Halis Parlak 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 http://www.haberler.com/ozel-haber-ogrencilerin-gozu-onunde-bicakladi-5488108-haberi/ Bugün haberlerde izleyenler olmuştur,linkte de görüldüğü üzere öğlen saatlerinde bir öğrencimizin şerefsiz babası güvenlik görevlisini bıçakla yaraladı.Ayırmaya çalışan ve bazı forum üyelerinin de tanıdığı diğer personelime de biraz zarar verdi.Çok şükür ikisinde de ciddi bir sorun yok,ayakta tedavi oldular. Olayın aslı şu şekilde geçen hafta yaralayan haysiyetsizin eşine benim personel,ders saatinde içeri girmemesi gerektiğini tenefüsü beklemesini acil bir durum varsa kendilerinin yardımcı olabileceğini söylemiş.Bunun üzerine kadın çüşş demiş bizimkiler de uyarmışlar bu tarz konuşmayın diye biraz ileri geri yapmışlar.Bunun üzerine kocası gelmiş şöyle böyle yaparım size demiş bizimkiler de pek önemsememişler.Bugün de adam gelmiş güvenliği kulübeden dışarı çağırmış,küfürler savurmuş ve öğrencilerin gözü önünde nahoş olay gerçekleşmiştir.Personelim şikayetçi oldular ben de kurum adına şikayetçi oldum.Haberlerde söylediği gibi faili belli olmayan bir durum değildir. Çocuğunu korumakla ve güvenliğini sağlamakla sorumlu kişilere bu yaralamayı yapan şerefsizlere ciddi yaptırımlar uygulanmalıdır.Kamu kurumları özellikle eğitim yuvaları,herkesin elini kolunu sallayarak girerek kamu görevlisi personeline zarar verecekleri yerler olmamalıdır.Ciddi yaptırım olmadığı müddetçe bu tür olayların önü kesilmeyecektir.Yüce rabbim hepimizi beterinden korusun. Not: Ayrıca sosyal medyada dolaşan,maalesef milletimizce ilgi gören ve başından beri olumsuz bir karakter olarak gördüğüm baaddin ve pıçağı muhabbetlerinin de yasaklanması gerekir.Öğrencilerin,öğretmenlerin ve velilerin ağızlarından düşürmedikleri bu karakter ve benzerlerinin ilgi görmesi bu tür olayları kısmen de olsa tetiklemektedir. 23 Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 hocam bir meslektaşınız olarak siddetle kınıyorum.ne yazık ki artık ne ögretmene değer var ne de eğitim sistemine.. gelmiş geçmiş olsun.umarım tekrarını yaşamazsınız. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Büyük geçmiş olsun hocam. Öğrenciler belki pek farkında değildir ama veliler ve öğretmenler muhtemelen şokta. Zira bu olay her gün başa gelebilir. Güvenlik görevlisine üzüldüm. Pisi pisine ama görevini yerine getirmiş. Helal olsun. 1 Yorum bağlantısı
Recep Güney 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 çok geçmiş olsun maalesef ki günümüzde kamu görevlileri tam anlamıyla şamar oğlanı olarak görülmektedir! 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Geçmiş olsun hocam, Allah böyle insanlardan uzak tutsun. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Ne denmeli ki, Gorevini yapmak isteyen Guvenlik görevlisi, Gorevini yapmasına engel olan karakter fakiri... Gecmis olsun hocam Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Halis abi yeniden büyük geçmiş olsun. Böle şerefsiz ve haysitesiz adamların okul gibi ufak çocukların bulunduğu yerlerine yanına bile yaklaşması zarar bırak içeri girmeyi. Süleyman abiye geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 hocam çok geçmiş olsun, bende sultanbeyli'de görev yapıyorum. senede 2 veya 3 kere bıçaklı kavgaya rastlıyorum. insanların sırf egolarını tatmin etmek için bıçaklarını o kadar kolay çektiklerini o kadar çok gördüm ki... midem bulanıyor artık, şiddet o kadar doğal bir şey ki onlar için... ve ben bu tiplerin bu ailelerin çocuklarına eğitim vermeye çalışıyorum ya da çabalıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Geçmiş olsun. Ucuz atlatılmış bir hadise. Dediklerinize katılmamak mümkün değil. Maalesef hakettikleri gibi cezalandırılmadıkça, gücü ellerindeki silahta/bıçakta görenler hadlerini daha da aşarak, kurallara bağlı hayat tarzını benimseyenlere tacizleri şiddete kadar dayanıyor olacak. Yüce Allah hepimizi kendini bilmezlerden korusun. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Geçmiş olsun, hocam böyle insanlar yaptıklarıyla kalmamalı. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Çok geçmiş olsun, ucuz atlatılmış bir olay. Aynı olay her an heryerde olabiliyor ülkemizde maalesef. Üzücü bir yapıya dönüştü herşey. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Hocam çok geçmiş olsun. Arkadaşlara da geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Belki emsal teşkil eder. Burada sağlık ocağının kapısını kıran kişi şu anda 3 yılla yargılanıyor. 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 (düzenlendi) Hocam geçmiş olsun... hocam bir meslektaşınız olarak siddetle kınıyorum.ne yazık ki artık ne ögretmene değer var ne de eğitim sistemine.. gelmiş geçmiş olsun.umarım tekrarını yaşamazsınız. Biraz acı ama gerçek şu ki sadece Öğretmene değer yok demekle kalmayalım bence, sevgiden vazgeçtim saygının olmadığı bir toplumda İnsana değer kalmamıştır artık. Allah hepimize akıl fikir versin çok kötü bir devirde yaşıyoruz. Ben bu ülkede neler olduğunu yada neler olacağını anlmaktada zorluk çekiyorum acaip derecede bir başı bozukluk var son bir kaç senedir... 30 Aralık 2013 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 çok geçmiş olsun hocam... zarar gören arkadaşlara şifalar, zararı veren mahlukata ise hakettiğini diliyorum... 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Halis Hocam çok geçmiş olsun. Maalesef okullara artık güvenlik görevlisi bile yetmiyor. Kapıda polisler bekleyecek bu gidişle. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Geçmiş olsun değerli meslektaşım.Öğretmenlerin iş güvenliği günümüzde iyice zayıfladı.Bu konuda acilen kanunen koruma sağlanmalı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Çok geçmiş olsun . Bu son olsun inşallah ned diyelim . 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Geçmiş olsun. Kendini bilmez çok. Toplum olarak agresif durumdayız son zamanlarda. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Halis hocam geçmiş olsun Rabbim tüm kötü insanların şerrinden hepimizi uzak eylesin. Yorum bağlantısı
Murat Gök 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Gecmis olsun. Allah milletimize akil fikir vicdan ve bunlari kullanabilme yetisi versin. Allah islah etsin boyle insanlari. 1 Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Geçmiş olsun sizlere.Malesef bizde güvenlik yok,Güvenliğin işini bizler yapıyoruz.Her an bir vukuat ta ben bildirebilirim!! 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts