgy değilde Scenic belki diyelim biz ona  :tongue: Lodgy yanından bile geçemez bence C-Max in..

Aslında satış rakamları bazında söyledim. Bu sınıfın lideri şu an lody görünüyor. Onu gözardı edince cmax bir numara. :) Scenic satışları çok düştü son yıllarda.

Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş

Her iki aracın da artıları ve eksileri vardır birbirine göre. Ama C Max denildiği gibi 2.el piyasası olan araç ve tercihte ilk öncelik olmalı bence.

Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan

C-max'ın direksiyonuna oturursanız C-max dersiniz.Bana sorarsanız Verso'nun ses yalıtımı c-max'tan iyi ama tercih sebebi olacak kadar değil.Ben şimdi alacak olsam yine C-max alırdım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...