İçeriğe Yönlendir

Araciniza Yapistirdiginiz Etiketleri Cikarirken.

Kadir Türkeli

Recommended Posts

Kadir Türkeli

Otomobilinizin üzerine yapıştırılmış veya yapıştırdığınız daha sonra çıkarmak istediğiniz çektiğiniz yapışkan maddeleri çıkarmak için üzerine yeterince mayonez dökün, mayonez etiketin kolayca çıkmasını sağlayacaktır. ( bir kac dakika bekleyiniz)

Dipnot: Alintidir.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Yalçın
(düzenlendi)

Hocam :)) uğraşmayın  isopropil alkol  var sıkın biraz  bekleyin silin mis gibi.

Dipnot : En etkili temizleme şekli oldu sanki. :p

tarihinde Murat Yalçın tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Bugun lazim oldu :) etiket sokecektim , internette arastirdim, karsima mayonez cikti :) denedim ise yariyor camlarda.

Yorum bağlantısı

keşke baştan bilseydim gelin arabası yaptıktan sonra süslerin bantlarını çıkarmak için pasta kullanmıştık :D işe yarıyor ama :)

dipnot: bantları söktükten sonra kalan bant izleri için :D

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Arkadaşlar ne kullanılması önemli değil herkes bilgilerini paylaşmış önemli olan bu.Bilgi paylaşımında bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler. :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Hocam :)) uğraşmayın  isopropil alkol  var sıkın biraz  bekleyin silin mis gibi.

Dipnot : En etkili temizleme şekli oldu sanki. :p

İsopropil alkol her bakkalda var demi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Guzel
(düzenlendi)

Selam  yapıstırdıgınız etiket  üzerine wd40 sıkıp biraz bekleyin cok rahat silinecektir 

tarihinde Mahmut Guzel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Bant izleri için margarin kullanılıyor. :)

margarini asfalt (zift) izleri içinde kullananlar varmış. denemedim hiç

Yorum bağlantısı
Murat Yalçın

İsopropil alkol her bakkalda var demi 

Ararsanız bulursunuz , alkolun adresi  bakkal  değil eczanedir en az bakkalar  kadar yaygın olduğunu düşünüyorum  ?

Yorum bağlantısı
Onur Solmaz

Çok yavaş çekince iz kalmıyor aslında

Dipnot:Silgiyle silmek de işe yarıyor :)

Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

keşke baştan bilseydim gelin arabası yaptıktan sonra süslerin bantlarını çıkarmak için pasta kullanmıştık :D işe yarıyor ama :)

dipnot: bantları söktükten sonra kalan bant izleri için :D

haftaya benim araçta gelin arabası olacak ne gibi bant izleri oluyor

Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Pratik cozum mayonez :) hemen, hemen her evde mevcut, ilk etapta alkola ve wd40'a ulasilamadigi takdirde tabi.

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

margarini asfalt (zift) izleri içinde kullananlar varmış. denemedim hiç

Bizzat tarafımdan doğruluğu test edilmiştir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler

Bizzat tarafımdan doğruluğu test edilmiştir.

Benim aracımda da var hocam bayağı bir zift mazotla temizleyeceğim ilk fırsatta , margarin kolayca çıkartıyor mu gerçekten onu mu denesem ? 

Yorum bağlantısı

Faydalı bilgiler teşekkürler.  :bravo:

Dipnot: Hepinize teşekkür ettim.  :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Ararsanız bulursunuz , alkolun adresi  bakkal  değil eczanedir en az bakkalar  kadar yaygın olduğunu düşünüyorum  ?

alkolü boşa harcamayın. getirin rakı yapalım.kafalar güzelken etikete asılarak çıkaralım :fiuw:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Benim aracımda da var hocam bayağı bir zift mazotla temizleyeceğim ilk fırsatta , margarin kolayca çıkartıyor mu gerçekten onu mu denesem ? 

Margarinle yapabilmen için aracın önce güneşli sıcak bir havada iyice kaportasının ısınması lazım.Daha sonra ziftli yerlere margarin sürüp 30 dk beklediğinde ziftin aktığını göreceksiniz.Sonrada güzel bir deterjanlı yıkama mis gibi  :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler

Margarinle yapabilmen için aracın önce güneşli sıcak bir havada iyice kaportasının ısınması lazım.Daha sonra ziftli yerlere margarin sürüp 30 dk beklediğinde ziftin aktığını göreceksiniz.Sonrada güzel bir deterjanlı yıkama mis gibi  :biggrin:

Hocam mazota talim o zaman :)  Aralıkta nerdee güneşli sıcak hava :)

Yorum bağlantısı
Alirıza Yaman

antalya bugün yanıyordu of piştik vallaha.

Muş'ta öyleydi şuan dışarıda 22 derece sıcaklık var şortu giydim sıfır kol tişörtümüde bir bunaldım bir bunaldım ki sorma :)

Not: Hava sıcaklığı 22 derece ama sıfırın altında :)

Yorum bağlantısı

zift için ben mazot kullandım çamurluklara, çok rahat çıkdı, bakdım baya güzel temizliyor komple sünger kullanarak arabayı mazotla bir güzel sildim, arkasından bol köpüklü banyo, pasta cila yaptıgımda bile bu kadar güzel olmamıştı, tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

zift için ben mazot kullandım çamurluklara, çok rahat çıkdı, bakdım baya güzel temizliyor komple sünger kullanarak arabayı mazotla bir güzel sildim, arkasından bol köpüklü banyo, pasta cila yaptıgımda bile bu kadar güzel olmamıştı, tavsiye ederim.

Bu uygulamayi kucuklugumde babamdan ogrenmistik :) 2 ayda bir mazotla araci komple siler ardindan yikardik, hey gidi gunler hey, keske hep kucuk kalsaydik , yuregimiz aciyacagina dizlerimiz acisaydi.

Yorum bağlantısı

haftaya benim araçta gelin arabası olacak ne gibi bant izleri oluyor

benim aracımın tamponlarında bant izleri kalmıştı izmir sıcağından bantlar aracın üzerinde erimişti resmen :D kaportada sorun yoktu ama.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...