Olgaç Öcek 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 Merhabalar arkadaşlar , Daha önceden de sordum ancak bir yanıt alamamıştım. Sorularım çok olduğundan arada kaynadı muhtemelen. 2 sorum , sorunum mevcut. Aracım 2013 tit. x paket c-max 1- Bluetooth ile arama yaptığım zaman karşı tarafın sesi geliyor ancak benim sesim eko yapar gibi kendi sesimi duyuyorum sürekli ve buda kaliteli bir görüşme yapamamamı sağlıyor. Sesi kıssamda çözüm elde edemedim. Sıkıntı ne olabilir? Ne yapmam gerekir? Telefonum Samsung s2 2- Toshiba marka flash belleğe ( 8gb ) bir çok mp3 attım klasör yapılı olacak şekilde. flash ı taktım ancak araç tanımadı flash ı. Tanımlanamayan cihaz diyip görmüyor. Ne marka almak lazım? yada yanlış birşeylermi yapıyorum acaba? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 Benimde Toshiba 16 GB ama klasör olusturmadım direk icine attım müzikleri Yorum bağlantısı
Abdurrahman Cam 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 1- soru: hem araç hem de telefonunuzun mikrofonları açıktır. (bluetooth bağlantısı esnasında telefon mikrofonu açık kalıyordur ki bu bir arıza aslında) başka bir telefon ile bağlanıp tekrar deneyin yankı yoksa telefonunuzu servise götürün. Yorum bağlantısı
Olgaç Öcek 26 Aralık 2013 Yazar Paylaş 26 Aralık 2013 İnternette araştırmalarım sonucu flash bellek NTFS de kalmış olabilir. FAT32 yapıp dosyaları yine attım. Akşam deneyip bildiririm. Telefon olayınıda deniyeceğim arkadaşlar. Bu arada hala internette aranıyorum yol bilgisayarının özel ayarlara girilebildiğini görmüştüm bu sayfalarda. Ama 2-3 kombinasyonlu tuş basımı sonrasında oluyordu bu. Bilgisi olan varmı? Yorum bağlantısı
Safak Acar 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 (düzenlendi) 2.)Bende toshiba 32gb kullanıyorum .. Ama klasör seklinde değil, direk attım içine müzikleri , içinde toplamada bin adet müzik var sıkıntısız kullanıyorum.. 1. soruyla ilgili bilgim yok ama , kndi görüşümü söylim, öyle alengirli işleri kullanmayı beceremem de , sevmem de Benim aracımda yok ama olsun isterdim ,olsa da kullanmazdım Örnek Otomatik park var.. kullanıyor muyum? hayır.. 26 Aralık 2013 tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İnan Çınar 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 2.)Bende toshiba 32gb kullanıyorum .. Ama klasör seklinde değil, direk attım içine müzikleri , içinde toplamada bin adet müzik var sıkıntısız kullanıyorum.. 1. soruyla ilgili bilgim yok ama , kndi görüşümü söylim, öyle alengirli işleri kullanmayı beceremem de , sevmem de Benim aracımda yok ama olsun isterdim ,olsa da kullanmazdım Örnek Otomatik park var.. kullanıyor muyum? hayır.. Otomatik park isteğe bağlı fakat araç kullanırken elde telefon olması hem yasak hem tehlikeli bir durum. Sağlık açısından da kulağa telefonu dayamadan konuşmak daha iyi... Bir çok insan aracına parrot vb. bluetooth cihazı alırken bir bildiği vardır diye düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Olgaç Öcek 27 Aralık 2013 Yazar Paylaş 27 Aralık 2013 Merhabalar , fat32 yapıp denedim.. Sorun olmadı . Açtı mp3 leri . Başka bir telefon HTC marka eşleştirip bluetooth üzerinden konuşmayı denedim sorunsuz süper kalitede bir konuşma gerçekleşti. Peki neden benim Samsung Galaxy s2 telefonumun bluetooth u açılınca eko yapıyor ? arkadaş sesim geliyor onu çözemedim Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 27 Aralık 2013 Paylaş 27 Aralık 2013 Otomatik park tam bayanlara göre Yorum bağlantısı
Olgaç Öcek 2 Ocak 2014 Yazar Paylaş 2 Ocak 2014 Arkadaşlar merhaba , Sorunun kaynağı bulundu. Telefonuma Call Recorder diye bir uygulama indirmiştim. Bu uygulama , bluetooth sırasında da konuşmaları kaydetmek için telefon un sesini açtığından çift taraflı ses geliyor. Uygulamayı kapattım ve arabamdan sorunsuz konuşuyorum. Bilginize 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts