İçeriğe Yönlendir

Aracima Far Konusunda Yardimci Olurmusunuz

Alper TÜTÜNCÜ

Recommended Posts

Alper TÜTÜNCÜ

hazır şekilde zor gibi biraz,yapmış olan birinin satmaya karar vermesi lazım. Benim aracımda vardı önceki sahibindeyken,Süha abi kendisi yapmıştı. Satacağı için set olarak sattı. geceucusu.com dan ayrıntılı yapım şemaları olabilir. Benim bütçe meseleleri el vermediği iiçin şuan yaza doğru araştırmaya başlayacağım.

anladım bende bakayım hazır bulursam alıcam hemen arastıruyorum :) aklıma soktun bunu kafam dahada karıstı .)

hazır şekilde zor gibi biraz,yapmış olan birinin satmaya karar vermesi lazım. Benim aracımda vardı önceki sahibindeyken,Süha abi kendisi yapmıştı. Satacağı için set olarak sattı. geceucusu.com dan ayrıntılı yapım şemaları olabilir. Benim bütçe meseleleri el vermediği iiçin şuan yaza doğru araştırmaya başlayacağım.

simdi istanbul kadıkoyden bı arkadasla konustum kendı farlarımızı alıyor yapıyor gonderıyor fıyat 400 tl sence ? :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

anladım bende bakayım hazır bulursam alıcam hemen arastıruyorum :) aklıma soktun bunu kafam dahada karıstı .)

simdi istanbul kadıkoyden bı arkadasla konustum kendı farlarımızı alıyor yapıyor gonderıyor fıyat 400 tl sence ? :)

İlker Kemal bey mi?

İşçiliğine herkes hayranmış.

Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ

abi bi sorar mısın ya ford ka'ya da yapabiliyor mu :)

tamam dostum arıyacak benı senın ıcın sorucam .)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

abi bi sorar mısın ya ford ka'ya da yapabiliyor mu :)

Yapamayacağı araç yokmuş diyorlar.

Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ

Yapamayacağı araç yokmuş diyorlar.

sordum yapılabılır dıyorlar :) aracın far resımlerıne bakmak lazım dedı ford ka ıcın ıstersen ıletısıme gec derım

Yorum bağlantısı
Ömer Tuncay

ARKADAŞLAR ARACIM BU NASIL BİR FAR TAKIMI ALMAM GEREKIR EN İYİSİ HANGİSİ ? YARDIMLARINIZI VE YORUMLARINIZI BEKLIYORUM SAOLUN

rbz1.jpgtrmq.jpg

İlk olarak düşüncem ikinci (led gündüz farlı) olan far idi. Ancak aşağıdaki fotoğrafları görünce ilk far daha çok yakışmış bence. Hatta bende düşünmeye başladım. Fiyat araştırdınız mı?

Ledli farın led eğimi aracın çizgisine pek uymamış gibi geldi bana;

diğeri daha agresif gibi;

Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ

İlk olarak düşüncem ikinci (led gündüz farlı) olan far idi. Ancak aşağıdaki fotoğrafları görünce ilk far daha çok yakışmış bence. Hatta bende düşünmeye başladım. Fiyat araştırdınız mı?

evet fıyatlar değişiyor ama bence fıyat değilde en çok yakısanı yapmak onemlı benım ıcın tabı butcede onemlı

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Ben kendime yaptım bi-xenon gayette memnunum. Normal xenon ampullerım vardı hem ışık çok saçaklanıyordu hem de göz alıyordu karsıdan gelen için bi xenon yaptım şimdi saçaklanma yok göz alma yok karanlıkta sürekli etrafı inceliyorum nasıl olmuş diye :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ

Ben kendime yaptım bi-xenon gayette memnunum. Normal xenon ampullerım vardı hem ışık çok saçaklanıyordu hem de göz alıyordu karsıdan gelen için bi xenon yaptım şimdi saçaklanma yok göz alma yok karanlıkta sürekli etrafı inceliyorum nasıl olmuş diye :D

:) resim paylaşımın yaparsan sevinirim ne kadara yaptın ?

Yorum bağlantısı

400 tl çok iyi fiyat eğer kullanılan malzemeler de kaliteliyse. Merceklerin çifti kaliteli olan zaten 100-150 tl civarı. Üstüne ampul, balastlar, tetikleyiciler gayet iyi fiyat. Yaptirirsan paylas yaza doğru ilk iş ben de yaptırmak istiyorum :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

:) resim paylaşımın yaparsan sevinirim ne kadara yaptın ?

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/250612-2001-fiesta-mercek-uygulamas%C4%B1/

Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ

400 tl çok iyi fiyat eğer kullanılan malzemeler de kaliteliyse. Merceklerin çifti kaliteli olan zaten 100-150 tl civarı. Üstüne ampul, balastlar, tetikleyiciler gayet iyi fiyat. Yaptirirsan paylas yaza doğru ilk iş ben de yaptırmak istiyorum :)

:) ilker beyle gorustum bir takım far bulup yollıcam artık kendısı yapıcak :) yaptırırsam yollarım sana .)

paylasımın ıcın cok tesekkurler .)

Yorum bağlantısı

:) ilker beyle gorustum bir takım far bulup yollıcam artık kendısı yapıcak :) yaptırırsam yollarım sana .)

paylasımın ıcın cok tesekkurler .)

Marka olarak ne kullanilacakmis? Mercek ve ampul olarak?

Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ

Marka olarak ne kullanilacakmis? Mercek ve ampul olarak?

valla marka demedi ama bakıcaz artık bı takım far kıtı bulmam lazım :)

Yorum bağlantısı

Konuyu takipteyim bende düşünüyorum aracıma mercek uygulaması :) Junyan far olarakmı almak iyi yoksa orjinal fara yaptırarakmı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ford-fiesta-mercekli-far-111681921/detay/ İncele istersen ;)

Junyanlar hakkında çok olumsuz yorum okudum. Yaptirmak daha mantıklı. Bi xenon keyfi de ayrı. Evet ben de bu sırada diğer forumlardan gördüm, kendisinden memnun olmayan yok. Yaza doğru aracima ekleyecegim ilk iş bu oldu:)

Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ

Konuyu takipteyim bende düşünüyorum aracıma mercek uygulaması  :) Junyan far olarakmı almak iyi yoksa orjinal fara yaptırarakmı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ford-fiesta-mercekli-far-111681921/detay/ İncele istersen ;)

ılk olarak bunlara baktım bende ama bi-xenon uygulamasıda guzel sımdı bırazda ona yoneldım galıba :) paylasımın ıcın saol

gercekten ılker bey hakkında yorumlar ıyı kendısıne yaptırıcam buyuk ıhtımalle yaptırırsam resımlerı eklıcem sızınle paylasırım .)

Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ

arkaya st tampon yapmak ıstıyorum varmı tecrubesı olan yada nasıl nerden bulabılecegımı soyleyecek arkadas ?

Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç

şu far işi iyiymiş, direk aracın üzerindeki orijinal fara da yapılabiliyor mu?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Orjinal fara yaptırın, en güzeli bu, İlker bey genelde Hella bi-xenon mercek kullanır, ayrıca maliyeti biraz arttırır ama Bosch gen5 balast ve d1s ampüllerle gündüz farlar kapalıyken defalarca selektör atabilirsiniz, aksi taktirde selektör işi zor, bunuda hatırlatayım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...