Alper TÜTÜNCÜ 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 ARKADAŞLAR ARACIM BU NASIL BİR FAR TAKIMI ALMAM GEREKIR EN İYİSİ HANGİSİ ? YARDIMLARINIZI VE YORUMLARINIZI BEKLIYORUM SAOLUN Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 İlki daha güzel geldi bana. Angel şık olabilir. Fiestada uygulanmışına bakarak daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz bence. Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ 25 Aralık 2013 Yazar Paylaş 25 Aralık 2013 İlki daha güzel geldi bana. Angel şık olabilir. Fiestada uygulanmışına bakarak daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz bence. her ıkı modelde var ama hangısı daha ıyı bılemedım Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ 25 Aralık 2013 Yazar Paylaş 25 Aralık 2013 Erhan abime katılıyorum kesinlikle ilki. benım aklım 2.c isinde ama ilki cok sade durmuyormu ? 1 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Forumda Oktay Toker'le tanışmamışsınız belliki. Forumda arama yapın kendisiyle iletişime geçin aracınıza en kaliteli ürünlerle ve en uygun fiyatlarla far ve ampul tavsiyesinde bulunacaktır kendisi... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Forumda Oktay Toker'le tanışmamışsınız belliki. Forumda arama yapın kendisiyle iletişime geçin aracınıza en kaliteli ürünlerle ve en uygun fiyatlarla far ve ampul tavsiyesinde bulunacaktır kendisi... bence de. bunlarla önünüzü zor görürsünüz sadece dışarıdan bakana hoş gelir. 2 Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ 25 Aralık 2013 Yazar Paylaş 25 Aralık 2013 Forumda Oktay Toker'le tanışmamışsınız belliki. Forumda arama yapın kendisiyle iletişime geçin aracınıza en kaliteli ürünlerle ve en uygun fiyatlarla far ve ampul tavsiyesinde bulunacaktır kendisi... hemen bakıyorum saol Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 İkincisi, acizane tavsiyem. Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ 25 Aralık 2013 Yazar Paylaş 25 Aralık 2013 İkincisi, acizane tavsiyem. bencede abi ama arastırıyorum pek tavsıye etmıyorlar benım gonlumde ondan yana .) Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 İkincide gündüz farı da var sanırım. Ledli. Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ 25 Aralık 2013 Yazar Paylaş 25 Aralık 2013 (düzenlendi) İkincide gündüz farı da var sanırım. Ledli. Evet ledli. Benim aklım da onda ama karar veremiyorum. İlki daha sade gibi. 25 Aralık 2013 tarihinde Ayça Şimşek tarafından düzenlendi bütün mesajı büyük harf kullanarak yazmayalım lütfen. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 her ıkı modelde var ama hangısı daha ıyı bılemedım Aslında demek istediğim; her iki farın da araca monte edilmiş fotoğraflarını bulup bu renk arabada nasıl duruyor ve hangisi sana daha çekici gelecek bakman faydalı olacaktır. Tabi aydınlatma kalitesi ayrı bir konu, ona bir yorum yapamıyorum. Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ 25 Aralık 2013 Yazar Paylaş 25 Aralık 2013 Aslında demek istediğim; her iki farın da araca monte edilmiş fotoğraflarını bulup bu renk arabada nasıl duruyor ve hangisi sana daha çekici gelecek bakman faydalı olacaktır. Tabi aydınlatma kalitesi ayrı bir konu, ona bir yorum yapamıyorum. dediğin aslında mantıklı nette aratıp bulmam lazım bu tarzda benı araca gore olanları cok saol Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Ledli farın led eğimi aracın çizgisine pek uymamış gibi geldi bana; diğeri daha agresif gibi; Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ 25 Aralık 2013 Yazar Paylaş 25 Aralık 2013 Ledli farın led eğimi aracın çizgisine pek uymamış gibi geldi bana; diğeri daha agresif gibi; evet benımde dıkkatımı cektı eğimde bir yanlıslık var yanı tamponun eğim kısmına denk gelse cok guzel durucak paylasımların cok guzel cok tesekkur ederım ıncelıyorum .) Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Forumda Oktay Toker'le tanışmamışsınız belliki. Forumda arama yapın kendisiyle iletişime geçin aracınıza en kaliteli ürünlerle ve en uygun fiyatlarla far ve ampul tavsiyesinde bulunacaktır kendisi... +1 Hatta bi-xenon bile yapabilir.... Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ 25 Aralık 2013 Yazar Paylaş 25 Aralık 2013 +1 Hatta bi-xenon bile yapabilir.... bi-xenon hiç arastırmadım nasıl bişey bı bakarım netten yorumunuz ıcın cok tesekkur ederım Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 bi-xenon hiç arastırmadım nasıl bişey bı bakarım netten yorumunuz ıcın cok tesekkur ederım Bi-xenon can'dır... Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Aracınızın başlığında da söylediğim gibi bu farlar sadece görüntüden ibaret. Mercek kalitesinin vasat olduğunu duydum,önünüzü görmek çok zor. oktay usta ile irtibata geçip bi-xenon far hakkında fikir alabilirsiniz. Tek mercek olacak ve uzun-kısa aynı olacak. Selektörde şimşek gibi çakarsınız. Youtube'da aydınlatma örnekleri var. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Hangi farı alırsanız alın, mercek modifiyesini yaptırmanız gerekecek. Ben olsam ilk farı alır, mercek ve led'lerini modifiye ettirirdim. Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ 25 Aralık 2013 Yazar Paylaş 25 Aralık 2013 Aracınızın başlığında da söylediğim gibi bu farlar sadece görüntüden ibaret. Mercek kalitesinin vasat olduğunu duydum,önünüzü görmek çok zor. oktay usta ile irtibata geçip bi-xenon far hakkında fikir alabilirsiniz. Tek mercek olacak ve uzun-kısa aynı olacak. Selektörde şimşek gibi çakarsınız. Youtube'da aydınlatma örnekleri var. kafam karıstı bi-xenon uygulaası nasıl oluyor hıcbır fıkrım yok Aracınızın başlığında da söylediğim gibi bu farlar sadece görüntüden ibaret. Mercek kalitesinin vasat olduğunu duydum,önünüzü görmek çok zor. oktay usta ile irtibata geçip bi-xenon far hakkında fikir alabilirsiniz. Tek mercek olacak ve uzun-kısa aynı olacak. Selektörde şimşek gibi çakarsınız. Youtube'da aydınlatma örnekleri var. bi-xenon ile ilgiliresim paylasımı bulursan benı sevindirirsin Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 kafam karıstı bi-xenon uygulaası nasıl oluyor hıcbır fıkrım yok http://www.youtube.com/watch?v=ddvBEn9i4Kw buradaki örnekteki gibi. Tek mercek olacak. Xenon far kiti olucak ampül olarak. Uzunlara geçildiğinde veya selektör yapıldığında mercek yönü değişerek uzun ya da kısa olacak. Kaliteli bir mercek ve balast kullanıldığında çok hızlı şekilde çakar selektörler. Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ 25 Aralık 2013 Yazar Paylaş 25 Aralık 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ddvBEn9i4Kw buradaki örnekteki gibi. Tek mercek olacak. Xenon far kiti olucak ampül olarak. Uzunlara geçildiğinde veya selektör yapıldığında mercek yönü değişerek uzun ya da kısa olacak. Kaliteli bir mercek ve balast kullanıldığında çok hızlı şekilde çakar selektörler. gercekten mukemmel tek far gıbı duruyor uzun - kısa 1 harıka pekı bu tarzda far kıtı bulabılırmıyım ? Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 gercekten mukemmel tek far gıbı duruyor uzun - kısa 1 harıka pekı bu tarzda far kıtı bulabılırmıyım ? hazır şekilde zor gibi biraz,yapmış olan birinin satmaya karar vermesi lazım. Benim aracımda vardı önceki sahibindeyken,Süha abi kendisi yapmıştı. Satacağı için set olarak sattı. geceucusu.com dan ayrıntılı yapım şemaları olabilir. Benim bütçe meseleleri el vermediği iiçin şuan yaza doğru araştırmaya başlayacağım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts