Misafir 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Hocam çok geçmiş olsun... Hocam çok geçmiş olsun... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Geçmiş olsun Halis hocam. En alt pragrafınızdaki Baaddin olayına ben de katılıyorum. Birşekilde beynimize empoze edilmeye çalışılan rezalet ötesi bir karaktersizlik örneği karakter... 1 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 31 Aralık 2013 Yazar Paylaş 31 Aralık 2013 Teşekkür ederim değerli arkadaşlar.Çok şükür bu kadarıyla kurtulduk.Şikayetimizde ısrarcı ve takipçiyiz.İlgili kişiye ulaşılamıyor ama bugün yarın bulurlar.Bazı arkadaşların dediği gibi yaptırımları ciddi olsa ve medyada paylaşılsa daha fazla caydırıcı olur.Aksi halde bugün benim okulumda yarın başka bir okulda olabilir. Türkiye'de 40 bin milli eğitime bağlı kurum var bunların her biri için sertifikalı güvenlik tahsis etmek bu olayları asgari düzeye indirecektir.Devlet,bunu yapacak güçtedir,önemli olan bunu dert edinmek ve çözüm bulmaktır.Geçen aylarda öğrenci sınıfa geliyor öğretmenini bıçaklayarak öldürüyor.İnsan hayatı bu kadar değersiz değil olmamalı da zaten.Yaralana personelimin eşi yeni vefat etti.10 ve 12 yaşlarında iki kızı var.Allah korusun ölümlü bir vakıa olsaydı bu kızlar hem öksüz hem yetim kalacaklardı.Vel hasılı kelam başta meslektaşlarım olmak üzere tüm kamu görevi yapan arkadaşlara işlerinde kolaylıklar diliyorum.İdarecilik hayatımda ilk kez böyle bir vakıa ile karşılaştım.Umarım bu olay ilk ve son olur. 3 Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 1 Ocak 2014 Paylaş 1 Ocak 2014 Geçmiş olsun, yaralananlara da acil şifalar dilerim. Özellikle çocukların da dahil olduğu bir mevzu olduğundan gerçekten rahatsız edici. Maalesef toplumumuz hemen her konuya şiddetle çözüm arayan bireylerle dolu, Bunun sebebini karikatürlerde aramaksa biraz haksızlık bence. Orantısız güçten de bahsedilmiş, öğrencisinden sinemaseverine, gencinden yaşlısına hemen herkese terörist muamelesi yapan, tüm dünyada yıl boyunca kullanılandan fazla biber gazını ve tazyikli suyu kendi vatandaşına sıkan, sırf Gezi Parkı olaylarında binlerce kişiyi hastanelik yapıp, onlarcasını canından eden polisimize az da olsa orantısız güç kullandı demek pek de yanlış olmaz sanırsam. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 1 Ocak 2014 Paylaş 1 Ocak 2014 Çok büyük geçmiş olsun Halis hocam.Allah daha beterinden saklasın...Böyle davranışlar kesinlikle cezasız kalmamalı... 1 Yorum bağlantısı
Engin Kırtay 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 Geçmiş olsun.. Adam yaralamanın cezası artmalı ki insanlar bazı şeyleri yapmadan önce biraz daha düşünsünler.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 (düzenlendi) Süleyman Abi, gibi son derece saygılı, sempatik birine bu şerefsizliği yapan hassiyetsiz inşallah tez zamanda hakettiği cezayı bulur. Allahım ne cahil insanlar var ya. Şok oldum 5 Ocak 2014 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Geçmiş olsun! Şiddet ne şekilde olursa olsun! Kabul edilebilir değil. Kamu yararına çalışanlara olunca daha da çirkin olduğunu düşünüyorum. Anlayamadığım bir noktayı sormak istiyorum. Okula hangi nedenle gelinmiş ve hangi gerekçeyle engellenmişler? Yorum bağlantısı
Recommended Posts