İçeriğe Yönlendir

Ön Tampon Altı Lip

Hakan Türkoğlu

Recommended Posts

Hakan Türkoğlu

arkadaşlar focus titanium aracımın ön tampon altına lip taktırmak istiyorum istanbulda bunu (montaj dahil) satan yer biliyormusunuz bugün bir focusta gördüm çok hoş duruyor birde montajını yapıştırarakmı yapıyorlar yoksa vida ilemi vida ile yapılan montajda sıkıntı olurmu tavsiye edermisiniz acaba

bu linkteki arkadaşımızın aracının ön tampon altında var hoş duruyor

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/249223-2011-focus-25-taksi/

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sonradan yapılan bu tip montajlarda vidalamadan uzun ömür beklemek mümkün değildir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

ben dün taktım akıllı vida ile 

iqhp.jpg

Kendinizmi taktınız görüntü hiç hoş degil ön kabarık duruyor

Yorum bağlantısı
onurdursun

internetten aldım benimkinde montaj kolaydı çünkü alltaki siyah parça çıkıyor, ama 2.5 kasada tampon bütün olduğu için lifte almak lazım

Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

internetten aldım benimkinde montaj kolaydı çünkü alltaki siyah parça çıkıyor, ama 2.5 kasada tampon bütün olduğu için lifte almak lazım

aldığınız adresin linkini verebilirmisiniz

Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

Onur bey, geçenlerde tuningçiye gidip denettim şu liplerden bende taktım hemen söktüm F2 lerde bi acayip duruyor. Nası derler kar küreme aracı gibi :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
onurdursun

Onur bey, geçenlerde tuningçiye gidip denettim şu liplerden bende taktım hemen söktüm F2 lerde bi acayip duruyor. Nası derler kar küreme aracı gibi :biggrin:

:D doğrudur taponda kendi lipi var zaten üzerine takınca abartı oluyor, bende cc tamponu var nisan ayında falan takıcam o zamana kadar eğlence maksadı ile taktım ama gözüme çok kötü gelmedi değişik oldu :D

Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

Buyrun kendi aracım; vidalanarak tutturuldu kaç kere sürtmeme rağmen tık yok daha,çok memnunum. Burda bi aksesuarcıda montaj dahil 50 yada 60 lira vermiştim yanlış hatırlamıyorsam.

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Benim araçta orjinal renault fluence lipi var lastiklerden daha iyi durduğu kesin ;)

20120820190049.jpg

Yorum bağlantısı
onurdursun
(düzenlendi)

olsunda lastik olsun, lipsiz hiçbirşeye benzemiyor lipi taktıktan sonra arabanın basık olduğunu anladım

tarihinde onurdursun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

Benim en beğendiğim lipler Cupra ve Fluence lipleri.Cupra kısa ama çok güzel duruyor...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...