İçeriğe Yönlendir

Telefon Tutucu

Uğur Çınar

Recommended Posts

Aslında güzel duruyor ama ne kadar kaliteli olursa olsun çok pahalı. C-Max için normal tutucular iş görmüyor. Cam, konsola çok uzak, ve ne telefon nede navigasyon ekranı tutucuda iken görünmüyor net şekilde..

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Çok beğendim ama çok pahalı :(

aynen rakam pahalı ama ğrğn çok güzel ayarlama derdin yko

Yorum bağlantısı
Burak Çamak

Büyük telefonlara olmuyor bunlar.

Benim yazdığımı söylüyorsanız, incelemede 10inch tableti de taşıyordu.

Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI
(düzenlendi)

Geçenlerde okulun önünde beklerken micra'nın tekinde adam ön cama vakumlu sabunluk takmış acaba oraya ne monte ediyor  :rolleyes:

EE_2960817.jpg

tarihinde KaanDemirAKARI tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Benim yazdığımı söylüyorsanız, incelemede 10inch tableti de taşıyordu.

Hepsi icin oyle dusunuyorum. Tablet yukari dogru duruyor farkettiyseniz. Oynar baslikli olanlar zor gibi. Yada cama degil de konsol uzerinde duruyorsa belki.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Güzel cihaz. 59 € fiyat değmez. Ben Note 1 için Orjinal Samsung tutucuyu 45 TL'ye almıştım. Hala da kullanıyorum. :)

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Aslında güzel duruyor ama ne kadar kaliteli olursa olsun çok pahalı. C-Max için normal tutucular iş görmüyor. Cam, konsola çok uzak, ve ne telefon nede navigasyon ekranı tutucuda iken görünmüyor net şekilde..

Kerem , sana benim aldığımdan alıp geitirim :D bende senin dediğin sebebten dert yanıyordum, uzun uclu sağlam bi tutucu buldum 25 tl ye cok güzel. Bi ara geldiğimde bakarsın beğenirsen alırız sanada ;)

5-10 tl lik ürün elbette pek ağım şahım kalitede olmaz, ama yapanda iyi yapıyor , almadan önce test edip alınabilir,.şahsen okadar para vermem+ bu gösterdikleri ürün cok kısa(cam için), ben vitesmi atıcam , telefonamı uzanıcam :D

Şu mantık vardır bide , Ben yaptığım ürünü satmak için piyasadaki ürünleri kötülerim, diğer firmada aynı taktiği kullanır.  

Yorum bağlantısı

Kerem , sana benim aldığımdan alıp geitirim :D bende senin dediğin sebebten dert yanıyordum, uzun uclu sağlam bi tutucu buldum 25 tl ye cok güzel. Bi ara geldiğimde bakarsın beğenirsen alırız sanada ;)

5-10 tl lik ürün elbette pek ağım şahım kalitede olmaz, ama yapanda iyi yapıyor , almadan önce test edip alınabilir,.şahsen okadar para vermem+ bu gösterdikleri ürün cok kısa(cam için), ben vitesmi atıcam , telefonamı uzanıcam :D

Şu mantık vardır bide , Ben yaptığım ürünü satmak için piyasadaki ürünleri kötülerim, diğer firmada aynı taktiği kullanır.  

Bildiğimiz iyi oldu. Yarın öbür gün senden birşey almak istersek aklımızda bulunsun.. Şu Tv sehpası ne oldu :fiuw:  :D  :D

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bildiğimiz iyi oldu. Yarın öbür gün senden birşey almak istersek aklımızda bulunsun.. Şu Tv sehpası ne oldu :fiuw:  :D  :D

Beklemede :D

Yorum bağlantısı

Ben aşağıda tanıtılan ürünü aldım ve kullanıyorum, gittigidiyorda 12-15TL arasında bulunabiliyor, tavsiye ederim.

http://www.donanimhaber.com/otomobil-teknolojileri/haberleri/3DCool-Evrensel-Arac-Tutacagi-video-inceleme.htm

burada tanıtılan üründen almıştım dün,bugün elime ulaştu sanal pazardan 13.90 TL kargo dahil. Çok kullanışlı gerçekten anlatılan kadar var. Note II kullanıyorum ve sapasağlam tutuyor.  :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...