Uğur Çınar 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 http://www.teknoseyir.com/104625/mountr-telefon-tutucu-incelemesi/ da demin seyrettim baya güzel bi ürün şu anlık rakam çok ama kalite ürüne benziyor piyasadilerden çok farklı şu an satışı varmı bilmemekteyim daimi araç kullanan arkadaş lar için güzel ürün Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 http://www.teknoseyir.com/104625/mountr-telefon-tutucu-incelemesi/ da demin seyrettim baya güzel bi ürün şu anlık rakam çok ama kalite ürüne benziyor piyasadilerden çok farklı şu an satışı varmı bilmemekteyim daimi araç kullanan arkadaş lar için güzel ürün Çok beğendim ama çok pahalı Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Aslında güzel duruyor ama ne kadar kaliteli olursa olsun çok pahalı. C-Max için normal tutucular iş görmüyor. Cam, konsola çok uzak, ve ne telefon nede navigasyon ekranı tutucuda iken görünmüyor net şekilde.. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 24 Aralık 2013 Yazar Paylaş 24 Aralık 2013 Çok beğendim ama çok pahalı aynen rakam pahalı ama ğrğn çok güzel ayarlama derdin yko Yorum bağlantısı
Burak Çamak 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Ben aşağıda tanıtılan ürünü aldım ve kullanıyorum, gittigidiyorda 12-15TL arasında bulunabiliyor, tavsiye ederim. http://www.donanimhaber.com/otomobil-teknolojileri/haberleri/3DCool-Evrensel-Arac-Tutacagi-video-inceleme.htm 2 Yorum bağlantısı
Burak Çamak 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Büyük telefonlara olmuyor bunlar. Benim yazdığımı söylüyorsanız, incelemede 10inch tableti de taşıyordu. Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 (düzenlendi) Geçenlerde okulun önünde beklerken micra'nın tekinde adam ön cama vakumlu sabunluk takmış acaba oraya ne monte ediyor 24 Aralık 2013 tarihinde KaanDemirAKARI tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Mantık çok güzel, ancak çok pahalı. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Benim yazdığımı söylüyorsanız, incelemede 10inch tableti de taşıyordu. Hepsi icin oyle dusunuyorum. Tablet yukari dogru duruyor farkettiyseniz. Oynar baslikli olanlar zor gibi. Yada cama degil de konsol uzerinde duruyorsa belki. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Güzel cihaz. 59 € fiyat değmez. Ben Note 1 için Orjinal Samsung tutucuyu 45 TL'ye almıştım. Hala da kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Safak Acar 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Aslında güzel duruyor ama ne kadar kaliteli olursa olsun çok pahalı. C-Max için normal tutucular iş görmüyor. Cam, konsola çok uzak, ve ne telefon nede navigasyon ekranı tutucuda iken görünmüyor net şekilde.. Kerem , sana benim aldığımdan alıp geitirim bende senin dediğin sebebten dert yanıyordum, uzun uclu sağlam bi tutucu buldum 25 tl ye cok güzel. Bi ara geldiğimde bakarsın beğenirsen alırız sanada ___________________ 5-10 tl lik ürün elbette pek ağım şahım kalitede olmaz, ama yapanda iyi yapıyor , almadan önce test edip alınabilir,.şahsen okadar para vermem+ bu gösterdikleri ürün cok kısa(cam için), ben vitesmi atıcam , telefonamı uzanıcam Şu mantık vardır bide , Ben yaptığım ürünü satmak için piyasadaki ürünleri kötülerim, diğer firmada aynı taktiği kullanır. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Kerem , sana benim aldığımdan alıp geitirim bende senin dediğin sebebten dert yanıyordum, uzun uclu sağlam bi tutucu buldum 25 tl ye cok güzel. Bi ara geldiğimde bakarsın beğenirsen alırız sanada ___________________ 5-10 tl lik ürün elbette pek ağım şahım kalitede olmaz, ama yapanda iyi yapıyor , almadan önce test edip alınabilir,.şahsen okadar para vermem+ bu gösterdikleri ürün cok kısa(cam için), ben vitesmi atıcam , telefonamı uzanıcam Şu mantık vardır bide , Ben yaptığım ürünü satmak için piyasadaki ürünleri kötülerim, diğer firmada aynı taktiği kullanır. Bildiğimiz iyi oldu. Yarın öbür gün senden birşey almak istersek aklımızda bulunsun.. Şu Tv sehpası ne oldu Yorum bağlantısı
Safak Acar 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Bildiğimiz iyi oldu. Yarın öbür gün senden birşey almak istersek aklımızda bulunsun.. Şu Tv sehpası ne oldu Beklemede Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Ben aşağıda tanıtılan ürünü aldım ve kullanıyorum, gittigidiyorda 12-15TL arasında bulunabiliyor, tavsiye ederim. http://www.donanimhaber.com/otomobil-teknolojileri/haberleri/3DCool-Evrensel-Arac-Tutacagi-video-inceleme.htm burada tanıtılan üründen almıştım dün,bugün elime ulaştu sanal pazardan 13.90 TL kargo dahil. Çok kullanışlı gerçekten anlatılan kadar var. Note II kullanıyorum ve sapasağlam tutuyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts