İçeriğe Yönlendir

Fiesta Mk5 Air İntake Uygulaması (Hava Fitresi)

Mert Çakar

Recommended Posts

Aydın Akdeniz

mert fiestayla bayaa haşır neşirsin . bende almak istiyorum bu modelinden hangisini alayım ? performans yakıt nasıl ?

Yorum bağlantısı
Misafir

Kasa olarak 2000-2001 Ghia + ABS olan. Motor olarak 1,25 (75 hp) Zetec tavsiyemdir. Yakıtta çok karlıdır. Çoğu 1.6 aracıda egsozundan çıkarır.

1,4 motor olanlarda var. (90 hp) Donanım olarak full bulmakta zorlanabilirsin.. Sayıları az.

Yorum bağlantısı
Mert Çakar

Eline sağlık Mert, güzel çalışma..

OMP'yi herkes bilmez ;) Ne bu diye soran oluyordur

göksel abi olmaz mı ya soran benim senelerdir vazgeçemedigim 2 markadan biridir omp :) vites topuzu ve pedalları hep omp kullanırım :) herkesi bilmediği kaliteli ürünler her zaman cazip gelmiştir :) teşekkürler abi sagol :)

mert fiestayla bayaa haşır neşirsin . bende almak istiyorum bu modelinden hangisini alayım ? performans yakıt nasıl ?

ben aracımdan cok memnunum gercekten tüm masraflarımı yaptım tam ekmeğinin yeniceği bir zaman kesinlikle tavsiye ederim 1.4 olarak yakıt nasıl dersen  gayet makul bence gidişine oranla. yani bir çok araba ile denedim 1.6 kategorisinde 2012 civic 2010 focus 2009 c-max 1.6 mondeo peugeot 307 206 xs megane 1 ve megane2 sedan megane 2 hackback denedim hususi olarak hatta 3.18 ile hatta yeni kasa 2009 model 3.16 ile denedim sonuc hepsindede agaz acık bırakıcak cinstendi şaşılcak bi araba yani :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...