İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera Shadow-Tec Gt680W

Olgu Erhan

Recommended Posts

Olgu Erhan

Bu arada hiç gümrüğe sevk edildi yazmıyor ki göremedim ? Sevk edilsede sıkıntı yok ama genede 15-20 gün beklemeyi göze almak lazım sabırla. Ptt çok yavaş son günlerde

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Bu arada hiç gümrüğe sevk edildi yazmıyor ki göremedim ? Sevk edilsede sıkıntı yok ama genede 15-20 gün beklemeyi göze almak lazım sabırla. Ptt çok yavaş son günlerde

Ben da yazılanları okudum göremedim, nereden belli oluyor gümrüğe takıldığı diye düşünüyordum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu

Paket Trabzon'a gelmiş. Buradaki Ptt görevlisiyle telefonda konuştum. O söyledi yarın muayeneye gireceğini. Bu işlemler İstanbul'da yapılmıyor muydu?

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Valla Olcay, ilk defa senden duydum. Ayrıca yazılarda da yok gümrükle ilgili bir şey. Belki standart işleyiş böyledir. Tüm gelen paketler zaten bir tür muayeneden geçiyordur. Bir sürü şey aldım/aldık hiç gümrüğe takılan olmadı.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Sonunda 3,60 tl karşılığında GS6000'e kavuştum.

Geçmiş olsun Olcay. Çok şaşırdım para ödemene, 3,6 TL de olsa... :unsure2: Hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle. Araştırmak lazım.

Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu

Sağol Abi. Bunun kutusu biraz büyük diye dikkat çekmiş sanırım. Üzerine 65$ fiyatta cabası. Gümrük kontrolüne girdiği için ücret çıkmış. Mini 0801 de sıkıntı çıkmamıştı.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Sağol Abi. Bunun kutusu biraz büyük diye dikkat çekmiş sanırım. Üzerine 65$ fiyatta cabası. Gümrük kontrolüne girdiği için ücret çıkmış. Mini 0801 de sıkıntı çıkmamıştı.

Ben iki arkadaşa iki ayrı kamerayı aynı anda sipariş verdim (GT680 değil). İkisi aynı anda gelirse n'olcak şimdi? Bende torbaya eklendi diye görünüyor:

1.
Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
09/02/2014 08:59:54
2.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
09/02/2014 11:58:06
Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu

İlk aldığım mini 0801 İST UPİM'de 2 ya da 3 gün durduktan sonra direk Trabzon'a gelmişti. GS6000 ise 20.01'den 03.02'ye kadar UPİM'de durdu. Sonra UKİM'e sevkedildi. Oradan Trabzon'a gelmiş. Dediğim gibi mini 0801'in kutusu, GS6000'nin yarısı kadar. Birde miniye 15 $, gs6000'e 65 $ fiyat yazılmış. Belki bunun etkisi olabilir.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bizimkisi Eskişehir torbasına eklenmiş 3-4 güne gelir herhalde :)

SN İŞLEM / YER
BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
1.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
11/02/2014 21:28:12
2.
Torbaya Eklendi - ESKİŞEHİR(ESKİŞEHİR P.İ.M)
13/02/2014 07:10:45

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Yok artık, inanmam!

Ben şahitim. Beraber taktık :) Test yaptık çok başarılı bulduk.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Ben şahitim. Beraber taktık :) Test yaptık çok başarılı bulduk.

Abi daha dün İstanbul'daydı ?

Takip No isterim :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

Yok artık, inanmam!

Valla bak. :p Şu anda yutuba yüklüyorum bi tane vidoo. FLV yaptım, kalite düştü ama geldiğini göstermek ve gece çekimi örneklemesi açısından iyi olacaktır. ;) Aşağıya atacam bağlantısını. Bacanakgile kamerayı mıncıklamaya giderken yolda gördüğümüz kazayı atıyorum. Daha kameranın ayarları bile yapılmamıştı. Taktık, yola çıktık yani.

Ahan da.

Fotoyu koysana bacanak.

Gerek kalmadı bacanaam, yüklendi fidoo. ;)

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Valla bak. :p Şu anda yutuba yüklüyorum bi tane vidoo. FLV yaptım, kalite düştü ama geldiğini göstermek ve gece çekimi örneklemesi açısından iyi olacaktır. ;) Aşağıya atacam bağlantısını. Bacanakgile kamerayı mıncıklamaya giderken yolda gördüğümüz kazayı atıyorum. Daha kameranın ayarları bile yapılmamıştı. Taktık, yola çıktık yani.

Ahan da.

Gerek kalmadı bacanaam, yüklendi fidoo. ;)

Fotoyu koysana bacanak.

Benimkide geldi, bir de PTT 'ye laf söylüyorsunuz ayıp abi ya, adamlar 2 günde İstanbul'dan Eskişehir'e getirdi daha ne istiyonuz :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

abi sizinkiler geldi ama benim kargodan halen haber yok :(

Yurtiçine düşmüşse 1-2 güne gelir.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Fotoyu koysana bacanak.

Ya ben telefonda resmi görünce şimdi uyandım bacanak, sen karşılaştırma resmi diyordun sanırım. Salak ben! :crazy: Godum aşaaya:

20140213_215153.jpg

Soldaki GS1000, sağdaki GT680W canlarım. Görüntüyü araç aynı yerde iken durdurdu bacanaam. ;) Görüş açısı olsun, gece çekim kalitesi olsun çok iyi. Bir de önceki kamera gece çekimlerinde yavaşlıyordu. Bunda öyle bir şey yok. Bir de bu kameradaki çip (Novatek) GS1000'in taklitlerinde kullanılan ucuzluk çip ha. :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Ya ben telefonda resmi görünce şimdi uyandım bacanak, sen karşılaştırma resmi diyordun sanırım. Salak ben! :crazy: Godum aşaaya:

İyice bunadın sen :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...