Tamer ÖZEN 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 2009 model Focus Titanium sahibiyim arkadaşlar.asfalt sesini azaltacak lastik markası için hangi markayı önerirsiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Nokian bu konuda iddialıdır..Ben kış lastiklerini kullanıyorum . İlk defa deniyorum . 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Ben kış lastiklerini kullanıyorum . İlk defa deniyorum . Kış lastiği zaten şüphesiz çok iyidir,finlandiya gibi karın yerden kalkmadığı bir ülkede ihtiyaçlar doğrultusunda yapıldığını dikkate alırsak.. Yaz lastiği de sessizlik konusunda iyidir. Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Kış lastiği zaten şüphesiz çok iyidir,finlandiya gibi karın yerden kalkmadığı bir ülkede ihtiyaçlar doğrultusunda yapıldığını dikkate alırsak.. Yaz lastiği de sessizlik konusunda iyidir. lastikci arkadasta öyle demişti . Birde mecburiyetten almış nokian ları . Kış lastiği sıkıntısı varmış . Yorum bağlantısı
Sezer Yıldırım 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 toyo nun yeni bir lastiğini duymuştum hatta satan arkadaşım olur sıfır sessiz lastik demişti. ben aracımda starmax novaro kullanıyorum memnunum Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Biraz abartılı olmuş sanki sıfır ses . Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Ben Petlas kullanıyorum şu an rahatsız edici bir ses yok. Çünkü bir önceki kullandığım lastikler bridgestone ve lassa olduğu için onlara göre sessiz bir lastik.. Başka bir marka kullanmadığım için bilmiyorum.. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 (düzenlendi) Nokian line serisi şu an oldukça iyi. Goodyear effience PERFORMANCE 3 ay oldu takalı yolda oldukça sessiz bir lastik. Bir önceki lastiğim yokohama c drive1 idi çok çok memnundum c drive2 için yorum yapamıyorum kullanmadım çünkü. Şu anda Avrupadaki testlerdeki en sessiz olanı benim kullandığım seri ve Türkiyede bulabileceğiniz performance yazan modelidir. Ama lastiğin foyası ve iyimi kötümü olduğu 10-15,000 km sonra ortaya çıkar bana göre. İlk takıldığı anda dünyanın en kötü lastiği bile sökülen eski lastikten daha hoş gelir insana... 24 Aralık 2013 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Turgut Ünal 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 michelin lastilkeride sessiz diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Ben rahatsız olmuyorum aksine benim için iyi oluyor asfaltın durumunu analiz edebiliyorum. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Focuslar da davlumbaz aralığı ince dolayısı ile ses alır. Hele ki kış lastiği zaten ses yapar. Yumuşak lastikler de ses azdır. Michelin gibi. Yorum bağlantısı
Sezer Yıldırım 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 http://www.toyoabdulkadirozcan.com/page.php?ID=44# inceleyin yumşak olsun yerli olsun dersen starmax novaro petlas ımperıum tavsiye ederim son iki aracımda starmax kullandım çok memnun kaldım Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 yerli malı? Conti satın almış. http://www.gislaved-tires.com/generator/www/com/en/gislaved/automobile/general/home/index_en.html Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Hankook oldukça sessiz ve iyi bir lastik. Çok memnunuz biz. Eski araçlardada kullanırdık. Yorum bağlantısı
Ali Eren 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Bu konuyu ben de takip edeceğim. Çünkü yaza doğru 4 lastik ihtiyacım var. Şu an üstünde michelin energy saver var. Yol sesinden yana bir sıkıntım yok ama yanakları çok çabuk yaralanıyor diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Bu konuyu ben de takip edeceğim. Çünkü yaza doğru 4 lastik ihtiyacım var. Şu an üstünde michelin energy saver var. Yol sesinden yana bir sıkıntım yok ama yanakları çok çabuk yaralanıyor diye düşünüyorum. düzgün yolda en çok dayanan lastiktir ama kötü yolda dökülüyor. 1 Yorum bağlantısı
Sezer Yıldırım 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 sebebi ise mıchelin avrupa standartlarına göre üretilmiş lastik nerde bizde o yollar gerisini siz düşünün Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Şu aralar bende lastik bakıyorum...Listem şöyle...brıdgestone T 0001 .goodyear efficientgrip ,ve en son ve çok hızlı listeme giren pirelli P1 ...özellikle pirelli p 1 her iki katogoride de B B almış...T 0001 225 lira. goodyaer 235 lira. pirelli 180 lira... Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Bu konuyu ben de takip edeceğim. Çünkü yaza doğru 4 lastik ihtiyacım var. Şu an üstünde michelin energy saver var. Yol sesinden yana bir sıkıntım yok ama yanakları çok çabuk yaralanıyor diye düşünüyorum. Michelin ama energy saver değil, primacy, 3 sezondur kullanıyorum, performansında bir düşme görmedim. Çok dayanıklı değil, nazik, sessiz ve yumuşak bir lastik. Yani konfora önem verilmiş. Kış lastiğim ise ,Goodyear UG8, iki sezondur kullanıyorum çok memnunum. Bunlar için de aynı şeyleri söyleyebiliyorum. Sessiz, yumuşak ve konforlu. Yorum bağlantısı
Emre Yaşar 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 2009 model Focus Titanium sahibiyim arkadaşlar.asfalt sesini azaltacak lastik markası için hangi markayı önerirsiniz. Nokian bu konuda iddialıdır.. arkadaşım nokian dünyanın en sessiz lastiklerini üreten bi markadır. bu lastikten daha önce kullandım ve michelen bristone dahil hepsinden daha kaliteli ve sessiz. öyleki motor sesini daha çok duyduğun için, acaba araçta arıza mı var, diyorsun... yumuşaklığı ve dayanıklılığıda çok iyi. parasını sonuna kadar hak eder... yerli soruyorsanda, geçen sene mondeo mk3 aldığımda altında petlas imperium vardı. acaba demiştim ancak oldukça kaliteli bulduğumu söyleyebilirim. ıslak ve kuru zeminde gerçekten çok iyi tutunuyor... yüksek hızlardada 160+ gayet başarılı. bundan sonrası içinde kesinlikle alırım. hem yerli hemde oldukça güzell. önceden burada olmadığı için ist.dan nokian getirttiriyordum ancak artık getirtmem. petlas benim güvenimi kazandı.. fiyatta nokian ve diğer kalite markalara göre oldukça uygun.. 4 lastikte ortalama 250-400 tl. fark ediyor. karar senin... Yorum bağlantısı
Safak Acar 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 michelin lastilkeride sessiz diye biliyorum. Michelinin yazlık lastikleri sessiz. Ben rahatsız olmuyorum aksine benim için iyi oluyor asfaltın durumunu analiz edebiliyorum. Güzel ayrıntı abi Focuslar da davlumbaz aralığı ince dolayısı ile ses alır. Hele ki kış lastiği zaten ses yapar. Yumuşak lastikler de ses azdır. Michelin gibi. Murat abi focus 3 şuan önlerde iki adet kışlık michelin var, arkalarda yazlık michelin var.. Önlere kışlık taktırmadan önce yol sesi gelmiyordu, şimdi hem hızlanmalarda hem yavaşlamalarda kamyon sesi gibi ses yapıyor. Uğultu tarzında, vuuuu diye Yazlık lastiklere diyecek yok ses konusunda, fakat yazında ani frende durmuyor kayıp gidiyor.. Kışın ses dışında kötü bi yanını görmedim. Çok ani frenlemelerde kayıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts