İçeriğe Yönlendir

Aracima Far Konusunda Yardimci Olurmusunuz

Alper TÜTÜNCÜ

Recommended Posts

Alper TÜTÜNCÜ

u9lx.jpg

ARKADAŞLAR ARACIM BU NASIL BİR FAR TAKIMI ALMAM GEREKIR EN İYİSİ HANGİSİ ? YARDIMLARINIZI VE YORUMLARINIZI BEKLIYORUM SAOLUN

rbz1.jpgtrmq.jpg

Yorum bağlantısı

İlki daha güzel geldi bana.

Angel şık olabilir.

Fiestada uygulanmışına bakarak daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz bence.

Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ

İlki daha güzel geldi bana.

Angel şık olabilir.

Fiestada uygulanmışına bakarak daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz bence.

her ıkı modelde var ama hangısı daha ıyı bılemedım

Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ

Erhan abime katılıyorum kesinlikle ilki. 

:) benım aklım 2.c

isinde ama ilki cok sade durmuyormu ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Forumda Oktay Toker'le tanışmamışsınız belliki. Forumda arama yapın kendisiyle iletişime geçin aracınıza en kaliteli ürünlerle ve en uygun fiyatlarla far ve ampul tavsiyesinde bulunacaktır kendisi...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Forumda Oktay Toker'le tanışmamışsınız belliki. Forumda arama yapın kendisiyle iletişime geçin aracınıza en kaliteli ürünlerle ve en uygun fiyatlarla far ve ampul tavsiyesinde bulunacaktır kendisi...

bence de. bunlarla önünüzü zor görürsünüz sadece dışarıdan bakana hoş gelir.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ

hemen bakıyorum saol :)

Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ

İkincisi, acizane tavsiyem.

bencede abi ama arastırıyorum pek tavsıye etmıyorlar benım gonlumde ondan yana .)

Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ
(düzenlendi)

İkincide gündüz farı da var sanırım. Ledli.

Evet ledli. Benim aklım da onda ama karar veremiyorum. İlki daha sade gibi.

tarihinde Ayça Şimşek tarafından düzenlendi
bütün mesajı büyük harf kullanarak yazmayalım lütfen.
Yorum bağlantısı

her ıkı modelde var ama hangısı daha ıyı bılemedım

Aslında demek istediğim; her iki farın da araca monte edilmiş fotoğraflarını bulup bu renk arabada nasıl duruyor ve hangisi sana daha çekici gelecek bakman faydalı olacaktır. Tabi aydınlatma kalitesi ayrı bir konu, ona bir yorum yapamıyorum.

Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ

Aslında demek istediğim; her iki farın da araca monte edilmiş fotoğraflarını bulup bu renk arabada nasıl duruyor ve hangisi sana daha çekici gelecek bakman faydalı olacaktır. Tabi aydınlatma kalitesi ayrı bir konu, ona bir yorum yapamıyorum.

dediğin aslında mantıklı nette aratıp bulmam lazım bu tarzda benı araca gore olanları cok saol

Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ

Ledli farın led eğimi aracın çizgisine pek uymamış gibi geldi bana;

bzfa.jpg

diğeri daha agresif gibi;

ogjj.jpg

svdf.jpg

evet benımde dıkkatımı cektı eğimde bir yanlıslık var yanı tamponun eğim kısmına denk gelse cok guzel durucak paylasımların cok guzel cok tesekkur ederım ıncelıyorum .)

Yorum bağlantısı

+1 Hatta bi-xenon bile yapabilir....

Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ

+1 Hatta bi-xenon bile yapabilir....

bi-xenon hiç arastırmadım :) nasıl bişey bı bakarım netten yorumunuz ıcın cok tesekkur ederım

Yorum bağlantısı

bi-xenon hiç arastırmadım :) nasıl bişey bı bakarım netten yorumunuz ıcın cok tesekkur ederım

Bi-xenon can'dır... :good1:

Yorum bağlantısı

Aracınızın başlığında da söylediğim gibi bu farlar sadece görüntüden ibaret. Mercek kalitesinin vasat olduğunu duydum,önünüzü görmek çok zor. oktay usta ile irtibata geçip bi-xenon far hakkında fikir alabilirsiniz. Tek mercek olacak ve uzun-kısa aynı olacak. Selektörde şimşek gibi çakarsınız. Youtube'da aydınlatma örnekleri var.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hangi farı alırsanız alın, mercek modifiyesini yaptırmanız gerekecek.

Ben olsam ilk farı alır, mercek ve led'lerini modifiye ettirirdim.

Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ

Aracınızın başlığında da söylediğim gibi bu farlar sadece görüntüden ibaret. Mercek kalitesinin vasat olduğunu duydum,önünüzü görmek çok zor. oktay usta ile irtibata geçip bi-xenon far hakkında fikir alabilirsiniz. Tek mercek olacak ve uzun-kısa aynı olacak. Selektörde şimşek gibi çakarsınız. Youtube'da aydınlatma örnekleri var.

kafam karıstı bi-xenon uygulaası nasıl oluyor hıcbır fıkrım yok :(

bi-xenon ile ilgiliresim paylasımı bulursan benı sevindirirsin

Yorum bağlantısı

kafam karıstı bi-xenon uygulaası nasıl oluyor hıcbır fıkrım yok :(

http://www.youtube.com/watch?v=ddvBEn9i4Kw

buradaki örnekteki gibi. Tek mercek olacak. Xenon far kiti olucak ampül olarak. Uzunlara geçildiğinde veya selektör yapıldığında mercek yönü değişerek uzun ya da  kısa olacak. Kaliteli bir mercek ve balast kullanıldığında çok hızlı şekilde çakar selektörler. 

Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ

http://www.youtube.com/watch?v=ddvBEn9i4Kw

buradaki örnekteki gibi. Tek mercek olacak. Xenon far kiti olucak ampül olarak. Uzunlara geçildiğinde veya selektör yapıldığında mercek yönü değişerek uzun ya da  kısa olacak. Kaliteli bir mercek ve balast kullanıldığında çok hızlı şekilde çakar selektörler. 

gercekten mukemmel tek far gıbı duruyor uzun - kısa 1 harıka pekı bu tarzda far kıtı bulabılırmıyım ?

Yorum bağlantısı

gercekten mukemmel tek far gıbı duruyor uzun - kısa 1 harıka pekı bu tarzda far kıtı bulabılırmıyım ?

hazır şekilde zor gibi biraz,yapmış olan birinin satmaya karar vermesi lazım. Benim aracımda vardı önceki sahibindeyken,Süha abi kendisi yapmıştı. Satacağı için set olarak sattı. geceucusu.com dan ayrıntılı yapım şemaları olabilir. Benim bütçe meseleleri el vermediği iiçin şuan yaza doğru araştırmaya başlayacağım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...