Lokman Ceritlioğlu 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 aliexpres linki yokmu arkadaşlar, bide herkes menunmu? malum 3. kamera denemem olacak, yeter artık bu tamam diyebileceğim bir kameramıdır? Yorum bağlantısı
Emin Önal 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 aliexpres linki yokmu arkadaşlar, bide herkes menunmu? malum 3. kamera denemem olacak, yeter artık bu tamam diyebileceğim bir kameramıdır? Bi tutturamadin abi 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 aliexpres linki yokmu arkadaşlar, bide herkes menunmu? malum 3. kamera denemem olacak, yeter artık bu tamam diyebileceğim bir kameramıdır? KEsinlikle abi. Al, pişman olmazsın. Aliexpressi boş ver. Foxoffer iyidir bu kamerada. İki seçeneğin var; ya üzerinde yazılar olanı alacaksın, http://www.foxoffer.com/shadow-gt680w-full-hd-1080p-car-dash-camcorder-black-p-651.html#.UwOyQRwQ-70 ya da kapkara olandan (benimkinden) alacaksın, http://www.foxoffer.com/shadow-gt680w-full-hd-1080p-car-dash-camcorder-p-592.html#.UwOyORwQ-70 Özellikleri ve fiyatları aynı. Yalnız alırken GPS antenini seçmeyi unutma. Hadi hayırlı olsun. 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 Al abi al, parasını hakeden kamera. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 2,5 TL vererek kamerayı teslim aldık. sevgili abilerime sormak istediğim bir kaç husus var. kameranın gece ve gündüz için en iyi ayarları nedir ?, seyir esnasında sıkışan trafik nedeniyle durduğum zaman kayıt da duruyor, bunu nasıl kapatabilirim ? dakikası dolana kadar kayıt yapması mümkün mü ? kamera kayıttayken sürekli ekranı açık durmak zorunda mı ? evin önüne park ettik, kameranın ekranı uyku moduna geçip, bir hareket esnasında çekime başlama gibi bir özelliği var mı ? yani gece kameranın ekranı karanlık olsun ama bir hareket gördüğünde çalışsın kayda başlasın çok dertliymişim arkadaş Anlamıyorum nasıl para verip alıyorsunuz. Ben şu ana kadar fazladan 5 kuruş vermedim. Ben görüntü ayarlarını oynamadım. Şimdilik memnunum. Gerekirse oynama yaparım ama şimdiye kadar gerekmedi. Durunca kayıt durmaz. Onu anlamadım. Kart dolana kadar kayıt mümkün. Ayarlarındaki kayıt süresini (3, 5, 10 dakika olan yer) OFF yapacaksın o kadar. Ekranın açık durmaması demek ekran koruyucu sanırım. Kayıra etkisi yoktur, kayıt devam eder. Kontağa bağlamadan takarsan sürekli çalışır. Hareket algılayıcıyı açarsan istediğin gibi gece gündüz hareket algıladığında kayda başlar. Bu arada ekran koruyucu devrede ise ekran karanlık olur. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Mustafa, sd karta tek dosyamı atıyor ikimi? 2 dosya atıyorsa bu proğramı bul indir dene. RegistratorViewer http://www.registratorviewer.com/index_en.html 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Çok basit abi. Bak böyle Böyle bir belgeyi ilk defa görüyorum. Allahallah... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 İşlem tamamdır desene. ben gs9000 de bunu kullanıyordum. Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 abi ekran koruyucu olayını çözdüm, ayarı yaptım lakin kaydın durması olayını düzeltemedim, şimdi yolda gidiyoruz, kayıt yapılıyor, pat ışıkta durduk, 3-5 saniye kayıt devam ediyor sonra duruyor, ben durmasın devam etsin istiyorum Kaydın durması tuhaf. Kayıt, besleme kesilirse durur. Senin araç trafikte durunca kontağı mı kapatıyor? Başka türlü kayıt durmaz. İlk defa duydum bunu da. abi tek dosya atıyor, önerdiğin programı indirdim onunla görebiliyorum, çok güzel bir şey bu, teşekkürler abi Foxoffer sitesinde başka programlar da var. Gir, indir, istediğini kullan. Farklı özellikte programlar var. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 KAmerayla beraber buraya gelip bana göstermeden inanmam Mustafa. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 abi hareket durduğu için kaydı da durduruyor, harekete geçer geçmez başlıyor. ışık hızıyla üstümüze gelen bi araç olsa kayıt yapmaz, yetişemez bu çançinçonMotion detection özelliğini kapat. Bende de öyleydi kapattım Eğer arabada değilken çalışsın istiyorsan, kontağa bağlı olmayan güç alıp kamerada motion detection özelliğini açıp, açık bırakacaksın Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 peki furkan abi, dediğin gibi Motion detection kapattık ve kamera 3 dk'lık çekime ayarlı, kayıta başladı 3 dk doldu, araç hareket halindeyken Motion detection kapalı olmasına rağmen kayıta devam edecek mi ? Evet bende o şekilde kaydediyor, kontağı kapattıktan 15sn sonra kayıt duruyor. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 sağol abi çok şişirdim kafanızı . Ne demek ya, kayıtları izlemekte çok keyifli oluyor değil mi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 Siparişi geçtim. Logosuz olandan, seni dinledim hocam. Üye olurken Türkçe karekter kullanmıştım, satın aldıktan sonra düzelttim ama eski olan görünüyor. insallah sorun olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 Bende logolu olandan bir tane sipariş verdim. Arkadaş için. Benimkinden iyi olursa ona vermem Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 Arkadaşa aldığım iki kamera birlikte geldi. 5 kuruş ödemedim. http://www.aliexpress.com/snapshot/316300784.html Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 Abi seni tanıyorlar. Biz daha çömeziz. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 21 Şubat 2014 Yazar Paylaş 21 Şubat 2014 Siparişi geçtim. Logosuz olandan, seni dinledim hocam. Üye olurken Türkçe karekter kullanmıştım, satın aldıktan sonra düzelttim ama eski olan görünüyor. insallah sorun olmaz. Lokman abi en sonunda doğru birşeyler sipariş geçtin ya sonunda valla süper çok sevindim Bende logolu olandan bir tane sipariş verdim. Arkadaş için. Benimkinden iyi olursa ona vermem Olcay bey dedim ama ben yurtdışı alışverişi hastalık yapar diye kopamazsın 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Bizimki de Türkiyeye gelip geri gitmiş heralde Şimdi yolda iki haftaya gelir inşlh Emeğini-vaktini esirgemeyen güzel abime teşekkürler.. (adı bende saklı) 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Abiler özellikle Murat Abi arkadasla arac incelemeleri yapiyoruz. Bunun icin en az 2 adet orta kalite kamera gerek. Ne alalim? Arkadas 60 tlliklerden almisti siparisi iptal geçtim. Acil biraz abi. Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Bu kameraya özel PC oynatıcı programı: https://docs.google.com/file/d/0BzimaSPeVAGpWm9vZ3FUQTBZaFU/edit?usp=sharing Dashcamtalk'ta vitasonline adlı kişi programın yapımcısına GPS bilgisinin doğru görünmediğini söyleyince programcı yukarıdaki dosyayı göndermiş. Şurada bunu söylüyor. Sıkıntısı olan varsa çözer diye düşündüm. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Bu kameraya özel PC oynatıcı programı: https://docs.google.com/file/d/0BzimaSPeVAGpWm9vZ3FUQTBZaFU/edit?usp=sharing Dashcamtalk'ta vitasonline adlı kişi programın yapımcısına GPS bilgisinin doğru görünmediğini söyleyince programcı yukarıdaki dosyayı göndermiş. Şurada bunu söylüyor. Sıkıntısı olan varsa çözer diye düşündüm. Abii yardım lazim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts